Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA (NOTE) [ANA KONU] (619. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.441
Cevap
210
Favori
785.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 617618619620621
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar s22 Ultra da görüşme kaydı hala mümkün değil mi ülke falan değiştirmeden uygulamayla yapamıyor muyuz Eskiden Truecaller yapıyordu şu anda çalışan uygulama yok mu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • selam arkadaşlar, elimde s22 ultra var. s23 e geçtiğim için uzun zamandır çekmece de duruyor. bugün açmak istedim ama en son koyduğum kilidi hatırlamadım tabi içine sallamasyon bir gmail girdiğim için onu da hatırlamıyorum.

sorum şu onu kullandığım zamanlar da kendi mail adreslerim kuruluydu. şimdi sıfırlasam en son ki gmaili mi ister yoksa daha önce kurulanlardan herhangi birini mi.

• gece_nemi01 kullanıcısına yanıt
    Hocam sallamosyon girdiğinizi ister kilit kodu hatirlamiş olsaydınız hesaplardan kaldırıp kendi gmail inizi girip devam ederdiniz hatırlamadiğınız için iş biraz zor format atsanız açılışta gmail istiyecek

• TurkCA T kullanıcısına yanıt
    Hocam ACR kullanıyorum. Birkaç defa çökme oldu. Programı aç kapa yapınca düzeliyor. Kaç sürüm denedim, sadece ACR 33.2-unChained sürüm çalıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi athloncu -- 13 Eylül 2024; 20:39:56 >
  • Selamünaleyküm ana ekran tuşuna basılı tutunca google çeviriyi aktif hale nasıl getiririz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GoGoBaBa kullanıcısına yanıt
    Bu ayın başı gibi sipariş verdim mükemmel grupta samsung s22 ultra 512 gb 12 gb ram şeklinde ilk mesaj geldi easycep ten 3 iş günü içinde dendi kargo için sonra aradım 3 gün dolunca 5 iş günü dendi Peki dedim sonra süre yine doldu baktım ses yok şikayetvar a kayıt açtım şikayet kaydı dönüş yaptılar ürününüz test ediliyor dediler Peki dedim gün içinde dönücez dediler kimse dönmedi en son ertesi gün aradılar ve ürün testte sorunlu çıktı emsal ürün bakıyoruz dediler başka bayilerimize baktırıyoruz dediler.. Baktım bu iş uzayacak dedim iptal ediyorum ve hepsiburada dan s22 ultra 512 gb 12 gb ram li halinin sıfırını aldım ürünü dün sipariş ettim bugün kargoya verildi yarın elime ulaşacak
    İnanın paranızla rezillik.
    Ha bu vesileyle de gruba yeni katıldım easy Cep olayını görünce direk cvp yazdım .
    Artık s22 ultra 512 gb 12 gb ram li bordo cihazımla grubun üyesiyim umarım utandırmaz

• ismlyldrm27 kullanıcısına yanıt
    Herzaman derim easy cep ten bişey alınmaz temiz tamir görmemiş ikinci el alırım onun yerine. Yeni telefonunuz hayırlı olsun.

Cokca soylenildigi gibi sarji bes para etmez, onun disinda uzecek bir durumu yok bence.

Bilgilendirme birçok forumdaşın işine yarayacaktır. Deneyimler, tecrübeler, yaşananlar önemli.

Ben samsung s22ULTRA yı özellikle kalem konforunu özlüyorum. Arıyorum heleki Samsung OneUI açık ara kullanıcı dostu , herdaim yenilikçi, hatta abartayım google baz saf androide ilham oluyor yenilikleri ile.

Ben Honor Magic v2 aldım lansmandan . Hala borç. ödüyorum. Peşin almıştım ama kredi çekmişim gibi borçlandım. Katlanabilir olarak iyiki samsung Fold 6 almamışım , henelde memnunum ama yazılım konusunda daha çok yol alması lazım. 2 nesil geriden geliyuor işletim sistemi MagicOS7 idi MagicOS8 e geçtik inanın samsungun major değilde minor değişiklikleri gibi ne getirildi neler kattı ehh işte dedirtiyor. Haa tavsiye edermiyim ben acele ettim lansmandan güğya indirili aldım ama sonradan hepsiburda daki fiyatından 10-15bin dahi daha ucuza sattı Vatan bilgisayar , alanlar çok şanslı fiyattan aldılar. Arada yapıyormuş gece indirimi vs vs .Ben olsam almak istesem gene Honor alırım ama bu sefer magic v3 ü beklerim artısı çok fazla.

Gelelim konu başlığına telefonumu çok iştinalı kullanmışltım o sebeble satma, takas buyback vs kıyamadım biraderimde ve çok memnun . Gece fotograf çekimini, özellijkle gece video çekiminde ve zoom konusunda açık ara Honor Magic v2 katlanır telefonumdam iyi. En çok bunları ve kalemi arıyorum. Honor resmi olarak kalem getirmediği gibi kemküm öneriyor kalem konusu sıkıntı alanlar menun değil vs. Samsung da son zamanlarda Note lardan sonra kalemi kullanmasamda uzaktan foto çekme vs için bile keyifMİŞ.

Sizi üzeceğini sanmam bende ısınma ve kronik pil arızası olmadı. S22u hala kerdeşimde canavar gibi. Ben şansıma yeşil almıştım ama bordosu daha iyi bence. EasyCep ile organik vs alakam olmadığından burda aklınıza oda gelsin dediğime pişman oldum :P Hepsiburda premium üyesi olmadan önce skıntı çok idi ama artık memnunum. Heleji HepsiJet bizim bölgede gayet iyi teslimat yapıyor.

Hayırlı olsun , güzel işlerde, güzel havadislerde, iletişimde kullnın....Sonra sakın s23u veya s24u değil ilerde enaz 2-3 sene sonra değiştirme ihtiyacı belki olur. Ahım şahım atladeve değil yani s22u da bazı şeyler kırpık olsada abilerinden geri kalmaz. Pili bazılarında sıkıntı ben %20-%85 döngüsüne hep dikkat ettiğimden şarjı bilinçli yaptığımdan vs pil sağlığı hala çok iyiydi . KAblousz sarj zaten kullnmam . Yani iyiki s23u , s24u ve Fold3-4-5-6 serilerine geçmemişim. Gözlerde sıkıntı var katlanır telefon zaruleşti, İmkanım olsa Huawai 3lü katlanır dahi alırım konforu için. Ama taşınabilirlik için Honor Magic v2 yi çok beğendim ki HMv3 ü düşünemiyorum daha ince ve olması gereken donanımsal artılarıyla idealleşmiş. Haa 66W sarj var bendekinde inanımaz jızlı süper arjı pilide manyak uzun gidiyor.

• Oğuzhan Demir JAJCE O kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim umarım güzel bir tecrübe ile s26 u veya s27 u ya kadar taşır ki taşıyacağını düşünüyorum sonrasında elbet bakılır o zaman ki döneme kadar

• maicole kullanıcısına yanıt
    Şarj ile ilgili baya bir döngü var forumda da diğer benzeri yerler de de olsun hızlı şarj muhabbetiyle tolere etmeye gidilir en fazla şu dönemde neredeyse tüm amiral gemiler de şarj sorununa net çözüm bulamıyorlar ya da bulmak istemiyorlar bi marketing oyunu bakalım bugün geldi cihaz 2 3 haftaya yorum yapabilirim şarj ve diğer konular da

• GoGoBaBa kullanıcısına yanıt
    Sene 2012 ilk note cihazımı aldım hiç unutmam o zamandan 2020 yılına denk her sene yeni çıkan note serisi tüm telefonları almışımdır hem de ön siparişle note 1-2-3-4-5-7-8-9-10-20 hepsini eksiksiz kullandım S serisine hep bi tık uzaktım ama onlarda da çoğu modelleri ni tecrübe etme şansım oldu
    2020 den beridir note 20 ultra ile baş başaydık ve gün geldi yine kaleme s pen e düşkünlüğümden dolayı ilk s Pen kalemli s22 ultra ile yoluma devam etme kararı aldım cihaz elime bugün ulaştı bordo renk demiştim zaten genel kontrol ve *#0*# gibi kontrolleri yaptıktan sonra kapattım spigen kılıf sipariş etmiştim o da geldi ve taktım şimdi ise yoldayım iş çıkışı ekran koruyucu işini halletmeye gidiyorum umarım aradığım tarzda bişeyler bulabilirim :)
    S Pen benim için çok önemli bi yere sahiptir can sıkıntım da çizim yaparım
    İş ile ilgili notlarımı alırım
    Hatta ajanda olarak kullanırım yeri geldiğinde Bluetooth ile foto çekimi vb gibi ekstralar ise zaten note 20 ultra dan aşina olduğum şeyler
    Bakalım akşam ön cam koruma işini hallettikten sonra telefondan telefona aktarım işlemlerimi bitirip aktif kullanıma yarın başlayacağım 2 3 hafta sonra batarya da kullanım alışkanlıklarıma alıştıktan sonra genel bir yorum yapabilirim
    Malum 2 sene oldu bir çok kişinin iyi veya kötü tecrübeleri var
    Bende paylaşırım nasipse
    Bilgi paylaştıkça değerlidir ve çoğalır 🫡

• Son gelen güncellemeyi yükleyen oldu mu?

• Note 4 (hala tablet niyetine kullanırım) - note 10 plus -s22 ultra şeklinde devam ettim ben de. Keşke adı da note serisi şeklinde devam etseydi.

• S22 Serisi telefonlarımızı için 6.1.1 güncellemesi Kora versiyonu için çıkmış. Yeni AI özellikleri de bu güncelleme ile bizim telefonlara da gelecek.

Not. Görsel çevirisi Google Lens. SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA (NOTE) [ANA KONU]

• ec1000 kullanıcısına yanıt

henüz gelen bir güncelleme yok bana TR cihazım

• Arkadaşlar elimde 45w şarj aleti olup süre uzaması yaşayan var mı? 50dkda fullerdi şimdi 1.5 saati buluyor garantiye yollamadan bir sorayım istedim acaba yazılımsal bir sorun mu donanımsal mı

• athloncu A kullanıcısına yanıt

Selamlar, yanıt için teşekkürler.

Ben versiyonu buldum yüklerken tüm izinleri verdim ama en sonunda tam hakimiyet te istedi. Vazgeçip kaldırdım programı...

• apathetic kullanıcısına yanıt
    Hocam ben S9 Plus şarjını kullanıyorum. Kendi kablosunu hiç kullanmadım. Hızlı şarj açık, 120 dakikada doluyor. Şarj %15 altına düşünce biraz geç doluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi athloncu -- 21 Eylül 2024; 20:24:9 >
  • Arkadaslar ekran korucu film veya cam olarak ne önerirsiniz

• 
Sayfa: önceki 617618619620621
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.