S21 ailesi olarak o şekilde gözükse de sd888 li ikinci neslin duyurulma tarihi 2023 tür, dolayısıyla 2 yıllık bir telefona sahibiz. |
Samsung Galaxy S21FE [ANA KONU] (422. sayfa)
-
-
İşlemciden bağımsız, 2022 yılında çıkan bir model.
Aylık güvenlik güncellemesi ve işletim sistemi güncellemesi sınırlı olacak demek istedim. Hemen üstte de konusu geçti zaten.
İşlemciyi yenileyerek piyasaya sürdükleri model için ilave güvenlik güncellemesi ve yazılım güncellemesi yaparlar mı? Bilemiyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
yanıt için teşekkürler. telefonu pek kullanmıyorum açıkçası. sabit bir iş yerim var. beni tek korkutan ekranda çizgi oluşması problemi oldu açıkçası. yaşayan çok varmış. onun dışında sadece whatsapp, mobil bankacılık, e-posta, müzik ve kamera gibi günlük işler için beni 5-10 yıl bile götürür.
-
Samsung'un sürekli güncellemeleri telefonun güvenliğini sağlarken, Google'ın işletim sistemi güncellemeleri ise eski telefonlar için planlı eskitmeye dönüşüyor. Bu yüzden herhangi bir telefondan 5-10 yıl ihtiyacınızı karşılamasını beklemeyin.
Telefon belki bir buçuk yıl içerisinde güvenlik güncellemelerini almayacak. Gündelik hayatta belki çok hızlı şekilde etkisini görmezsin ama bir süre sonra bankacılık ve finans uygulamaları ile WhatsApp gibi uygulamalar daha yeni Android sürümleri isteyecektir.
Bir süre sonra yazılım olmasa bile donanım arızası nedeniyle telefon kullanılmaz hale geliyor.
Bu nedenle benim öngörüm telefonun 4 ile 5 yıl içerisinde biatını doldurabileceği.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba hocam bende alma arefesindeyim nerden aldınız acaba o fiyata ne zaman aldınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Alıntı
metni:Editörün güncelleme takvimi ile verdiği bilgide bir hata yok. S21Fe çıkışı ile birlikte Samsung tarafından S21 serisinin 4 yıl Android güncellemesi alacağı duyuruldu. Ayrıca o zamanlar tarihlerin güncellenmediği Knox sitesi de tartışıldı. Resmi açıklama; Samsung Sets the New Standard With Four Generations of OS Upgrades To Ensure the Most Up-to-Date and More Secure Galaxy Experience – Samsung Global Newsroom One Ui lansmanı sonrası yapılan resmi açıklama; Samsung Sets the New Standard of Four Years of OS Upgrades to Ensure the Most Up-to-Date and More Secure Galaxy Experience S21 serisi Android 11 ile çıktı, Android 15 son güncellemesi. S21Fe Android 12 ile çıktı, Android 16 son güncellemesi olacak. Haber kaynağındaki "Galaxy S21 series (not FE) has been shifted to a Quarterly schedule." cümlesinin sebebi de bu. S21Fe Android 16'ya kadar aylık güvenlik güncellemesi takviminde. Güncelleme takvimi ile ilgili bugün ana sayfa haberlerinden birinin altına yazmıştım. Burada da bulunsun.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Lomax.Alıntı
metni:Editörün güncelleme takvimi ile verdiği bilgide bir hata yok. S21Fe çıkışı ile birlikte Samsung tarafından S21 serisinin 4 yıl Android güncellemesi alacağı duyuruldu. Ayrıca o zamanlar tarihlerin güncellenmediği Knox sitesi de tartışıldı. Resmi açıklama; Samsung Sets the New Standard With Four Generations of OS Upgrades To Ensure the Most Up-to-Date and More Secure Galaxy Experience – Samsung Global Newsroom One Ui lansmanı sonrası yapılan resmi açıklama; Samsung Sets the New Standard of Four Years of OS Upgrades to Ensure the Most Up-to-Date and More Secure Galaxy Experience S21 serisi Android 11 ile çıktı, Android 15 son güncellemesi. S21Fe Android 12 ile çıktı, Android 16 son güncellemesi olacak. Haber kaynağındaki "Galaxy S21 series (not FE) has been shifted to a Quarterly schedule." cümlesinin sebebi de bu. S21Fe Android 16'ya kadar aylık güvenlik güncellemesi takviminde. Güncelleme takvimi ile ilgili bugün ana sayfa haberlerinden birinin altına yazmıştım. Burada da bulunsun.
bence bulunmasın, zira hatalı bir ifade. merak edenler için detaylı bilgi :
-
Merhaba önceki gönderimde yazdığım gibi 4 Şubat'ta Alışgidiş üzerinden aldım. Zaten Fibabanka müşterisiyim. 14 Şubat kampanyası yapmışlar 2000 TL indirim kuponu vardı. Onu birleştirince 14600'e geldi. Peşin fiyatına 12 taksit yaptırdım.
-
Telefon güncellemeleri sonrası performansta dusus olduğu...takılma kasma gibi şeyler var mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X