< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S21FE [ANA KONU] (25. sayfa)
-
-
s21 mi tavsiye edersiniz s21 fe mi ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
21 Plus almayacaksınız 21fe.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
yeni geçtiyseniz zamanla batarya oturucaktır.İphone 11den neden geçtiniz
Hocam iphone 11in bataryası çabuk bitmeye başlamıştı 4 saat ekran süresi alıyordum. Bunun ekranı iphone 11 e göre 100 kat felan daha iyi. Kamerası da aynı şekilde. Ayrıca 120hz ekranı, inceliği, kasa ekran oranı yüzünden geçtim. Tek takıldığım nokta bataryaydı orada patladım. Baya pişman oldum şuan.
biraz daha şans verin 1 hafta sonra falan düzelmesi lazım karamsar olmayın. bende iPhone 11in kamerasını beğeniyorum ama siz daha iyi diyosunuz.İnstagrama atılan güzel videoların çoğu iphone ile çekiliyor Samsungla çekince iyi olmuyor sanırım
Zamanla düzene girer hocam, şu an baktım ekran sürem 1 sa 15 dk kalan pil %81
-
ilk günden pil testi yapmak ne kadar doğru kardeş ? En az 2-3 haftaya ihtiyaç var pil performansının oturması için.
Bende İphone 13 den geçmeyi düşünüyordum. Pil performansından memnun olmadığım için.
Bugün de 15 günlük bir cihaz bulmuştum ki , bu mesaja denk geldim :)
-
En azından cihazı 2-3 haftadır kullanan arkadaşlar pil performans ile bir bilgi verebilir mi ?
-
-
Batarya 2-3 hafta içinde düzelir muhabbetlerine aldanmayın, 3 haftadan fazla oldu ben kullanmaya başlayalı, gördüğüm en kötü pile sahip telefon şu ana kadar, 15-20 dk de bir kendi kendine şarjı yüzde bir azalıyor, hiç bişey yapma 3-4 saat sonra falan bak yüzde 10 şarj rahat yemiş oluyor kendi kendine, sebebi çözemedim, kullanım durumuda full şarj kullanım süresi 3 saat gibi komik bi rakam
-
Samsung s20fe ve s21 fe arasında kaldım fiyat farkına değer mi acaba
-
bendede aynı durum, bunu düzeltmenin bi yolu yok mu
-
4+1 yıl güncelleme alması,işlemci ve ekranındaki farklılıkları düşünürsek bence değer. Güncelleme kısmında S20fe 3 sene alacak diye biliyorum ve bunun 1 senesi doldu bile. S20 fe nin tek avantajı işlemcisi pil tüketiminde biraz daha başarılı bence ama S21fe de gayet iyi.
var hocam samsung bayisine götürüp bırakıcam ne yapıyolarsa yapsınlar teleflnlaryla
direk iade alsalar derhal iade veririm de, servise versen de dicekleri şey arıza yok falan deyip geri vercekler
-
Google uygulamaları ilginç şekilde fazla pil harcamış gibi gözüküyor. Always on displayi tüm gün açıksa geceleri kapalı olacak şekilde ayarlayabilirsiniz ya da ben ekrana 1 kere dokununca açılacak şekilde kullanıyorum onu da deneyebilirsiniz. Hızlı şarj kapalı bir şekilde şarj etmeniz de faydalı olabilir. Son olarak ben 60hz de kullanıyorum 1 günü rahat çıkarıyor ama 4500 gibi değilde 3800-3900 gibi gidiyor telefon yeni bir telefon optimizasyon kısmında muhtemelen hala sorun var asıl çözüm olarak bence bir sonraki güncellemeyi bekleyin biraz daha toparlayacaktır. 60 hz mi kullanıyorsunuz 120 mi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nokia-3310 -- 23 Şubat 2022; 17:10:39 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X