Arkadaşlar s9 dan bu telefona takasla geçmek mantıklı mı kullananlar ya da benim gibi düşünenler yardımcı olabilir mi? |
Samsung Galaxy S21FE [ANA KONU] (15. sayfa)
-
-
Arkadaşlar şu iki videoya bakarmısınız.
İki videoda S21fe için kötü fotoğraf çekiyor diyor.
Sizde'de böyle mi?
1.
2.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam bende yenisini aldıktan sonra eskisini yolladım(3 gün oldu). Fakat hala bir haber alamadım. Tahminimce yoğunluk var geri dönüş alınca yazarım buraya.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu cihazdan almayı düşünenler varsa Mediamarkt'ta eskiyi getir yeniyi götür kampanyası var. Mesela benim emektar galaxy note 4'ü 500+1500 destek = 2000'e saydılar, s21FE 5g'yi 9000'e bıraktılar. Onu da ihtiyaç kredisiyle 3'e böldüler.
Galaxy note 4 diyorum bu arada. Nereden baksanız 8 yıllık telefon oldu veya olacak. Bu tür eski telefonları olan varsa kaçırmasın, elden çıkarsın derim. Güzel fırsat.
Cihaz s21 ile aynı işlemci. Daha büyük ekranı var. Gorilla glass victus var. 5g'si var. 5g geldiğinde diğer telefonlar gibi çöp olmaz. Güzel telefon, alınır. Bir tane kaptım bugün.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lath.Crusader -- 30 Ocak 2022; 7:13:9 > -
-
Bugün izmit outlet center karşısındaki alış veriş mağazandaki samsung bayisinde inceledim telefonu ve benim note 8'i kaça sayarsınız dedim. Baktılar ve ekran yanığı var onun için destek dahil 1700 tl düşeriz dedi salaklar. Ulen cihazı 200 tl'ye saymış oluyorlar. Bir de yanık var cart curt diyor. Dedim sana vereceğime hariçten satar , bir tane çalışır durunda android cihaz getirir onu saydırırım desteğe. Ne salakça anlayış! Nakit bulabilsem kapalı kutu bulduğum cihazı 9000 tl'ye alır benim cihazı hariçten satmaya çalışırım. Şu samsung kendi ayağına sıkmak için ne çok uğraşıyor arkadaş. Bu gidişle poco x4 proyu bekleyip fiyatı aşırı olmazsa onu alıcam herhalde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
S20 feden geçen var mı, dinamik amoled ekran için geçilir mi, üzerine kaç istiyorlar, bu da önemli tabi.
-
Ekran süresi harika.
2 şey sormak istiyorum.
1. 60hz takılıyor diyorlar.
2. Fotoğraf kalitesi kötü diyorlar.
Sizin yorumunuz nedir?
Teşekkürler.
1-60 hz de bence iyi öyle rahatsız edecek bir takılma olduğunu düşünmüyorum. Hatta S20 ye göre 1 tık daha iyi sanki.
2- Telefon yeni çıktı kamerada bazı şeylerde belki eksikleri olabilir ilerleyen günlerde güncellemelerle kamera performansının çok daha yukarı çıkacağına inanıyorum. Benim fikrimi sorarsanız ön kamerası yeterli, arka ana kamerası gayet başarılı. Sizede fikir olsun diye 1 tane örnek fotoğraf ekledim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Gece çekimi performansı güzel fakat deklanşör süresi kadar kayıt ve işleme süresi beklemek rahatsız edici malesef.
Deklanşör süresinden çok işleme süresi benide biraz rahatsız etmişti tahminimce güncellemelerle biraz daha kısaltırlar.
Telefonun boyutları ve ekranı çok hoşuma gitti. Ama şu anki mevcut sorunları biraz can sıkıcı.
Yanıt için sağolun.
Bende sipariş verdim bakalım 9 şubatta gelecek..
Her telefon ilk çıktığında illaki birseyleri düzgün çalışmıyor birkaç güncelleme alınca kendine geliyor..
S20 FE almak için dün gezinirken Teknosa'nın kampanyasından faydalanarak 21 FE alarak aranıza katıldım. 4 senelik iPhone 8 cihazıma 3300 + 2000 TL indirim şeklinde fiyata yansıtıldı. Şarj aleti çıkmıyormuş kutusundan bir de ona 300 TL bayıldık ve toplamda 6000 TL'ye mâl olmuş oldu.
Çok detaylı kullanma şansım olmadı ama son android deneyimimden bu zamana epey yol katedilmiş gibi duruyor. E tabi donanımlar gelişmiş artık ram, işlemci, dosya sistemi vs.
Şimdilik yenilikten olsa gerek çok memnunum. Kullandıkça tekrar burada fikir belirtirim kamera, şarj ve diğer şeyler hakkında.
Almayı düşünüp sorusu olanlar çekinmeden sorabilir.
Ayın 22 sinde gönderdiğim eski cihazım için bugün aradılar. Kasada hafif çizikler vardı 3 yıldır kullandığım telefon neticede. 350 tl düşmüşler. Yine de onayladım. Onay bekleyen arkadaşlara bilgi olsun.
Ödemeyi kredi kartıylamı yapmıştınız? Sanırım değişimden online kredi olmuyor.
Cihaz neydi ve kaça almış oldular?
Kartla yaptım, 3 gün içinde o tutar kadar karta iade olur dediler.
Banada dönüş yaptılar. Samsung s6 edge telefonum için takas desteği ile birlikte 600 tl veriyorlar. Yani 2000 tl takas desteği verilmemiş. Telefonla ilgilide bu kadar şikayet varken bana avantajlı olmuyor geri iade edeceğim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X