S22 Ultra değil Note 30 Ultra bence :) Ayrıca ne gibi bir güncelleme ile geldi hiç anlamadım. S21 ile devam , para kolay kazanılmıyor bu devirde. Köşe ekrana para verecek olsaydık note 10 plus alırdık arkadaşşşşş, derler adama . |
SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA (NOTE) [ANA KONU] (10. sayfa)
-
-
Bunu izledim hocam gördüğüm kadarıyla İphone ile baş edememiş. Ana kamerada iphone daha iyi, geniş açıda çok yakınlar birbirlerine, Telephoto kamerada ise iphone karşı beklediğim üstünlük yok. Macroda ve Gece modunda da ben iphone'u daha çok beğendim. S22 ultrada sadece geniş açı ve ön kamerayı beğendim güzel olmuş. 2.37 ve 8.16 da iphonun digital zoomu s22 ultranın optik zoomundan daha iyi çekmiş. Böyle bir şey nasıl olabilir şaşırdım.
s21fe - iphone 13 kıyaslamasını izledim s21fe iphonu 13ü ezmiş resmen ancak s22 daha iyi olması gerekirken daha geriye gitmiş bu videoya göre.
-
arkadaşlar s22+ ile ultra arasında kaldım, edge ekran sevmiyorum, s-pen de çok kullanacağımı zannetmiyorum, o yüzden hem daha ince hemde daha ucuz olması sebebiyle s22+'a kaydım gibi, ancak s22 ultra'nın ekranı qhd ve kamerası daha gelişmiş, bunlar da kafamı çelmiyor değil, s22+'ın ekranında pikselleri saymayız dimi :) birde kamera konusunda aradaki fiyat farkına değecek bir fark var mıdır sizce?
-
Çok iyimser bir rakam. Bende s10+ kullanıyorum. Sayacakları en fazla 6-7 bin civarı olur geri alım tutarı olarak. Nereden baksanız 22+ için 10 kağıdı gözden çıkarmak gerek. 21 FE bile 11 bin ülkede.
-
Telefon yok kılıflar hazir. S21 ultra on siparişle aldığımda, kılıf için 15 gün beklemiştim. Şimdi telefonu bekliyoruz. Bu dünya çok değişti.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Hocam ben telefonu renkli ekranlı 3310 gibi kullanıyorum. Küçük ve uzun ömürlü cihaz istediğim için 13p düşünüyorum. Sundukları yeterli benim için, ekstra özellik/kişiselleştirme olsa da olur olmasa da olur kısaca. Şuan ki cihazım 152mm olmasına rağmen büyük geliyor. Mini leri de kablo çekip kullanmak gerekiyor. Şuan bana aktif şekilde 20 saat kullanabileceğim bir cihaz lazım, yollar da Apple a çıkıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Telefonlarda 2k,4k ekranlar gereksiz.tek yaptiklari pili aşırı tüketmeleri
Telefon sonuçta ,TV değil ki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok doğru bir yorum bu. Avuç kadar ekranda gözün algılaymayacağı çözünürlük farkları bunlar. Ha bana parlaklığı niti fazla deyin bak ona hak veririm yoksa 8K ekran yaptık diyecekler yarın inanın tamamen gereksiz yere para isteyecekler. Teknolojiye bende tutkunum ama biraz mantıklı hareket etmek lazım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Nihai yazılım sürümü olması imkansız zaten. S21 Ultra bile 13 Pro Max'i tokat manyağı yapan bir cihazken S22U çok daha iyi çekecektir.
Videonun doğru olmama olasılığı da var.
-
Be de şu an Note 10+ kullanıyorum hocam. 2 yıl oldu, parmak izi sensörü ve pil haricinde, memnunum cihazımdan. Benim için de pil önemli. Note serisi çıkmayacak diye üzülüyordum, ama S22 Ultra beni heyecanlandırdı. Üst düzey bir cihaza geçiş hissiyatım pek olmayacak belki ama S-Pen'i çok kullanıyorum. Keşke dediğiniz gibi Lidar falan da gelseydi. Sonuçta Note 10+ 2019 yılında tanıtıldı ve iyileştirmelerin yanında, epey bir fark olması gerekiyordu.
-
Lidar destekli bir telefon kullanıcıya ne gibi avantajlar sağlıyor? Günlük hayatımızda bundan efektif olarak faydalanmanın artıları var mıdır??
-
Halihazırda Sony ve S8+ kullanıyorum, yakın zamanda Note 20 alsam mı diye aklıma düşmüştü ama gerek Exynos 990 gerekse de ülkemize gelen Note'larda 5G bulunmaması sebebiyle almamıştım. S21'e de içim çok ısınmamıştı. Note serisinin bir şekilde yaşamaya devam etmesi her ne kadar artık potansiyel bir Note kullanıcısı olmasam da beni memnun etti. Gerçekten köşeli tasarım çok yakışıyor. Keşke SD kart desteği de sunmaya devam etselerdi.
-
S22 düz mü plus mı bu?
The Tech Chapyoutube24 Hours with the Samsung Galaxy S22 Ultra: Real World, Camera & Performance Tests! ▶ Buy Galaxy S22 Ultra: https://shop-links.co/1765650966898273550 (get $50 Instant Samsung Credit) #GalaxyS22Ultra #GalaxyS22 #Samsung 00:00 Unboxing 01:00 Design 02:44 S-Pen 04:04 Brighter Screen? 05:40 Benchmarks! 09:10 Battery Life! 09:38 Camera 11:51 Video 13:08 Wrap up Can't get enough of your TECH? Why not SUBSCRIBE? (it's free!) 😄 ▶ YouTube: https://bit.ly/2UyCBGq 📷 Instagram: https://www.instagram.com/TheTechChap 🐦Twitter: https://twitter.com/TheTechChap 🎵 Music by Epidemic & Artlisthttps://www.youtube.com/watch?v=D5tTOuiJYKU&feature=youtu.be
buradaki videoda s22 ultra 13 pro max'ten daha iyi görünüyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
cihazdaki en büyük eksik lidar sensörü görünüyor, 3 boyutlu tarama kullananlar için iphone alternatifsiz kaldı. bunun dışında s22 ultra harika görünüyor incelemelerde.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yukarıda da sordum. Kullanıcıya ne sağlıyor bu lidar. Bir cep telefonunda olması ile hangi işler için kullanmak ihtiyacı oluyor. Bilgi verir misiniz? Olmaması ile neler kaybediyoruz?
ben e-ticaret yapıyorum en çok .glb dosyası oluşturmada kullanıyorum; 3 boyutlu görüntü tarayabilmek için.
normal kullanıcı için de en çok gece çekimleri ve video çekiminde işe yarar. sinematik mod gibi.
-
Fiyat farkında değermi de ki sorunda ki fark kıstası ne kadar bildin mi? Neymiş fark yaz bakalım bizde bilelim.
-
Teşekkür ederim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X