< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S21FE [ANA KONU] (22. sayfa)
-
-
Şu anda ek 2000TL ödeme ile hepsiburada'dan alabilirsiniz. Ama dikkat edin, üründeki satıcı hepsiburada olması gerekiyor. Ben bu kampanyayı da görmedim, kampanyadan yararlanamadım.
-
swiftkey klavye deneyin hocam denemediyseniz. ilk yüklediğim program oluyor her telefonuma.
-
Gerçekten süpermiş dediğiniz klavye. iOS'takine de çok benziyor tuşlar büyük. Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için... Bu arada Google Gboard'u da denedim o da çok başarılı gerçekten. Özellikle konuşmayı çevirmede...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genckanat -- 17 Şubat 2022; 14:37:44 > -
Denedim ama ek 2000 lira ödeme kısmını bulamadım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
https://www.hepsiburada.com/staticpage/563819950864730
-
O kadar kötü ki kampanya sayfası, size bahsettiğimiz halde bulamamışsınız normal olarak. Benim hiç haberimin olmaması normal sanırım artık
-
Google play de aratınca çıkmıyordu ve Google dan arayıp Google play linkine girince cihazınız desteklenmemektedir yazıyordu. Sonra APK olarak son sürümü yükleyip sildim ve Google Play'de görünmeye başladı. İlginç bişey oldu. Birde telefonun dokunmatiginde bu hassaslık sorunu var gibi bazen ince dokunup çekmeleri algılamıyor ama klavyede hiç sorun olmuyor. Yazılımsal bir sorun sanırım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu arada bu kadar hızlı fiyat düşmesi gerçekten çok saçma, 9000 TL'ye satıyorlar hepsiburada'da. 1 ayda 11000'den 9000'e düşer mi? Tamam düşmesi alacaklar için iyi ama bu kadar saçma bir lansman fiyatlandırması yapılır mı? Apple'da hiç görmediğimiz özellikler, insan kızıyor ister istemez...
-
haklısınız hocam. zaten ekstra 2000 TL değişim desteği de bu bilindiği için aslında bana göre. bu telefonu gidip 11000 TL'ye alacak insan sayısı çok azdı fakat değişim kampanyası cazip hale getirdi bir nebze. ona rağmen kullanıcı sayısı eski tepe modellere göre çok düşük. yeni çıkmasına rağmen, ana konusu ölü sayılır.
-
samsung shoopta 12 bin tl oldu fiyatı resmen dalga geçiyorlar 10.500 dü 2 gün önce
-
samsung shopta fiyat hep 11990 idi 256 gb için. hala da öyle, baktım şimdi. 128 liği de 10990 hala. yani fiyat değişmemiş.
-
az önce teknosa ve samsung'a uğradım fiyat ve buyback sormak için. moral bozukluğu ile döndüm diyebilirim. samsung fiyatı malum 10990. benim cihaz kasasında fiziki olarak sıfır hata olan note 8. ekranımda amoled yanığı dışında en ufak bir hata yok ve samsung totalde 1300 tl düştü sadece hasktir dedim ve çıktım. sonra da teknosa'ya gittim. orda da s21 fe fiyatı 9999 tl şu an ve onlar da baktı etti 2070 tl düştüler. yani zaten 2000 tl takas desteği olduğu düşünüldüğünde benim cihaz neredeyse bedavaya gitmiş olacak. samsung'dan ciddi ciddi soğudum. sanki amoled yanığını ben yaptım! ulan cihazı full parlaklıkta kullanmıyorum hiç, hep ortalardadır. kendi ürettiği panelin yanmasının cezasını bana yüklüyor bir nevi. ciddi ciddi başka marka ve model bakıcam. terbiyesizlik resmen yaptıkları! hele samsung'un kendi shopunun yaptığı tam iş güzarlık. en kötü dışarıda elden satsam kapalı kutu cihaz alırım çok daha ucuza.
-
256 gb birkaç gün 10500 idi. Hemen eski fiyata çektiler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hayir hocam sepette bekliyordu benim 10.499 tl idi adim gibi eminim.
hatta su anda hepsi burada da hala 10.400 tl aralarında 100 tl vardi yani hangisinden alayim derken zammi yapıştırdı samsung
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 19 Şubat 2022; 1:55:28 >
Asrın hatasını yapmış olursunuz, sakın böyle bir değişime gitmeyin. Elinizdeki telefon 2 sene sonra da donmasız ve her güncellemeyi güncelleme çıkar çıkmaz alacak bir telefonken S21 FE güncellemeyi 5-6 ay sonra alacak ve takılmalar yaşatacak bir telefon olacak. Güncelleme deyip geçmeyin, telefonunuzdan bankacılık işlemleri yapıyorsanız çok önemli güvenlik açısından.
Biraz daha araştırmadan sonra vazgeçtim hocam zaten, eski olsun iphone olsun. Kronik sorun dolu bu android cihazlarda.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu arada eve gelince teknosanın kendi sitesinden cihaz özelliklerini girdiğimde benim cihazı 1800'e sayıyor. Amoled yanığı için bir soru yok ve ışık patlaması, ölü piksel gibi soruya negatif yanıt verirsem de 900'e sayıyor. Şimdi fiziki mağaza ile kendi sitesinde bu kadar fark çıkması kıllanırdı beni. Bu adamlar beynim cihazı öldürüp kendileri mi acaba aradaki farkı cebe indiriyor? Ne sinir bozucu ya.
O zaman demek ki anlık 1-2 gün indirim yapmışlar. Ben defalarca baktığımda bu şekil bir fiyata hiç denk gelmedim çünkü.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X