< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA (NOTE) [ANA KONU] (625. sayfa)
-
-
Arkadaşlar ekran ve pil değişimi için İstanbul Anadolu yakasında önerebileceğiniz bir servis var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eskiden var idi kadıköyde telefoncularda ama onların birkaçı pandemiden sonra dürüstlüğü bozdular. eski yeni herkesi söğüşler oldular. Önereceğim güveneceğim hiçbirisi kalmadı. Hatta cihazın sarj soketi gibi basit şeyler iin bile o civardaki telefoncular kartel oluşturmuş. GARANTİ DIŞI diyerek SAMSUNG YETKİLİ SERVİSE GÖTÜRÜP YAPTIRANLAR yarı fiyatına hemde 6aay parça garantili değiştirdiğini söyledi.
kısaca önce emaar avm içindeki yetkili servise en azından götür içerden bir teknik eleman ilk etapta kayıt açırtmadan baktırt kabaca fiyat iste. Sonra gene emaar haric yetkili servislere en azından telefon ile ulaşıp soruver. Eskiden kadıköy yazıcıoğu işhanı karşısındaki köşedeki iş hanı 1.katta samsung yetkili servis vardı. Orası kapanmadıysa garanti dışı işlemlerimizde uygun fiyat verip hızlıca yapuyordu, hemde yetkili servis garantisiyle. Yani sonradan yan çizmeden. parcanın ve işçiliğin arkasında duruyordu. Kuzen ile birkaç defa gidip halletmiştik ama pandemi öncesiydi kapandımı açıkmı bilmiyorum. Gene mecidiyeköyde bir yetkili servis iyi demişlerdi.
Servis işi muamma ben mesela kadıköy belediyesi karsısında birkaç tamirciye engelli bir arkadaşın sony, samsung vs cep telefonlarını yaptırtmıştım memnun kalmıştık, başka birini yönlendirdim hiç memnun kalmadı. Cihaza, arızaya göre değişiyor.
kadıköyde onlarca tamirci var çoğusu alıp önce kendi bakıyor halletmeye çalışıyor sonra kendisi yaptırtıp aradan para kazanıyor. Pil değişimi için kadıköy mehmet efendi kurukahvecisi karşısında hanların 1. katında ( giriştekiler çakal) pil toptancısı, yedek parcaların çoğunu satan elekteronikçi var yanılmıyorsam en az2 tane. Onlara pil değişimini sor mutlaka. Ya kendi değiştiri yada seni uygun yere yönelndirir. TOPTAN ve PAREKENDECİDİRLER. Ekran da belki ilgi alanlarıdır.
son olarak
tanıdık değil
aslında buraya ben hiç tamire vermedim , ama biri bana önermişti, el altında dursun , umarım ihtiyaç olmasın ama diye not etmiştim
iphone, huawei, samsung ekran değişimi teknik servisi - tufan iletişimCep Telefonu Ekran Değişimi ve Onarım Hizmetleri - Tufan İletişimhttps://tufaniletisim.com- Hasanpaşa Mh. Kurbağalıdere Cd. No: 66/B Kadıköy/İstanbul
- destek@tufaniletisim.com
İletişim Bilgileri
- Telefon0216 330 12 12GSM0553 711 72 72Whatsapp0553 722 72 72E-postadestek@tufaniletisim.comAdresHasanpaşa Mh. Kurbağalıdere Cd. No: 66/B Kadıköy/İstanbulAdres TarifiHasanpaşa İş Bankasını geçtikten sonra tabelada CEP TELEFONU HASTANESİ – TUFAN İLETİŞİM (yazan köşe dükkan)Söğütlü çeşme metrobüs durağına 2 dk Fikirtepe metrobüs durağına 3 dk Ziverbey minibüs yoluna 2 dk Ziverbey 5 dk Pendik Metrosuna 5 dk Marmaraya Yakın Kadıköy tarafından gelirken Hasanpaşa İş bankasını geçince ilk telefoncu
BİRKAÇ YERDEN FİYAT ALMAKTA FAYDA VAR. Birinin 50 TL ye yaptığını diğeri 500TL ye yapıyor bu piyasada. Umarım burdaki forumdaşlardan daha tanıdık, yaptığı işi işçiliği bildikleri servislere yönlendiren çıkar. Yetkin servis tamirci bulursun umarım.
-
Ben zaten yetkili serviste değiştirmek istiyorum. İnternet sitesinden baktım 9200 tl diyor. Güvenilir yetkili servis arıyorum emear daki yetkili servis iyiyse oraya götüreyim
Orada işini düzgün yapan 2-3 kişi anca kaldı. Onlarında fiyat politikası bazen beni kızdırıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
+1
ayrıca benimde kızdığım kanayan yaramız.
eskiden esneklik, seçenekler lehimize idi. şimdi imei kaydetme ile cillop sıfır amiral gemisi telefon alınıyor. Hayatımız vergi, harç, komisyon, stopaj, kdv, ÖTV .... Verginin vergisi ödemekel geçmeye başladı. Birileri zengin olurken , birileri harç(haraç) larını alırken biz mağdur edildik.
-
Fiyat alırsanız buraya yazarmısınız. Fikrimiz olsun.
-
-
Türkiye romuna da geldi güncelleme
-
Merhaba, elimdeki s22ultra yeşil 512gb ürünü satmak istiyorum. Media Markt tan alınma, ve garantisi yeni bitti. Sizce kaç liraya gider? Satmaya değer mi?
ya hocam bu sıralar bende s25 ultra kampanyası varken almayı düşündüm ama biraz incelemelere falan baktım pek bir fark yok. S22 ultra alırken de S23 ultra ve S24 ultraya bakmıştım pek bir fark yoktu o yüzden fazla ödemeye gerek yok diyip S22 ultra almıştım.
şahsi düşüncem illa ki artı yönü vardır ama bu kadar fark vermeye değer bir fark olduğunu düşünmüyorum. Ben s22 ultra da en sevmediğim 2 özellik var birisi ekranın kavisli olması s24 ultra gibi düz olmasını isterdim bir de köşeleri çok sivri ve düz, s25 ultra gibi oval olmasını isterdim . ama bunlar için de değiştirmeye gerek yok diye düşünüyorum kendi adıma .
-
s26 ultrayı bekleyeceğiz gibi. yada fold 7 yide es geçip fold8 i bekleyeceğiz gibi. Bu arada rakipler boış durmayacak çıtayı hep yukarı taşıyacak. Samsung pazar payını daha da kaptırmaya meyilli.
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160465441
yavaş yavaş dengeler değişiyor.
ben her yeni samsung modeli çıkınca gene heyecanlanıyorum.
AMA
birde şunu okuyunca çinli rakiplerine çalışıyor b u samsunbg galiba demeye başladım. rakiplerde fiyatı artırıp ama üstüne birçok etkili yenilik getiriyor.
Bakınız su altında çalışan katlanır telefon, dünyanın en ince katlanır telefon yarışında rekabet tam gaz. batarya yenilikleri. vs vb vd
şu çinliler yazılım konusunda samsung un OneUI sini örnekte alsalar bazı konularda azda olsa güzellikleride olsa, genelinde samsung yazılım için bile seçilir diyorum ben.
https://www.donanimhaber.com/samsung-galaxy-z-flip7-ve-fold7-nin-fiyatlari-ortaya-cikti--187104
-
illa ki diğer rakipler güzel ürünler çıkarıyorlar ama çoğu zaman eksik bir tarafları kalıyor. kalmasa bile samsung un yeri ayrı özellikle de ülkemizde hani bir tutuluyor mevzusu varya tutuluyor o yüzden de pazar payı ne kadar düşerse de bizim ülkemizde hala android de lider özellikle de amiral gemisi standartlarında samsung dur. ama o da iphone un yolunda giderse iyi olmaz son modeller birbirlerine çok benzemeye başladı, köklü değişiklikler olmasa da değişim ve gelişim yapmaları gerekiyor.
-
Benim açımdan Samsung ultra serisinin kalem ve işlemci hızından başka artısı yok gibi. Diğer yandan kamera, batarya açılarından hep geride kalıyor. 3 aydır magic6 pro kullanıyorum gece yatana kadar pili bitiremiyorum, kamerası zaten çok iyi. Android 15 gelince cihaz yine çok iyi. Samsung ancak kamera konusunu onemsemiyecegim bir konuma gelirsem alırım. Ama menüleri, kişiselleştirme leri çok iyi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X