Teşekkürler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy S21FE [ANA KONU] (19. sayfa)
-
-
Sizi tekrar aradılar mı? Benimde bugün randevum vardı. Aynı cevabı verdiler, sistem düzeltildikten sonra randevu vereceğiz diyorlar.
-
Hala devam ediyormu bu kampanya acaba?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Devam ediyor..
Aynen bana da telefonunuz ayrıldı ama sistem arızası nedeniyle dağıtıma çıkartamıyoruz dediler. Nasıl bir sistemse bugün 1 hafta oldu hala düzelmedi.
-
Aradılar hocam en kısa zamanda dönüş yapacaklarmış. Ne zaman gelecekse bu en kısa zaman?
-
Ben az önce Members tan görüştüm gene aynı cevaplar.. değişim kampanyası öğrenci indirimi derken cihaz uyguna geliyor yoksa dışarıdan çoktan almıştım..
Ayak oyunları var gibi geldi bana ama hayırlısı. benim öğrenci indirimi değişim kampanyası filan 5600 seviyelerine gelecekti telefon.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Umarım yoktur. Bana 1650 TL'ye gelecek inşallah.
-
Ben hepsiburadadan aldım. Fiyatı 10 bindi hesabıma tanımlı 750 lira indirimle 9250ye indi. Redmi note 8 promu 1688 lira saydılar üstüne 2000de geri ödeme yaptılar. 5562 liraya geldi.
-
Hayırlı olsun..
2000 TL geri ödemeyi nasıl yapıyorlar sitede onla ilgili hiçbirsey yazmıyor toplam ücret ne ise onu çekmeye çalışıyor..
Evet önce hepsini çekiyorlar bana ayın 1inde ulaştı telefon. Eskisini ertesi gün göndetdim fiyat teklifini 5inde onayladım. Bugün bütün geri ödemeler yapıldı. Biraz gec yapıldı bayada darladım destekten ama yapıldi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam eski telefonun iadesini değilde 2000 TL geri ödemeyi sordum,mağazalarda 2000 TL extra indirim yapıyorlar onun gibi birseymi buda telefon 9504 TL 2000 extra indirim 7504 TL mi oluyor..
telefonun satıcısı hepsiburada olmak zorunda. Bende hesabıma havale ettiler ücreti. Eski telefonunun teklifi üstüne 2000 tl daha geri ödeme yapıyorlar.
-
Teşekkürler diğer saticilardan alınca olmuyor o zaman..
İstanbul'dan değişim kampanyasına katılan ve telefonu teslim edilen var mı?
-
Yok hocam ben Ocak 30 da sipariş verdim Şubat 9 da gelecekti hala bekliyoruz,sırf uygun fiyata geldi diye bekliyorum yoksa çoktan almıştım bir yerlerden..
Arkadaşlar bu telefon'da yakınlık sensörü var değil mi.
Yani telefon ile konuşurken ekran kapanıyor, yüzünüzden uzaklaştırınca ekran açılıyor değil mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Az önce müşteri hizmetleri ile telefonla görüştüm gene aynı cevaplar telefonun ne zaman teslim edileceği ile ilgili bir tarih veremiyorlar..dedim sizin satacağınız telefonun.....
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X