Şimdi Ara

Samsung Galaxy S21FE [ANA KONU] (421. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: F01-740d Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.463
Cevap
128
Favori
590.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 419420421422423
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nihayet bugün aldim 2.nesilini inşallah memnun kaliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • honor 200 mü s21fe mi ortalama kullanıcı için

• gzegen kullanıcısına yanıt
    Şarj'ınız nasıl , Mobil verişe günü çıkarıyor mu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ogzmrt O kullanıcısına yanıt
    Bende aynı ikilemde kaldım

• x te gezerken videolarda karelenme var. Karelenme mi bilmiyorum başka ad gelmedi. İnternet kaynaklı düşünüyordum. Galeride de oldu. Sadece video da oluyor. Ekranda başka bir tuhaflığa denk gelmedim. Bilen başına gelen daha önce yaşayan var mı. Teşekkürler.

• Turkcellden mi kaynaklı bilmiyorum cekim gucu çok azaldı, arayınca bağlanmıyor ya da beni arayana kapalı diyor ve bayağı çok olmaya başladı bu :( arama sonunda bir sure de kitlenmeye başladı ayrıca.

• ortalama bir kullanıcı için honor 200 mü yolsa s21fe snapdragon mu? ya da önerebileceğiniz bir cihaz var mı bunlardan başka. maximum 30bin bütçe için soruyorum.

• ogzmrt O kullanıcısına yanıt
    Honor 200 de 22.500 tl ye düşmüş Vatan da

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • F01-740d F kullanıcısına yanıt

Gece sarji ile gune baslayinca, aksam ustu 43 civari ile gun tamamlaniyor tabi kullanimdan kullanima degisebilir biri bimcell digeri vdfone şebeke cocuklar memnun halinden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gzegen -- 1 Şubat 2025; 18:38:27 >
  • GadgetRevNowyoutube
    Samsung Galaxy S22 vs S21 FE battery test! (The ULTIMATE SHOWDOWN!)
    https://www.youtube.com/watch?si=NpjI08WPuNd-eetK&v=hDPNT5TIAKQ&feature=youtu.be

Bu videodaki gibi 9 saat alan var mı veya 6 saat civarıda benim için uygun bile olur

• Arkadaşlar selam. Dün watsap da sesle giriş ayarlarını yaparken bir anda sohbette tekli emojiler büyük çıkmaya başladı afaki bir farkla hemde tüm ayarları sıfırladım ama yine aynı güncelleme ile alakası yok bilen biri aydınlatırsın sevinirim. Üstte kiki eski boyutu alt resimde büyümüş hali bir türlü eski boyuta getiremedim Samsung Galaxy S21FE [ANA KONU] Samsung Galaxy S21FE [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fakirlikdizboyu -- 2 Şubat 2025; 2:54:4 >

• fakirlikdizboyu F kullanıcısına yanıt

Epeydir böyle bende.. Whatsapp'ın kendi güncellemesiyle gelen yeni hali diye düşünmüştüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sui_cast -- 4 Şubat 2025; 12:25:54 >
  • sui_cast S kullanıcısına yanıt
    Guncellemeyi yapalı çok oldu hocam güncellemeden günler sonra böyle oldu sesle giriş ayarını ayarlamaya calisirken

• fakirlikdizboyu F kullanıcısına yanıt

nerdeyse 6 aydır whatsapp bu şekilde, samsung veya bu cihaz özeliyle alakası yok. web tarafında da böyle, desktop uygulamalarında da böyle, ios tarafında da böyle.

• Dracos D kullanıcısına yanıt
    Hayır alakası yok bende hep aynı Samsung Galaxy S21FE [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: ilyason

Hayır alakası yok bende hep aynı Samsung Galaxy S21FE [ANA KONU]

bir tanesinde emoji ile birlikte bir nokta koy veya bir şeyler yaz, diğerinde sadece emoji koy, benimki gibi arka arkaya gönderince farkı görürsün. bazen saçmalıyor hepsini büyük atıyor, bazen sadece animasyonlu olanları bu şekilde atıyor.

Samsung Galaxy S21FE [ANA KONU]

• Sıra yavaş yavaş bize de gelecek.

https://9to5google.com/2025/02/03/samsung-galaxy-s21-monthly-updates-end/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisg -- 4 Şubat 2025; 23:21:2 >
  • barisg B kullanıcısına yanıt

Bu arada Son alacagi android versiyonu ve guvenlik yama süresi hakkında 1-2 detay vermek gerekirse ;

ilk guncelleme alma tarihi : 07 Jan 2022

Son guvenlik guncellemesi alacagi tarih : 07 Jan 2027

https://endoflife.date/samsung-mobile

---

android 15 ; s21 fe 'nin alacagi son android güncellemesi olacak (mış)

https://www.reddit.com/r/GalaxyS21FE/comments/1cx3afx/s21_fe_android_16_discussion

https://eu.community.samsung.com/t5/galaxy-s21-series/supporto-software-s21-fe/td-p/8986467/emcs_t/S2h8ZW1haWx8bWVudGlvbl9zdWJzY3JpcHRpb258TFdFUzBHVVFESEpKRTN8OTkwNjIwOHxBVF9NRU5USU9OU3xoSw

s21 ailesi 4 büyük güncelleme sozu ile cıktı ve android 12 -13-14-15 ile bu sürec sonlanmakta ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 5 Şubat 2025; 0:50:44 >

• alışgidiş üzerinden 14600'e vade farksız 12 taksitle sd888 ikinci nesil 128gb alarak aranıza katılmış bulunmaktayım. aldıktan sonra biraz daha araştırınca ekranda çizgi sorununu gördüm. bu problemi yaşayan çok var mı? kaçınılmaz mı? yaşarsam samsung türkiye yardımcı oluyor mu?

batarya konusu en eleştirildiği nokta herhalde. telefonda hiç oyun oynamam. sosyal medya da kullanmıyorum. sadece e-posta, mesajlaşma, webde gezinme, müzik, bazen kamera kullanırım. günü çıkartır herhalde?

telefon alınca uzun süre kullanma eğilimindeyim. yakın zamana kadar lineageos yüklediğim s5'i kullanıyordum. inşallah samsung üzmez yine.

• bamberg B kullanıcısına yanıt
    4 yıllık bir telefonu almış olduğunuz, ona göre beklentilerinizi yüksek tutmayın derim.

Ben gün içinde dışarıda kullanımda tam günü çıkartmıyorum.

Sabit bir İş yeriniz varsa veya evde iseniz gün içinde telefonu şarj etmeniz gerekecektir. Araba veya yaya geziyorsanız yanınızda araç şarj aleti ve kablo ya da power bank bulundurmanızı öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisg -- 5 Şubat 2025; 10:33:19 >
  • 
Sayfa: önceki 419420421422423
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.