Şimdi Ara

Samsung Galaxy S21FE [ANA KONU] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.396
Cevap
133
Favori
585.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İyi de S21 fe güncelleme konusunda önü açık zaten. 4 yıl Android sürümü 5 yıl güvenlik alacak.

İphone xr 5 yıl güvenlik ömrü kaldı mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kahya Yahya kullanıcısına yanıt

Samsung'larda fazla kronik sorun yokta, sosyal medya olayı ve 2.el piyasası sıkıntı. Size tavsiyem hangi işletim sistemi kolayınıza geliyorsa ve ekosisteminiz neyse ona göre telefon almanızdır.

• Ben kendim için şimdilik almaktan vazgeçtim bu saçma buyback rezilliğinden dolayı. Az önce sarı sitede bir s20 fe buldum kapalı kutu ve hanımın 64 gb iphone 6 plus'ı için temizse 1800'e sayarım dedi. Cihazı da 7500'den satıyor. Düşününce hanım için mantıklı geldi. Başka birine de takas teklif ettim cevap bekliyorum. Artık kendi cihazlarımızı bu şekilde işime gelecek şekilde nasıl denk gelirse o şekilde vericem. Kısmetime s21 fe denk gelirse takasta benim note 8 ile olur belki. Olmazsa s22 bekler yine takas kovalarım artık.
    Nu arada bugün media markta da gittim ve orda da 2300 tl indirim yaptılar totalde benim cihazı verirsem. Işime gelmedi açıkçası. Yani ekranı kırık telefonu olan için bu kampanya iyi sma öbür türlü hiç cazip değil. Adam bakıyor telefonuma ve kasada çizik var diyor. Yav nerde çizik diyorum, bir tane altta bildiğiniz iğne ucu kadar olan nokta boya kalkması gibi şeyi gösteriyor. Terbiyesizlik resmen. İnsanları salak yerine koymaya çalışıyorlar. Dedim sizden niye alayım o zaman? Gider dışarıda satarım 1500-2000'e. Sonra da 9200 tl olan satıcıdan alır cihazı 7200'e getiririm. Bu sefer de onlar bozuk cihaz cart curt diyor salak satıcı. Hemen kötüleme yoluna gidiyorlar. Hiç sevmedigim satıcı muhabbeti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sL@YeR kullanıcısına yanıt
    Hocam Emin misin O cihazın 2 sene sonra Güncellemeleri alınca donma kasma yapmmayacağından
    Ayrıca güncelleme ömrü olarak s21f xrden daha uzun süre güncelleme alacak onu da söyleyeyim
    Daha Kaç defa söyleyeceğim bilmiyorum ama şunu anlayın artık Android eski Android değil öyle 2 sene sonra donsun kassın

• Peki. Dediğiniz gibi olsun. Samsung Note 20 Ultra’nın bile güncellemeleri 3 ay geriden alabildiği bir ortamda bu iddianız bence anlamsız ve mesnetsiz ama size hayırlı olsun. Bazen yaşamak tecrübe etmek gerekir.

• norton772 kullanıcısına yanıt
    Bende hiç bir sıkıntısı olmayan cillop gibi A50 yi Vatanda S21fe geri alım kampanyasında sordum 700 e alırız dediler aynı cihazı Samsung 3700 e saymisti tabi Samsung işi yalan olunca bende dışarıda 1900 e sattım teli..

• İphone 5s çıkış tarihi 2013 ve hala önemli güvenlik güncellemelerini alıyor.

Sallama be kardeşim. Eşimde iphone 6 plus var ve nicedir güncelleme falan almıyor artık.

www.ensonhaber.com
    Eski iPhone'lara güncelleme: iOS 12.5.5 yayınlandı
    https://www.ensonhaber.com/amp/teknoloji/eski-iphonelara-guncelleme-ios-1255-yayinlandi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Yarım yıl önce alıp alabileceği son güncellemeyi diyorsun. Benim note 8'de ağustos ayında aldı güvenlik güncellemesi. 4 sene güncelleme mi aldı demeliyim.

• Güncelleme olaylarına bu kadar takılmamak lazım arkadaşlar, zira maksimum 2 yılda bir değiştiriyoruz telefonları , hatta bazı kişilerde bu süre 1 yıldan bile az.

• fet_ay kullanıcısına yanıt
    Bence hayır. Telefonlar eskisi gibi kısa ömürlü değil. Beyaz eşyadan farksız. 5-10 yıl rahat kullanım ömürleri var.

Yarım yıl önce diyip küçümsemeye gerek yok senin cihazın 4. Yılında sadece güvenlik güncellemesi alırken iphone cihazlar 5-6 sene ana güncelleme alıyor. 5s gibi bir telefon 8-9 yıl güvenlik güncellemesi almış bu şirketin ve cihazlarının kalitesini gösterir.

Yahu güncelleme alıyor da ne oluyor Son güncellemeler hep cihazı yoruyor ağır geliyor cihaza
    Bu şu anda iPhone 6 çok yavaş çalışıyor ama aynı yılda çıkan Samsung Note 4 iPhone 6'ya kıyasla daha akıcı çalışıyor

• receep 32 R kullanıcısına yanıt
    Note 4 dahamı akıcı, güldürme beni :)

2 yıl önce öyleydi şu anda durum ne kadar farklı bilemem
    Arka planda uygulamaları çağırırken iPhone 6 iyi çağırıyor hakkını yemeyeyim ama uygulamaları açarken çok çok yavaş açıyor

• 100’den 0’a kaç saat ekran süresi alıyorsunuz acaba kullananlar almayı düşünüyorum da.

• Selam arkadaslar hepsiburada uzerinden 2000 tl geri iade yontemi ile alan oldumu acaba.Sorunsuz geri iade ediyorlarmi kredi kartina.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi entryca3587 -- 20 Şubat 2022; 21:46:11 >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.