< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA (NOTE) [ANA KONU] (621. sayfa)
-
-
Bir çok özelliği kırparak göndermişler güncellemeyi. Video izlerken galerideki oynatıcı youtube gibi olacaktı sağ sol tıklayınca 5 saniye ileri veya geri şeklinde bunu bile getirmemişler. Türkçe çeviri gitmiş, yapay zekaya bağlı htcnin 15 sene önce verdiği hava durumu animasyonu gelmemiş garip bir güncelleme olmuş.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bence de bu 6.1.1 değil 2 gündür 2 tane 6.1 güncellemesi yaptım bu bildiğin 6.1,5 olmuş.
Evet 6.1.1 diye pazarlıyorlar ama 6.1.1 de olan özelliklerin %25 i yok.
Evet.
katlabilirlerde 6,11 diye tanımlandığından ötürü 6,1 den 6,11e güncelleme sonrası gene 6,1 yazıyor diye okumuştum biryerlerde aklımda kaldığı kadarıyla.
EDİT/DÜZELTME/İLAVE BİLGİ:
aradım buldum kaynağı :
https://www.donanimhaber.com/galaxy-s24-icin-one-ui-6-1-1-yayinlandi-iste-gelen-yenilikler--181555
Samsung’un yalnızca katlanabilir cihazlarda x.1.1 One UI sürüm numaralarını kullanması sebebiyle telefona güncellemeyi yükledikten sonra One UI sürümünün 6.1.1 yerine 6.1 olduğunu görebilirsiniz.
https://www.donanimhaber.com/samsung-yakinda-one-ui-7-0-beta-surecini-baslatabilir--182040
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 24 Eylül 2024; 2:6:37 >
-
belki fikir verebilir sizin sıkıntınıza
https://www.donanimhaber.com/android-telefonunuz-neden-yavas-sarj-oluyor-iste-detaylar--182239
-
Merhaba arkadaşlar, 6.1.1 güncellemesi sonrası NFC ile ödemelerde sıkıntı yaşayan oldu mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben daha güncellemeyi yapmadım baktım zaten evvelden türkçe seçeneği yokmuş ilerde gelecek herhalde.
-
Hocam speni çıkarınca açılan menüdeki translate uygulamasından bahsediyorum. Bu uygulamada şimdiye kadar hep Türkçe dil desteği vardı. Güncelleme sonrası samsung yapay zeka dil dosyasına yönlendirme yapılmış o yüzden eskiden var olan dil desteği şu an yok.
Bir de bu Google asistan Gemini geldikten sonra çok saçmaladı, eskiden kilitli bile olsa telefon ok google bunu ara diyordum arıyordu şimdi gemini geldi illa kilidi açacaksın bir de aramak yerine başka şeyler de yapıyor, bende geminiyi iptal ettim mecbur bu sorunla karşılaşan var mı acaba ?
-
Aynen oturduğum yerden komut veriyordum.
Evet ben de bu yüzden geminiyi iptal edip Google asistanla devam ediyorum.
çok saçma ya bir şeyi yaparken diğer tarafı bozuyorlar
-
Evet durum bende de aynı aktif kullanıyordum belirli noktalarda hayat kurtarıcı oluyordu desem yeridir ama samsung hazretleri işe yarayan bir özelliğin daha içinden geçmeyi başarmış gerçekten can sıkıcı bir durum. Umarım düzelir kısa sürede veya forumda bir çözümü bulunur
Hocam nfc ile ödemelerde problem yaşıyor musunuz?
Nfc sorunu bende de var son güncelleme sonrasında öderken mecbur banka içine girmek gerekiyor. Hızlı şarj sorununu çözmüşler bu sorun başlamış
Hangi banka ile çalışıyorsunuz hocam?
Hepsi var iş bankası denedim 3 sefer olmadı banka içine girince oluyor
Ben sadece maximum uygulamasını kullanıyorum, güncellemeden beri 5 denemeden 1 tanesi çalışıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X