Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA (NOTE) [ANA KONU] (624. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12.473
Cevap
209
Favori
788.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 620621622623624
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar dün akşam telefonumu şarja taktım ve bana nem algılandı uyarısı vermeye başladı lakin herhangi bir sıvı ile teması olmadı buna rağmen bir türlü şarj edemedim sonrasında usb seçeneklerinden önbellek temizle işlemine yaptım kapadım açtım yine aynı sorun devam etti sabah iş var malum tlf na ihtiyacım var mecburen en klasik haliyle pirince bastım uyudum sabah kalktım uyarı gitmişti bu defa da şarja taktım şarj alıyor ama hızlı şarj almıyor 2 saatten bahsediyor ki hızlı şarj ayarları vs herşey açık ve kullandığım şarj aleti de 45 watt böyle bir durum yaşayan oldu mu veya duyan
  • Benim önceki telefonum Galaxy Note 10 Lite da oldu aynısı. Zaman içinde kendi kendine düzeliyor ama çok sinir bozucu bir durum.

• Evet arkadaşlar bu nem algılandı hatası durumundan dolayı smart tutor ile uzaktan bağlantı yapıldı ama çözülemedi lakin sonrasında kendi kendine sorun çözüldü ama ben bir kere soğudum ve asabım bozuldu direk s24 ultra siparişi verdim cihaz elime ulaştı aktarımları yaptım ve yarın itibariyle kullanıma başlıyorum s22 ultra 512 gb 12 gb ram bordo renk cihazım boşa çıktı ilk fırsatta iyi bir alıcı bulursam satacağım cihazım 2 aylık henüz bakalım nasip foruma da tşk ederim herkese
  • ismlyldrm27 kullanıcısına yanıt
    Şarj soketiniz oksitlenmiş olmalı. Kendi kendine düzelmiş gibi görünür fakat tekrar yapacak. Garantiye gönderin soketi değiştirsinler. Garanti dahilinde yaparlar. Benim de S22U kullanırken başıma gelmişti. Aynı sizin gibi 2.ayını doldurduktan sonra. Kendim gidip gün içinde garantiden yaptırmıştım. Cihazı bence öyle satmayın alan adam arkanızdan sövmesin çünkü bir süre sonra hiç şarj almayacak.

S24U cihazınız hayırlı olsun. Mükemmel bir cihaza geçtiniz.

bugün ben de aynı uyarıyı aldım... nem vs sıvı teması olmadığı halde. son günvcelleme ile alakalımı acaba diye dşünmeye başladım.

• Aralık ayı güvenlik güncellemesi gelmiş.

aklınızdaki fiyat nedir hocam

• merhaba
    telefonu en az 2-3 yıl kullananlar yorum yapabilirler mi?
    işlemci performansında düşüş yaşanıyor mu?
  • madrid2017 kullanıcısına yanıt

Hocam işlemci kamera vs. sorun yok. Sadece şarj olayını düşünüyorum acaba diğer modellerle çok fark mı. Gayet akıcı iyi bir telefon

• madrid2017 kullanıcısına yanıt

S22ultra yı alıp birkaçyıl sorunsuz sıkıntısız kullandım, pil sağlığıda çok iyiydi. Kendime Honor Magiv v2 önsipariş lansmandan alınca biradere verdim. Şimdi kullanıyor , Note9 512GB dan geçtiği için çokçok memnun.

Ben ise hala bazı yönlerini özlüyorum. Alınacak en mantıklı telefonlardan biridir hala. ŞAHSİ FİKRİM s22u var ise s23u veya s24u almaya kasmaya gerek yok çoğusunun işini görür. ( bende ısınma ve pil sorunu olmamıştı , biraderde de olmadı. )

bu arada yeni havadislere göre s22u kullanıcıysam s25u yu bile almam. Yani benim kullanıma yetiyorda artıyorda , s22ultradan sonra çok olmazsa olmaz dediğim yenilik özellik benim açımdan bana hitaben gelmedi. EN MANTIKLI f/p olarak favorim tavsiyem hala s22ultradır çevreme. UCUZ BULAN DEĞERLENDİRSİN DERİM . ısınma ve pil sorunu olmaydı bende o zaman farklı düşünürdüm. Ama çoğusunda o sıkıntılar olmuş. Ben ve birader şanslıyız.

burdaki yazı ve yorumarınada bakın.

https://www.donanimhaber.com/samsung-galaxy-s25-ultra-nin-kamera-detaylari-netlesti--185906

• arkadaşlar merhaba, sizce s22 ultrayı son sürüme güncelleyim mi? android 13 one ui5.1 sürümü var bende
  • Güncelle hocam

• 
Sayfa: önceki 620621622623624
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.