Şimdi Ara

Samsung Galaxy S21FE [ANA KONU] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.370
Cevap
132
Favori
583.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Destek sanırım sadece samsung cihazlara oluyordu o yüzden bilgim yok. Benim cihazım xiaomiydi. 4450 teklif fiyatiydi 350 tl düşük onayladilar. 1100tl öğrenci indirimi de ekleyince 3 yıllık cihaz için iyi fiyata gelmiş oldu benim için. En azından 5g uyumlu bir telefona bugünün şartlarında 5.500 tl ye sahip olmuş oldum. Ülkede telefon fiyatları 2.el Şahin parasına yaklaşıyor elimde güncel bir model olsun istedim bundan sonraki değişimler için.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • drberti kullanıcısına yanıt

Resmen samsung telefon sahiplerine negatif ayrımcılık yapıp üvey evlat muamelesi yapıyorlar. Sanırım bu gidişle başka bir markaya geçeceğim. Yada ikinci el uygun denk getirirsem öyle değerlendireceğim. 8675 tl'ye kapalı kutu vardı, parayı denkleştiremedigim için kaçırdım. Satılmış cihaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi norton772 -- 31 Ocak 2022; 14:16:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • norton772 kullanıcısına yanıt

arkadaşımın 6s plusına fiyat almak için mediamarkta gittik. 3500 tl'ye saydılar. avmde samsung mağazası vardı bir de ordan fiyat alalım dedik. adam telefonu eline aldı şöyle bi baktı. 1700 tl'ye sayarız dedi. ikinci el telefoncu kafasıyla kurumsal mağaza işletiyor adamlar.

• drberti kullanıcısına yanıt

verilen eski telefonun değeri 1000tl altındaysa takas desteği sağlamıyorlar, kampanya şartlarında öyle bir ibare var. yani sanırım bu toplanan cihazlar da yenilenerek tekrar satılacak.

• Ön sipariş

Samsung Galaxy S21FE [ANA KONU]

• Adaptör olarak ne kullanıyorsunuz? Mcdodo ürünlerine baktım ama başka tavsiyeniz var mıdır? Hep orjiinal olsun Samsung ürünlerini kullanayım derdim ama bu sefer değişiklik olsun.

• freeze-bee kullanıcısına yanıt
    Plastik parçasına 550 lira istemek de iyiymiş.

Neyse satamazlar 200 liraya düşer zaten hocam. Az bekleyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • freeze-bee kullanıcısına yanıt
    Şeffaf olanlar markası Spigen de olsa 1 senede sararır ona göre alınmalı..

• Twitter'da takılmayla birlikte en büyük sorunum İnstagram story ler. Arkadaşlara story gönderiyorum sesim gitmiyor. Kesik kesik gidiyor ekran kaydı alıp attılar. Hızlandırılmış bir şekilde çıkıyor konuşmam, birşey anlaşılmıyor. Başına gelen var mı?

• Arkadaşlar bu değişim kampanyaları samsung mağazalarında da aynı şekilde mi oluyor yoksa fiyatlar değişiyor mu? Mağaza derken bayi gibi olan samsung mağazalarını kastediyorum.

• kenny5 kullanıcısına yanıt

Ben izmit outlet center karşısındaki samsung satış bayisinde sordum çok düşük fiyat verdiler. Mediamarkt falan daha mantıklı gibi.

Eyvallah hocam teşekkürler.

• S9 dan geçmeyi düşünüyorum ama kararsızlıkta yok değil. 4000 e sayıyorlar o bakımdan fena değil gibi duruyor. Benimle aynı durumda olan var mı aranızda arkadaşlar.

• kenny5 kullanıcısına yanıt

Benim cihaz da note 8 ve amoled yanığı var sadece. Onun dışında çizik bile yok cihazın kasasında, mükemmel durumda.

• Batarya kendine gelmeye başladı bende. Dün 7 saate yakın ekran aldım bugün 4.30 olmuş %35 var hala. Ayrıca samsung boşta pil tüketimini çözmüş bu beni çok sevindirdi, resmen ölü moduna geçmiş 😆

Samsung Galaxy S21FE [ANA KONU]

• BrzMet kullanıcısına yanıt
    120hz de mi kullanıyorsunuz?

• ardarulez A kullanıcısına yanıt

Evet hocam 120hz.

Anladım hocam çok teşekkür ederim.

Bugün bayi denk geldi sordum baktılar ve aynı cümle geldi bana da led yanığı var dediler. destekle birlikte 2300 gibi bir fiyata sayıyorlar o kadar fark değmez sanki.

• Değişim kampanyasıyla telefon alan varsa tahmini ne kadar sürüyor bilgi verebilir mi ? telefonum 5 gün önce samsunga ulaştı ama hala geri dönüş yapmadılar.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.