< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S21FE [ANA KONU] (16. sayfa)
-
-
Resmen samsung telefon sahiplerine negatif ayrımcılık yapıp üvey evlat muamelesi yapıyorlar. Sanırım bu gidişle başka bir markaya geçeceğim. Yada ikinci el uygun denk getirirsem öyle değerlendireceğim. 8675 tl'ye kapalı kutu vardı, parayı denkleştiremedigim için kaçırdım. Satılmış cihaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi norton772 -- 31 Ocak 2022; 14:16:21 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşımın 6s plusına fiyat almak için mediamarkta gittik. 3500 tl'ye saydılar. avmde samsung mağazası vardı bir de ordan fiyat alalım dedik. adam telefonu eline aldı şöyle bi baktı. 1700 tl'ye sayarız dedi. ikinci el telefoncu kafasıyla kurumsal mağaza işletiyor adamlar.
-
verilen eski telefonun değeri 1000tl altındaysa takas desteği sağlamıyorlar, kampanya şartlarında öyle bir ibare var. yani sanırım bu toplanan cihazlar da yenilenerek tekrar satılacak.
-
-
Adaptör olarak ne kullanıyorsunuz? Mcdodo ürünlerine baktım ama başka tavsiyeniz var mıdır? Hep orjiinal olsun Samsung ürünlerini kullanayım derdim ama bu sefer değişiklik olsun.
-
Plastik parçasına 550 lira istemek de iyiymiş.
Neyse satamazlar 200 liraya düşer zaten hocam. Az bekleyin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şeffaf olanlar markası Spigen de olsa 1 senede sararır ona göre alınmalı..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Twitter'da takılmayla birlikte en büyük sorunum İnstagram story ler. Arkadaşlara story gönderiyorum sesim gitmiyor. Kesik kesik gidiyor ekran kaydı alıp attılar. Hızlandırılmış bir şekilde çıkıyor konuşmam, birşey anlaşılmıyor. Başına gelen var mı?
Arkadaşlar bu değişim kampanyaları samsung mağazalarında da aynı şekilde mi oluyor yoksa fiyatlar değişiyor mu? Mağaza derken bayi gibi olan samsung mağazalarını kastediyorum.
-
Ben izmit outlet center karşısındaki samsung satış bayisinde sordum çok düşük fiyat verdiler. Mediamarkt falan daha mantıklı gibi.
Eyvallah hocam teşekkürler.
-
S9 dan geçmeyi düşünüyorum ama kararsızlıkta yok değil. 4000 e sayıyorlar o bakımdan fena değil gibi duruyor. Benimle aynı durumda olan var mı aranızda arkadaşlar.
-
Benim cihaz da note 8 ve amoled yanığı var sadece. Onun dışında çizik bile yok cihazın kasasında, mükemmel durumda.
-
120hz de mi kullanıyorsunuz?
Evet hocam 120hz.
-
Anladım hocam çok teşekkür ederim.
Bugün bayi denk geldi sordum baktılar ve aynı cümle geldi bana da led yanığı var dediler. destekle birlikte 2300 gibi bir fiyata sayıyorlar o kadar fark değmez sanki.
-
Değişim kampanyasıyla telefon alan varsa tahmini ne kadar sürüyor bilgi verebilir mi ? telefonum 5 gün önce samsunga ulaştı ama hala geri dönüş yapmadılar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X