Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA (NOTE) [ANA KONU] (618. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.488
Cevap
211
Favori
790.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 616617618619620
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ani bir kararla s22 ultrayı verip honor magic 6 pro aldım.neden mi? pil tüketiminden hiç memnun değildim ,parmak izi ve yüz tanımada beni çok tatmin etmemişti. ilk izlenimlerim: özellikle kamera optik yakınlaşma olarak samsung açık ara başarılı ama diğer yönler ekran ses elde tutuş honor baya iyi.

• oblako O kullanıcısına yanıt

Pil konusu enteresan. Acaba yüklü bir uygulama falan veya bir ayar mı sebep oluyor diye düşünmüyor değilim.

Geçtiğimiz sene Mayıs'ta almıştım yanlış hatırlamıyorsam, 1.5 sene gibi oldu, pil halen 2 gün dayanıyor. Yani gün içerisinde normal kullanım, sabah 7de şarjdan alıp işe gidiyorum, gün içerisinde ara ara video instagram falan bakıyorum boş kaldığımda, sonrasında devam, ara ara Whatsapp yazışmaları vesaire. Eve geldiğimde %50-60 civarında oluyor illa ki. Sabah akşam da trende müzik dinliyorum bu arada.

Ertesi gün de biraz daha dikkatli kullanımla akşam eve gelebiliyorum, gün içerisinde pek video vs bakmıyorum. Eve geldiğimde %10-20'ler civarında olabiliyor.

Performansı pek düşmemiş gibi.

• Ormanci kullanıcısına yanıt

Helal hocam valla ben 1 gün yetirebiliyorum. 1,5 yıl oldu alalı. Sanırım s23 satılsın diye bilerek yazılımsal yapmışlar benim aklıma başka bir şey gelmiyor. Yoksa buda 5k kapasitede. hemen hemen aynı kamera aynı ekran. Ama sıkıntı değil. Çok ucuza ciddi güzel telefon. 2 saat için binlerce tl ye değmez :D

ben ilk aldığımda bile 2 günü görmedim ki oyun hiç oynamam.

Tam aksine yazılımla 22 serisinin pili biraz daha iyi oldu bence ilk çıktığı zaman çok şikayet vardı

Evet 23 Ultra ile Hatta 24 Ultra ile pil boyutları aynı Fakat olay işlemcide bitiyor 22 serisinin işlemcisi maalesef 23 serisine göre epey verimsiz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • honor da parmak izi ve yüz tanıma samsung a göre bariz çok iyi ,pil zaten çok iyi telefonun tutuşu çok iyi,. Şu ana kadar tek eksi yönü kameranın 30 x den sonraki performansı bence.

• merhaba arkadaslar...s22 ultra guvenilir yurtdisi saticisi varmi acaba? alan arkadaslar referans olabikirmi

S22 ultra ve iki gun dayanan pil, inanmasi imkansiz resmen.

• shegenli chingen kullanıcısına yanıt
    S23u bakmanız daha iyi olmaz mı eşimde var bakıyorum ne kadar ortalama sıcaklık deselerdi ısınıyor cihaz. Yeni almama rağmen en kısa zamanda s23u yapacağım cihazı.

• maicole kullanıcısına yanıt
    Hocam, ben iki günde bir şarj ediyorum. 7 saat civarı ekran açık kalıyor, Wi-Fi yok.

• athloncu A kullanıcısına yanıt

Wifi yokken o sureler cok cok iyi.

• Valla ilginç.

Bende wifi var, gün içerisinde biraz Whatsapp var.

Insta veya Youtube vs falan yiyor tabi. İşte olduğum sürede bunlara zaten giremediğimden pil de gündüz gidiyor.

Örneğin bu sabah 7'de şarjdan aldığım telefon şu anda %63'te, sabah 55'le falan uyanırım herhalde, biraz daha dikkatli kullanımla yatarken %10'larla şarja takabiliyorum.

Ancak kullanım tarzında biraz değişiklik yaparsam, örneğin çok fazla yazışma, çok video bakma vesaire oldu mu tabi ki %63'le yatmak yerine, eve geldiğimde 40'larda olabiliyorum.

Yine de genel itibariyle böyle.

S10 Plus vardı bundan önce, onunla da 2 günü çıkarabildiğim oluyordu.

Başta dediğim gibi kullanımdan mıııı, yüklü programlardan falan mı hiç bilemedim.

Ekran ayarları falan filan da yüksektedir yani. Parlaklık otomatik, çözünürlük vesaire de yüksekte ayarlı yanlış hatırlamıyorsam.

• Arkaddaşlar bu "Ok Google" diyince eskiden google asistan vardı şimdi gemini geldi ama sesli verdiğim komutları hem yanlış anlıyor hemde kilitli ise ekran komutu verince kilidi aç diyor açıyorum bu sefer bekliyor işlem yapmıyor aynı komutu tekrar vermem gerekiyor. aynı sorunu yaşayan var mı acaba , ben çareyi sesli asistan da gemini desteğini kapatıp sadece asistan kullanmakta buldum. asistan kilitli ekranda da olsa birisini ara diyince arıyor bir şey yap diyince yapıyor.

• S22 ultradan s24 u geçtim. Elimde spigen tough armor kılıf mevcut. Daha koruyucu bir kılıf yoktur. Arka kısmı boyası biraz atmis Uygun fiyata bırakırım. Amaç işiniz görülsün güncel fiyatları 1400 civarinda

SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA (NOTE) [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• berktay B kullanıcısına yanıt

Merhaba hocam aradaki farkları yazar mısınız

• S22 ultra server kaydını seneye ağustosta yapmayı planlıyorum.
    Bu süre zarfında güncellemeleri yapmaya devam edeceğim sıkıntı olur mu ?

Telefon çok daha seri. Ben bataryadan dolayi geçiş yaptım %50 daha iyi dayandığını söyleyebilirim. Ekran açısından Bi fark görmedim güneş ışığında çok daha parlak sadece. Kamera daha stabil. Video kaydında özellikle. Yapay zeka hemen hemen aynı 1 2 özellik ekstrasi dışında.

• kumtanesi77 kullanıcısına yanıt
    O telefonu çok merak ediyorum şarjı nasıl

• samsungun kendi ekran koruyucusunu satan yer var mı? Ya da ekran koruyucu önerebilecek bir varsa o da olur

• Pil değişimini kadıköyde veya atasehirde yaptıran oldu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deceptive intelligence -- 9 Eylül 2024; 0:18:37 >
  • 
Sayfa: önceki 616617618619620
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.