< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy S21FE [ANA KONU] (421. sayfa)

-
-
honor 200 mü s21fe mi ortalama kullanıcı için
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şarj'ınız nasıl , Mobil verişe günü çıkarıyor mu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende aynı ikilemde kaldım
x te gezerken videolarda karelenme var. Karelenme mi bilmiyorum başka ad gelmedi. İnternet kaynaklı düşünüyordum. Galeride de oldu. Sadece video da oluyor. Ekranda başka bir tuhaflığa denk gelmedim. Bilen başına gelen daha önce yaşayan var mı. Teşekkürler.
Turkcellden mi kaynaklı bilmiyorum cekim gucu çok azaldı, arayınca bağlanmıyor ya da beni arayana kapalı diyor ve bayağı çok olmaya başladı bu :( arama sonunda bir sure de kitlenmeye başladı ayrıca.
-
ortalama bir kullanıcı için honor 200 mü yolsa s21fe snapdragon mu? ya da önerebileceğiniz bir cihaz var mı bunlardan başka. maximum 30bin bütçe için soruyorum.
Honor 200 de 22.500 tl ye düşmüş Vatan da
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Gece sarji ile gune baslayinca, aksam ustu 43 civari ile gun tamamlaniyor tabi kullanimdan kullanima degisebilir biri bimcell digeri vdfone şebeke cocuklar memnun halinden
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gzegen -- 1 Şubat 2025; 18:38:27 >
GadgetRevNowyoutube
Samsung Galaxy S22 vs S21 FE battery test! (The ULTIMATE SHOWDOWN!)https://www.youtube.com/watch?si=NpjI08WPuNd-eetK&v=hDPNT5TIAKQ&feature=youtu.be
Bu videodaki gibi 9 saat alan var mı veya 6 saat civarıda benim için uygun bile olur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
-
Epeydir böyle bende.. Whatsapp'ın kendi güncellemesiyle gelen yeni hali diye düşünmüştüm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sui_cast -- 4 Şubat 2025; 12:25:54 > -
Guncellemeyi yapalı çok oldu hocam güncellemeden günler sonra böyle oldu sesle giriş ayarını ayarlamaya calisirken
nerdeyse 6 aydır whatsapp bu şekilde, samsung veya bu cihaz özeliyle alakası yok. web tarafında da böyle, desktop uygulamalarında da böyle, ios tarafında da böyle.
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: ilyason
Hayır alakası yok bende hep aynıbir tanesinde emoji ile birlikte bir nokta koy veya bir şeyler yaz, diğerinde sadece emoji koy, benimki gibi arka arkaya gönderince farkı görürsün. bazen saçmalıyor hepsini büyük atıyor, bazen sadece animasyonlu olanları bu şekilde atıyor.
-
Sıra yavaş yavaş bize de gelecek.
https://9to5google.com/2025/02/03/samsung-galaxy-s21-monthly-updates-end/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisg -- 4 Şubat 2025; 23:21:2 >
Bu arada Son alacagi android versiyonu ve guvenlik yama süresi hakkında 1-2 detay vermek gerekirse ;
ilk guncelleme alma tarihi : 07 Jan 2022
Son guvenlik guncellemesi alacagi tarih : 07 Jan 2027
https://endoflife.date/samsung-mobile
---
android 15 ; s21 fe 'nin alacagi son android güncellemesi olacak (mış)
https://www.reddit.com/r/GalaxyS21FE/comments/1cx3afx/s21_fe_android_16_discussion
s21 ailesi 4 büyük güncelleme sozu ile cıktı ve android 12 -13-14-15 ile bu sürec sonlanmakta ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 5 Şubat 2025; 0:50:44 >
-
alışgidiş üzerinden 14600'e vade farksız 12 taksitle sd888 ikinci nesil 128gb alarak aranıza katılmış bulunmaktayım. aldıktan sonra biraz daha araştırınca ekranda çizgi sorununu gördüm. bu problemi yaşayan çok var mı? kaçınılmaz mı? yaşarsam samsung türkiye yardımcı oluyor mu?
batarya konusu en eleştirildiği nokta herhalde. telefonda hiç oyun oynamam. sosyal medya da kullanmıyorum. sadece e-posta, mesajlaşma, webde gezinme, müzik, bazen kamera kullanırım. günü çıkartır herhalde?
telefon alınca uzun süre kullanma eğilimindeyim. yakın zamana kadar lineageos yüklediğim s5'i kullanıyordum. inşallah samsung üzmez yine.
-
4 yıllık bir telefonu almış olduğunuz, ona göre beklentilerinizi yüksek tutmayın derim.
Ben gün içinde dışarıda kullanımda tam günü çıkartmıyorum.
Sabit bir İş yeriniz varsa veya evde iseniz gün içinde telefonu şarj etmeniz gerekecektir. Araba veya yaya geziyorsanız yanınızda araç şarj aleti ve kablo ya da power bank bulundurmanızı öneririm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisg -- 5 Şubat 2025; 10:33:19 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X