Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA (NOTE) [ANA KONU] (622. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.441
Cevap
210
Favori
785.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 618619620621622
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Banka uygulamalarının güncellenmesi gerekebilir, kaldırıp tekrar deneyin bence.
    Bazen POS cihazı seçiyor Telefon, aynı gün içinde Migros'ta çalışan başka markette çalışmıyor. Ama eskiden böyleydi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • apathetic kullanıcısına yanıt
    Aynı durum teb bankasında bende oldu hiç sorun olmuyordu geçen markette denedim yok olmuyor en son uygulamaya girdim öyle işlem yapabildim

• Kartel1 K kullanıcısına yanıt
    Aktif Teb ve Denizbank kullanıyorum nfc ler arası geçiş yapıyorum hiç sorun olmuyorken güncellemeden hemen sonra her iki bankada da sorunlar yaşadım evet ve aynı sorun banka uygulaması içine girmeyince bi şekilde red veriyor

• ismlyldrm27 kullanıcısına yanıt

Hocam bendeki problem daha ilginç, pos cihazından ödeme yapmak istediğimde telefonda hiç bir tepki olmuyor. Yani okuyupta red vermiyor, hiç tepki vermiyor, sanki nfc kapalıymış gibi ne pos cihazından nede telefondan okuma sesi gelmiuor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartel1 -- 2 Ekim 2024; 17:57:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bende bir sure boyle yapti, uygulamayi silip mi tekrar kurdum, yada mobil odeme kapatip mi actim, simdi ise cidden sorunsuz, asla bankanin uygulamasini da acmiyorum, banka ykb.

Gerçekten enteresan bi arkadaş yazmış uygulamayı sildim yükledim diye ama banka uygulamasından bahsediyor sanırım denenebilir eğer ki bu metod işe yaradıysa
    Sizin hiç tepki göstermeme durumuna da bir çözüm olabilir gibi denemeden bilinmez tabii

• ismlyldrm27 kullanıcısına yanıt

Hocam bankalar güvenlik kaygılarından dolayı iyice uyuzlaştı. Geçen gün uygulamayı silip yeniden girmeye çalıştım cihaz eşleştirmesini yaptım ardından temassız ödeme aktivasyonunu ve günlük temassız limitini güncelledikten hemen sonra beni uygulama dışına atıp şifremi bloke etti. 2 dk sonra banka güvenlik birimi aradı. Ben onay verdikten sonra blokeyi kaldırabildim. Bir daha sil yükle yapıp tekrar bunlarla uğraşmak istemiyorum.

• Telefona format atılsa çeviri programı düzelmez mi? Yada eski çeviri programını sistem programlarına yüklemenin bir yolu var mı?

• OneAI güncellemesi gelmiş indiriyorum şu anda

• ec1000 kullanıcısına yanıt

bana gelmemiş hocam Türkiye cihazı benimki

6.1.1 olan güncellemeden mi bahsediyorsunuz? 23 Eylül'de güncelledik TR cihazı..

• SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA (NOTE) [ANA KONU] SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA (NOTE) [ANA KONU]

Belki de ben geç yükledim, bilemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ec1000 -- 12 Ekim 2024; 14:3:5 >

Evet geç yüklemişsiniz.

• Paşabahceli P kullanıcısına yanıt
    Açıkçası ben uzun zamandır Samsung kullanıyorum S24 ULTRA dan çok memnundum taa ki Server kapanıp telefon kayıtsız kalana kadar, o yüzden sattım ve araştırıp YouTube de ukt ve test videolarını seyredip öyle karar verdim.13 ile 14 arasında çok majör farklılıklar yok ama kamera da ki fark benim tercih sebebim oldu.

• En son güncelleme ile türkçe dil desteğine kavuştuk canlı çeviri metin çevirisi konularında.Sözlü çevirmen internete bağlı değilken bile telefonu bir çeviri cihazına çeviriyor yapay zeka sayesinde.Ben 29 dilide yükledim hepsini çevrimdışı kullanıyorum rusça almanca çince japonca vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resattavasoglu -- 29 Ekim 2024; 15:48:47 >
  • Son güncelleme sonrası pil performansı nasıl sizde? Bana azaldı gibi geliyor

• Türkiye romuna da dün güncelleme geldi, güvenlik güncellemesi herhalde .

• Bu arada yapay zekaya Türkçe dil desteği gelmiş bilginiz olsun

• 
Sayfa: önceki 618619620621622
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.