Şimdi Ara

Samsung Galaxy S21FE [ANA KONU] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
8.370
Cevap
132
Favori
583.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Trendyoldan satın aldım şimdi. Tam satın alırken tükendi uyarısı verdi başka bir satıcıdan 100 TL fazla aldım.

Şarj adaptörü ve kılıf önerilerinize açığım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MechaDrone -- 8 Şubat 2022; 14:27:22 >
  • freeze-bee kullanıcısına yanıt

S10 kullandım kamerası çok kötüydü özellikle ışıksız alanlardaki video kalitesi berbattı. S21fe çok çok üstün bu konuda. Yinede haklısınız kamerası için alacaklar üzülür. Onun için apple tarafına geçmek gerekiyor malesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • freeze-bee kullanıcısına yanıt
    Dxomarka da çok güven olmaz ama ben S20 den geçtim kamerada çok da fark olduğunu düşünmüyorum ama S20 daha iyi. Hatta ana kamera sensörü aynı diye biliyorum yanlışsam düzeltirsiniz. S20 ile kıyaslarsam ön kamerada S20 net daha iyi. Arka kameralarda geniş açı S20 biraz daha iyi, telefotoda gündüz S20 daha iyi ama gece net bir şekilde s21fe daha iyi ve en önemlisi arka ana kamera çok fotoğraf çekme şansım olmadı bence çok yakınlar. S21FE nin S20 ye ve diğer modellere göre şöyle avantajı var (S21 serisi hariç) telefonun içindeki islemci şu an en güncel işlemci. Yapay zeka birimide samsungdaki en iyi yapay zeka. Çektiğimiz fotoğraflarda da yapay zekanın ne kadar önemli olduğunu düşünürsek önemli bir geliştirme. Muhtemelen dxomarkdaki puan farkının sebebide bu. Son olarak bence telefonun biraz zamana ihtiyaci var 2-3 güncelleme sonra ben arka kamerada S20 yi geçebileceğine inanıyorum ama ön kamerada pek şansı yok. Ön kamerayı fazla kötülemiş gibi oldum ama kamera iyi işinizi görür sadece amiral gemisi seviyesinde bir kamera değil.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Arkadaşlar telefonun değerini artıran bir gelişme ortaya çıktı:

Samsung’un 5 yıl güncelleme alacak cihazları belli oldu!

4 yıl Android ile 5 yıl güvenlik güncellemesi alacak cihazlar:

• Galaxy S21
    • Galaxy S21+
    • Galaxy S21 Ultra
    • Galaxy S21 FE
    • Galaxy S22
    • Galaxy S22+
    • Galaxy S22 Ultra
    • Galaxy Tab S8
    • Galaxy Tab S8+
    • Galaxy Tab S8 Ultra
    • Galaxy Z Fold3
    • Galaxy Z Flip3

teknoloji haberleri - shiftdelete.net
    Samsung'un 5 yıl güncelleme alacak cihazları belli oldu!
    https://shiftdelete.net/samsungun-5-yil-guncelleme-alacak-cihazlari-belli-oldu

Bence s20 falan bulaşmayın. Kamera çekimi falan gerçekten iyi.

3200 ISO'da 30 saniye pozlama süresiyle fotoğraf çekiyor hayvan telefon. Sabahları da cam gibi. Ucuz bulursanız alın geçin. Telefon bana 9000'e geldi. Bu fiyatlarda bulursanız iyi telefon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lath.Crusader -- 9 Şubat 2022; 0:58:12 >

• thorbank T kullanıcısına yanıt

11T pro 12 GB 256 GB için şuanda stok sıkıntısı var İstanbulda Mi Store'dan bulup aldım.

• Telefon sabah geldi. Şu an s21 fe ile yazıyorum. İlk incelememe göre gayet iyi. Daha önce de dediğim gibi p20 pro vardı ondan sonra ekranı menü geçişleri vb. çok hızlı geldi. Bir müddet kullandıktan sonra alacaklar için isteyen olursa detaylı yorum paylaşırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MechaDrone -- 9 Şubat 2022; 12:17:34 >
  • Arkadaşlar samsung harici bir marka cihazı değişim kampanyasıyla samsung a yollarsak, sadece cihaza biçtiği değer mi düşüyor yada extra takas desteği mevcutmu?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yavuz Alper kullanıcısına yanıt

Samsung'un sitesinde cihazınıza belirtilen *** TL'ye kadar yazan tutar üzerinden değerlendirme yapılıyor. Takas desteği bu fiyata yedirilmiş oluyor.

• cepcep34 kullanıcısına yanıt
    Öğrenci indirimi mevsuzu vardı, bitti herhalde?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Lath.Crusader kullanıcısına yanıt
    İşte bu süper haber. Zaten güncelleme konusunda uyuz olduğum için xiaomi den samsunga geçmiştim iyi oldu.

• Bu telefonda zaten 3 Android, 4 güvenlik güncellemesi vardı.
    Şimdi birer tane daha gelmiş oldu.

• Arkadaşlar eski telefondan smart switch ile bu telefona aktarım sonrası donanimhaber uygulamasının bildirimleri çıkmaz oldu. Kaldırıp tekrar kurdum ama durum aynı böyle bişey başına gelen var mı aranızda, ya da çözüm önerisi olan var mı?

• S22 ye instagram entegrasyonu getirmişler. Kamera özellikleri instagramda calisacakmis iPhone lardaki gibi. Aslında bu android 12 ozelligiydi. Camera api lerini 3.parti yazılımlara atmışlardı top artık uygulama gelistiricilere kalmıştı. İnşallah bunu sadece s22 ile sınırlı tutmazlar.

• SERKAN BEY kullanıcısına yanıt

Hocam geldi mi cihazınız? Benim cihaz daha gelmedi de 

• st_emx kullanıcısına yanıt

kredi faizlerini cok yükselttiler

• bu telefonun sd islemcilisi beklenmeli

• Yok hocam gelmedi dündü randevu günü bütün gün bekledim bugün aradım söylendim biraz sistem arızası falan filan birseyler dediler en kısa zamanda dönüş olacakmış bakalım beklemedeyim..

• Samsunshop sitesinde öğrenci indirimi var ama ne kadar olduğu konusunda bilgi vermiyor müşteri hizmetleri. Bu indirimden yararlanan kimse var mı arkadaşlar ? Eğer yaralandıysa % kaç indirim yaptılar ?

• fet_ay kullanıcısına yanıt

1100 tl indirim yapıyor

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.