Şimdi Ara

Samsung Galaxy S21FE [ANA KONU] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.396
Cevap
133
Favori
585.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar. Ben de 4 Şubat'ta 9.392 TL'ye Hepsiburada'dan aldım cihazı, Eskiyi götür yeniyi götür kampanyasına katıldım. Ek ödeme kampanyası varmış ama ben alırken hiçbir banner görmedim onu alırken, ara ara çıkıyor hatta o reklam bannerı. Nasibim değilmiş demek ki... O kadar çok modelin forumlarını inceledim ki artık alacağım telefonun bu forum sayfasında çok geriye gidemedim yorgunluktan...

Ben iPhone4'ten beri iOS'u hiç bırakmadım, çünkü o yıllara Android yazılımları ve telefonları gerçekten çok kötüydü. 2016 yılında Almanya'dan aldığım iPhone 6S Plus modelini kullanıyorum ve gerçekten çok memnun olduğum bir telefon oldu. iPhone'un son 5 yılda çıkarttığı hiçbir telefonu, kendi telefonumu değiştirmeye değecek kadar yenilik getirmediği ve hatta tasarımda daha da kötüye gittiği için yükseltmedim. Son serileri, hiç beğenmediğim iPhone5 tasarımı gibi sert ve kullanışsız.

4 senedir kullandığım şirket telefonum Note 8 ve Android yazılımlarının aslında gitgide düzeldiğini ilk orada farkettim. Daha sonra eşimin iPhone 6S Plus telefonunun ekranı ve kronik arka kamera hatası nedeniyle Android telefonları araştırmaya başladım. Bu araştırmada kendisi için M31s modelini aldım ve telefonun özelliklerini çok beğendim. Hem ekranı hem de kamerası fiyatına göre gerçekten çok başarılıydı. Benim telefonumun da batarya ömrü bitmek üzereydi ve biraz da M31s'in esnekliğini gördükten sonra iOS'un kullanıcıyı kısıtlayan özelliklerinden bıktığımı farkettim.

Ben de araştırmaya başladım ve birçok modele baktım. M22, M52, S20 FE, S21, S21 FE derken en son Fiyat/Performansı düşünerek A52s'e karar vermiştim. Bu aşamada https://www.gsmarena.com/compare.php3 sitesi karar vermemde çok yardımcı oldu. S21 FE'yi çok beğenmiştim ancak hemen hemen birçok özelliği benzeyen A52s'in tam 1,5 katıydı fiyatı. Telefonu tam almaya karar verip sepetten ödeme aşamasına geçmeden önce donanımhaber'e de bakmaya karar verdim. Orada arka kapak esnemesi ve ekran renk skalasıyla ilgili problemlerden bahsediyordu.

Belki herkes çok problem etmeyebilir bunları ancak günümüz ekonomik koşullarında ben en az 5-6 sene kullanacağım bir telefon alıcam ve bunun içime sinmesini istedim. Son gün tekrar A52s ve S21 FE ekran renklerini yan yana getirerek https://www.ledr.com/colours/multi.htm sitesinden beyaz ve siyah renklerini açıp karşılaştırdım. Gerçekten de A52s'in ekranında beyazlar çok açık sarı, siyahlar da koyu antrasit renginde gösteriyordu. Yanında S21 FE olmadan bu farkı anlamayabilirsiniz ancak ben aradaki fiyat farkını hem bu ekran kalitesine, hem alüminyum kasaya hem de Gorilla Glass Victus farkı için ödemeye karar verdim.

1 haftadır kullanıyorum. Ancak yorumlamak için bence daha erken. iOS'tan Android'e alışmak çok kolay olmuyor. Biraz daha alıştıktan sonra yorumlarımı buradan yazıcam. Ancak genel olarak çok memnun olduğumu söyleyebilirim...

Batarya kapasitesi telefona göre düşük kalmış. Oyun oynamadığım halde 10 saat sonunda %50'ye düşüyor. Akşam işiniz olursa veya gün içinde biraz fazla kullanırsanız yolda bırakabilir. Gün içinde şarj desteğine ihtiyacı olacak. Onun dışında gerek ekran kalitesi, gerekse hızı ve kamera kalitesi çok iyi. Beni en az 5 sene götürür bu özellikleriyle.

Ekran koruyucu için önce Hepsiburada'dan aldım ancak ölçüleri küçük çıktı. Daha sonra AVM'deki bir telefon aksesuarcısından nano ekran aldım ancak küçük geldiği için parmağım takılıyordu ekranı kaydırırken. 2 hafta ekran koruyucu olmadan kullandım ancak en son Trendyol'da bir satıcıda buldum. Nano değil cam ancak gayet iyi, siyah alanları da kapattığı için parmağınız da takılmıyor.

Soranlar için linkini paylaşıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genckanat -- 4 Mart 2022; 14:49:12 >

• samsung tr
    Sevgililer Günü Kampanyası | Samsung Türkiye
    https://www.samsung.com/tr/sevgililer-gunu-para-kart-kampanyasi-2022/

bu kampanya ile istanbul anadolu yakasından almak isteyen varsa ortak alabiliriz. ben note 20 ultra alıcam telefon 1000 lira ucuza gelir.teknosa veya vatandan alabiliriz.

• genckanat kullanıcısına yanıt

hocam 2000 TL takas desteğini alabilmek için satıcının hepsiburada olması gerekiyor. Buna dikkat ettiniz mi ? Birde 1 hafta olmuş hala eski cihazınızı inceleyip dönmediler mi size.

• Saint Ralph S kullanıcısına yanıt

Yakınlık sensörü var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağolun.

• Derin1905 D kullanıcısına yanıt

Evet ya şimdi farkettim, Zaten bu kampanyayı telefonu aldıktan sonra farkedip sevinmiştim. Keşke hiç görmeseydim :D

Ama bence süper bi kampanya alacaklar kaçırmasın derim. Eski telefonumu hemen değerlendirdiler ve teklifi onayladım. Ücreti ne zaman gelir bilemiyorum.

• turkay23 kullanıcısına yanıt

yanliz nakit demiyor samaung para kart diyor dikkatli okuyunca, benim anladığım hediye çeki gibi bişey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 14 Şubat 2022; 19:24:31 >
  • cumur C kullanıcısına yanıt

Hocam o para teknosa shell a101 migrosta geçiyor iwallet sitesinde detaylar yazıyor.1 ayda bitirmen gerekiyor

• turkay23 kullanıcısına yanıt

salla bize nakit lazım  

• Arkadaşlar; şimdi biz bu telefonu samsung’un sitesinden alırsak 2000₺ eski telefondan, 1100₺ de öğrenci indiriminden mi faydalanıyoruz?

• Samsung un S21fe yi göndereceği yok bende S21+ aldım az önce Hepsiburada da indirim vardı ..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • iustumExtract İ kullanıcısına yanıt
    Evet bunlardan yararlaniyorsunuzda yeni telefonu Samsung ne zaman yollar Allah bilir,ben 30 Ocakta sipariş verdim hala gelecek bugün aradım ne zaman gönderecekler belli değil daha..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SERKAN BEY kullanıcısına yanıt

teşekkürler hocam. peki kampanyaya katılacağımız eski telefon akıllı olmak zorunda mı 2000₺ geri ödeme almak için :D evde bir tane fazladan tuşlu telefon var samsung 5610.

liste var, eski cihazın orada yer alan modellerden biri olması gerekiyor. bu şekilde belki mediamarkt falan kabul edebilir.

Hocam ben Teknosadan geçen gün aldım. Bendeki S9'da amoled yanığı olduğu için eski cihaz varsa onu verin aynı fiyat çıkar dediler bende Note4'ü götürdüm 2067tl geri ödeme yaptılar  

öğrenci indiriminden nasil faydalaniyoruz peki

• cumur C kullanıcısına yanıt

Okulun verdiği maille kaydoluyorsunuz o hesaptan alıyorsunuz. O şekilde biliyorum.

• 256 GB modelini aldım.Sarji 100 deyken herhangi bir uygulamaya gir çık yaptığımda veya 1 dakikalık telefon görüşmesinde bir anda 98 e düşüyor.Ekran modu dogalda 120hz ve uykumodu aktif.Samsung pilin tüm gün yettiğini iddia ediyor.Kullananlarda durum böylemi

• genckanat kullanıcısına yanıt

Sağlık olsun Hocam sizde iyi fiyata almışsınız boşverin. Zaten sizin aldığınız zaman hepsiburada satıcısından alsaydınız da aynı hesaba gelirdi. Çünkü 1 hafta önce hepsiburada telefonun fiyatı 10999 TL'di. Yeni düştü fiyatı. Bu arada telefondan memnunmusunuz kamera ve şarj konusunda özellikle.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.