< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S21FE [ANA KONU] (17. sayfa)
-
-
Hepsiburada mı?
Şu an hspsiburada da 9999 tl ye düştü 2000 tl ek ödeme ile 8000e gelir.takas desteği kesin var degilmi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hala çözemedim durumu. Arkadaşlar İnstagram'dan Iphone kullananlara atılan story lerde ses gitmiyor ve video hızlandırılmış gibi oynuyor. Bu duruma bakabilir misiniz? Yaşayan var mı?
Elindeki cihazın değeri ile aslında 9600 TL ye almışsın cihazı, 550ü TL ye sahip oldum demek hatalı bir mantık.
Evet hepsiburada da aynı kampanyayı yapıyor ancak telefona değerinde teklif geliyormu bilmiyorum. Ekşi sözlükte çok düşük tekliflerde bulunulduğu yazıyor.
-
siparişi son anda iptal ettim.değişim kampanyasındaki ek 2k indirim olayında ek maddelerde sadece hepsiburada satıcısından alınan ürünlerde geçerlidir diyor.yani anladığım değişim kampanyasında hangi satıcıdan alırsan al gönderdiğin ürünüm bedeli veriliyor ama belirtilen cihaz listesinden cihaz alımında değişim kampanyasına ek 2k indirim olayında 2k indirim tanımlanması için satıcı sadece hepsiburada olması gerekiyor.ne yazıkki hepsiburada satıcılı s21fe yok
-
Ben iPhone 12'den geçiş yaptım, geçiş yapma sebebim batarya performansı olarak 12 yine beğenmememdi. Bakalım bu ilk günüm sayılır en azından ekran kalitesi arasında dağlar kadar fark var epey bir uygulama yükledim ne kasma var ne ısınma. Şimdilik her şey güzel gidiyor..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İstanbul içi değişim kampanyası için 4 şubat cuma gününe randevu verdikleri halde gelmediler. Aradığımda ise teknik bir sorun yüzünden gelemedik en kısa sürede sizi arayacağız dediler. Kime göre neye göre en kısa süre ise.
Resmen terbiyesizlik gelemeyeceksen ara bildir tüm gün eve hapis kaldım.
Başına böyle bir durum gelen var mı?
-
Gelmedi de gelebilir o zaman benimde Çarşamba günü randevum var şimdi kıllandım beni de ekmesinler, direkt gider Mağazadan alırım..
Hepsiburada dediğin gibi kısıtlı maddesi var. Hepsibradadan 2200 liraya yakın teklif veriyorlarken telefonuma Samsung'un sitesinde 4400 veriyorlar.
Ekran parlaklığı oto Bluetooth hep açık 5 buçuk saat ekran aldım şarj performansı ortalama denebilir. Telefonla görüşme yaptığım kişiler sesin ekolu geldiğini söyledi böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu ? Kulaklık ile görüşmelerde ekolu oluyor lakin kulaklıktan ahizeye geçince de durumun devam ettiğini söylediler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quaresma_o3 -- 7 Şubat 2022; 0:0:39 >
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Bu konu için forumda üyelik açtım ve ilk mesajımı atıyorum. Şu an elimde çok memnun olduğum Huawei P20 pro var ancak yakın zamanda telefonu düşürdüm ve bazı geri dönülemez sıkıntıları var. O yüzden yeni telefon arayışına girdim ve 1 haftadır yaptığım incelemeler ve karşılaştırmalar neticesinde S21 FE modeli cazip geldi. Telefonda ekran kalitesi, fotoğraf ve batarya özelliklerine diğerlerine nispeten daha çok önem veriyorum. S21 Ultra fiyatı biraz yüksek geldiği için bu modele yöneldim. Özellikle telefonu alan arkadaşlar için kamerasını nasıl buluyorlar? Gündüz ve gecede fotoğraf ve video kalitesini beğeniyorlar mı? Neredeyse tüm inceleme ve karşılaştırma videolarını izledim ancak birebir kullananlardan da yorum duymak isterim. Hatta mümkünse fotoğraf paylaşırsanız sevinirim. Biraz uzun oldu sanırım, şimdiden teşekkür ederim.
-
Şu an Trendyol'da 9.072 TL.
Samsung Shop ta takas fiyatları yükselmiş 10 gün önce 3700 TL sayılan A50 yi şu an 4200 TL sayıyorlar..
S22 modelinin piyasaya çıkması yaklaştıkça indirimler de arttı. S22 beklenir mi yoksa bu telefon alınır mı sizce?
-
S22 yüksek fiyattan çıkacak muhtemelen keza S21 FE de yüksek fiyattan çıktı ama indirimler falan bir nebze alınabilir seviyeye geliyor(bana 5950 tl ye gelecek)..
Karar sizin s21fe şu an Samsung un en güncel cihazı..
kamera kalitesi amiral gemisi seviyesinde değil. s20 fe'nin kamera düzenini birebir s21 fe'ye aktarmışlar zaten hiç değişiklik yapmadan. bundan önceki telefonum olan s10+'ın kamerasını daha başarılı buluyorum. fakat dxomarkta s10+'a 113, s21 fe'nin snapdragon işlemcisiline 120 puan verilmiş. s20 fe'nin exynos işlemcilisine 115 puan verilmiş. kameraları birebir aynı olduğundan o da referans alınabilir.
-
Güzel cihaz da. Güncel bir cihaza Bluetooth 5.0 koymaları düşündürücü. Yeni teknolojiyi hak etmiyor mu bu telefon ve kullanıcısı. 12K liralık telefon sonuçta.
Elbette bu tip şeyler Can sıkıcı yani zaten telefonun fiyatını yüksek tutmuşsun bari bunlardan kısma ama fe ya kisacak bir yerlerden Bluetooth 5.2 yi S22 ler saklamislardır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X