Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA (NOTE) [ANA KONU] (624. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12.505
Cevap
209
Favori
791.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 622623624625626
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar dün akşam telefonumu şarja taktım ve bana nem algılandı uyarısı vermeye başladı lakin herhangi bir sıvı ile teması olmadı buna rağmen bir türlü şarj edemedim sonrasında usb seçeneklerinden önbellek temizle işlemine yaptım kapadım açtım yine aynı sorun devam etti sabah iş var malum tlf na ihtiyacım var mecburen en klasik haliyle pirince bastım uyudum sabah kalktım uyarı gitmişti bu defa da şarja taktım şarj alıyor ama hızlı şarj almıyor 2 saatten bahsediyor ki hızlı şarj ayarları vs herşey açık ve kullandığım şarj aleti de 45 watt böyle bir durum yaşayan oldu mu veya duyan

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Benim önceki telefonum Galaxy Note 10 Lite da oldu aynısı. Zaman içinde kendi kendine düzeliyor ama çok sinir bozucu bir durum.

• Evet arkadaşlar bu nem algılandı hatası durumundan dolayı smart tutor ile uzaktan bağlantı yapıldı ama çözülemedi lakin sonrasında kendi kendine sorun çözüldü ama ben bir kere soğudum ve asabım bozuldu direk s24 ultra siparişi verdim cihaz elime ulaştı aktarımları yaptım ve yarın itibariyle kullanıma başlıyorum s22 ultra 512 gb 12 gb ram bordo renk cihazım boşa çıktı ilk fırsatta iyi bir alıcı bulursam satacağım cihazım 2 aylık henüz bakalım nasip foruma da tşk ederim herkese

• ismlyldrm27 kullanıcısına yanıt
    Şarj soketiniz oksitlenmiş olmalı. Kendi kendine düzelmiş gibi görünür fakat tekrar yapacak. Garantiye gönderin soketi değiştirsinler. Garanti dahilinde yaparlar. Benim de S22U kullanırken başıma gelmişti. Aynı sizin gibi 2.ayını doldurduktan sonra. Kendim gidip gün içinde garantiden yaptırmıştım. Cihazı bence öyle satmayın alan adam arkanızdan sövmesin çünkü bir süre sonra hiç şarj almayacak.

S24U cihazınız hayırlı olsun. Mükemmel bir cihaza geçtiniz.

bugün ben de aynı uyarıyı aldım... nem vs sıvı teması olmadığı halde. son günvcelleme ile alakalımı acaba diye dşünmeye başladım.

• Aralık ayı güvenlik güncellemesi gelmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

aklınızdaki fiyat nedir hocam

• merhaba
    telefonu en az 2-3 yıl kullananlar yorum yapabilirler mi?
    işlemci performansında düşüş yaşanıyor mu?

• madrid2017 kullanıcısına yanıt

Hocam işlemci kamera vs. sorun yok. Sadece şarj olayını düşünüyorum acaba diğer modellerle çok fark mı. Gayet akıcı iyi bir telefon

S22ultra yı alıp birkaçyıl sorunsuz sıkıntısız kullandım, pil sağlığıda çok iyiydi. Kendime Honor Magiv v2 önsipariş lansmandan alınca biradere verdim. Şimdi kullanıyor , Note9 512GB dan geçtiği için çokçok memnun.

Ben ise hala bazı yönlerini özlüyorum. Alınacak en mantıklı telefonlardan biridir hala. ŞAHSİ FİKRİM s22u var ise s23u veya s24u almaya kasmaya gerek yok çoğusunun işini görür. ( bende ısınma ve pil sorunu olmamıştı , biraderde de olmadı. )

bu arada yeni havadislere göre s22u kullanıcıysam s25u yu bile almam. Yani benim kullanıma yetiyorda artıyorda , s22ultradan sonra çok olmazsa olmaz dediğim yenilik özellik benim açımdan bana hitaben gelmedi. EN MANTIKLI f/p olarak favorim tavsiyem hala s22ultradır çevreme. UCUZ BULAN DEĞERLENDİRSİN DERİM . ısınma ve pil sorunu olmaydı bende o zaman farklı düşünürdüm. Ama çoğusunda o sıkıntılar olmuş. Ben ve birader şanslıyız.

burdaki yazı ve yorumarınada bakın.

https://www.donanimhaber.com/samsung-galaxy-s25-ultra-nin-kamera-detaylari-netlesti--185906

• arkadaşlar merhaba, sizce s22 ultrayı son sürüme güncelleyim mi? android 13 one ui5.1 sürümü var bende

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Güncelle hocam

Hiç bir düşüş yok. Telefonu hiç formatlamadım hatta. İlk günkü gibi kullanıyorum 2 senedir.

• GoGoBaBa kullanıcısına yanıt

Yazılım ömrü bitene dek başka telefona geçilmez zaten s22 ultradan. Öyle her sene model kovalamaya gerek yok. Her işimi s22 ultra ile yapıyorum fazla fazla yetiyor artıyor bile. Anca s27 ultraya geçerim 2 yıl sonra güvenlik güncellemesi ömrü bitince.

Zaten ne gerek var ki gidip s24 s25 ultra almaya. Kullanıcı deneyimi bile değişmeyecek.

s22 ultra 50 bin s23 ultra 50 bin

polemik yapıp tartışmaya uzatmaya girmeyim. ÇÜNKÜ YAZIMDA DİKKATLİCE OKUYUNCA UCUZ BULURSANIZ DİYE YAZDIM.

Heleki 1 haftalık alıp satan cillop cihazı takasa verenler dolu.

Zaten s22u ile s23u ve 2s24u aynı cihaz demek yanlış. Sadece işini görür. ucuz bulan alabilir. Haa tabihi halef selef olayı , bazen üst model üst yıl cihazda kampanya denk gelip daha ucuza alan oluyor. Vatan da defalarca günün, akşamın, gecenin, ayın diye çok kapan oldu. ama 1-2 hafta sonra üst modelide dahja ucuza alan oldu yada 128 yerine 256 bir ara daha ucuza satıldı STOK eritme vs kampanyada şaşıcak şekilde daha ucuza 2 kat KAPASİYE veya RAM bellek seçenekleri çıktı kampanyalarda.

elbette alacağınız yer, kampanya takit etmeyi veya nerede ucuza yakalanır bilmeyen 2side aynı para ise elbette üst model alınır.

almayan da sadece yok tasarıma takılır vs. Ben mesela note serisinde daha agresif köşeli olunca hoşuma gidebiliyor. Halbuki uzun kullanımda s serisi yuvarlatılmışlar daha ergonomik gelebiliyor.

gene polemik yaratmamak adına benim yazıumı dikkatli okuyan elde s22u varsa üst modelleri almaya gerek yok yazmıştım. ama 2. el iyi satarsın, takasta iyi saydırtır, bazen kampanyadan 8bin 10bin destek yakalarsın daha uyguna gelir elbette üst model alınır. Zaten çoğu kullanıcı değişikleri irdelemeden üst mdel iyidir der 2 kat fiyat farkda olsa alır. Keza ben Honor magic v2 lansmandan aldım çekti indirimdei kampanyaydı 70bin cihaz 62bine almışız desek , aldıktan sonra kampanyayla vatanda 50bin altına çok kişşi aldı. Lansman ön sipariş kazaığı yedik. Şimdi Honor HMv3 çıktı benim için gelen değişiklikler olmazsa olmazım olmadığından gerek duymadım. ilk baştaki bazı yazılımsal sıkıntılarda gittikçe yok oldu. Ama samsung UI kullanıcı dostluğu hatta baz androidden önce öncü yenilikler herdaim özlenir. İnanıyorum ki bizim HMv2 yi samsung UI ile çıkartsalar yok satar.

neyse ben ara ara kampanyalara baksamda burda yazan dip noktadan daha ucuza Vatan , mediaMarkt vs de sınırlı kısıtlı anlık kampanyayla daha ucuza alanların paylaşımları görsel attıklarını gördüm. Yakalayan almış helal olsun. Hatta bazen hediye saat kulaklıkla hemde çok iyi fiyata alan oluyor.

neyse savunma yapış gibi algılama neolur. elinde olan , ucuza 2.el veya sıfır bulan zamanın amiral gemisi bu cihazı alabilir. ( umarım ısınma vs gibi kronik sorunu olan seriye denk gelmez)

SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA (NOTE) [ANA KONU]

• Arkadaşlar kesinlikle S22 - S23 - S24 arasında çok bir fark yok . hangisini uygun bulursanız alın . yada işte S22 ultra 40 bin iken S23 ultra 42 bin dir o zaman en azından psikolojik olarak bile üst serisini almakta fayda var ama birisi 40 iken diğeri 50 ise bence kesinlikle gerek yok. Ben sadece S24 ultra da düz ekran olasını seviyorum. bu benim kendi zevkim tabiki eğimli ekran çok kötü film uymuyor kılıf sorun çıkarıyor, elin değiyor alakası yerlerde falan o yüzden hiç sevmiyorum ama amiral gemilerini eğimli yapıyorlardı Allah tan ki vazgeçtiler artık.

sonuç olarak : aralarında illa ki farklar var ama çok çok düşük farklar o yüzden bütçenize hangisi uyuyorsa onu alın bence . hepsi çok iyi cihazlar.

• CROSSHAIR kullanıcısına yanıt

+1

elbette kullanım amacınıza görede en son model alınır mesela kamera iyileştirmeleri, bazı modellerde gece çekim, zoom, video çekim, video süresi gibi avantajlar oluyor.

Ben mesela Honor Magic v2 nin gece çekim ve zoom, özellikle gece video çekiminden , video da zoom özelliklerinden memnun değilim. s22ultramı arıyorum . Ama pil konusunda katlabilir bir telefon olmasına rağmen HMv2 s22ultrayı döver.

Bu arada ben s22ultra ile s23ultrayı bilirim diyebilirim ama s24u ve yeni çıkacak s25uyltrayı kullanmadım deneyimlemedim, tecrübe etmediğimden ahkam kesmekde doğru olmaz.

Üst mesajlarda bir forumdaş yazılım desteği bitince değiştirmekten bahsetymiş bana da mantıklı gelen bu, s22u yu alırken en az 4-5 sene değiştirmem derken , teknomanyaklık tutupda Honor Magic v2 yi almsayadım en az 5 sene idare ederdim yada FOLD serisinin 2025 veya 2026 daki dizayn incelik estetik vs lerine göre hareket ederdim.

Son söz s25u yu eğer AI özellikleri benim içn öncelikli ise düşünmeden alırdım. ama ilerde yok paralı olacak yok birçok özelliği Türkçeye çok sonra gelir vs diyenlerde var. Kafa karıştırıyor.

Honor Magic v2 katlanabilir telefonun yazılımıda birkaç hafta önce Magic OS9 a zıpladı en çok beğenilen kısım fotograftakı AI silginin başarısının çok tatminkar olması. Ben her şeyi deneyimlemedim henüz kıyas yapamam. Ama samsung kadar iyi olacağınıda düşünmüyorum. Belki piyasada şu anda satılan HMv3 ile kıyaslanabilir.

benim işimi gördüğü sürece kullanmak niyetindeyim. Ama Samsung beklentilerime uygun FOLD çıkardığında neden olmasın da diyorum. Eski samsung NOTE sercisi olunca ömür boyu NOTE fanı olunuyor sanırım. NOTE un ilk modelinden itibaren çoğunu kullanmış biri olarak , en son s22ultra ile radikal bir kararla samsungu bırakmış biri olarak yazdım üsteki yazıları. Karışık duygular NOTE serisi seven biri olarak .

https://www.phonearena.com/news/Leaked-S23-Ultra-vs-S24-Ultra-vs-S25-Ultra-image-shows-a-lot-can-change-in-two-years_id166539?

Leaked S23 Ultra vs S24 Ultra vs S25 Ultra image shows a lot can change in two years

By Anam Hamid

Updated: Jan 11, 2025, 8:47 PM

s22ultra haric boyut, köşeler farkı da resmedilmiş.

Galaxy S23 Ultra vs S24 Ultra vs S25 Ultra. | Image Credit - Ice Universe

Galaxy S24 vs. S23 Ultra vs. S22 Ultra vs. S21 Ultra

https://www.cnet.com/tech/mobile/samsung-galaxy-s24-ultra-vs-s23-ultra-s22-ultra-s21-ultra-a-specs-showdown//

The battle of the Samsung Galaxy Ultras, S22 Ultra vs S23 Ultra vs S24 Ultra

S22 Ultra vs S23 Ultra vs S24 Ultra Specifications:

S22 Ultra vs S23 Ultra vs S24 Ultra Review: Conclusion

https://www.gadgetbytenepal.com/s22-ultra-vs-s23-ultra-vs-s24-ultra

en çok ayrıntılı resimler burda

S22 U, S23 U, S24 U

s25ultra basın resimleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 14 Ocak 2025; 10:30:30 >

Ben de uzun süren s22ultra serüvenine daha iyi fotoğraf ve şarj süresi istediğim için Honor M6Pro ya geçtim.
    Ancak ultra serisini ve kalemini arıyorum fazlasıyla. Bazen akşamları s22ultra yi çıkartıp çekmeceden güncellemelerini yapıp bir iki karıştırıyorum, satmaya kıyamadım

• hakankarli kullanıcısına yanıt

Satılırsa ederinden çok az vericekler. hele takasta artı takas desteği bile olsa vermeye kıyamadım. Birader kullanıyor çok memnun. esim de aldı yurtdışına gidip geliyor. önceki telefonunuda ben almıştım Note9 512 lik olan idi. Onuda yedek tutuyor :P

ben tekrar Samsung'a FOLD serisi bana hitap ettiği zaman geri dönerim artık. Katlanabilir olayına Honor Magic v2 ile ilk girişi yaptık. ( FOLD serisini hep yakınen takip ettim ama hiç hitap etmedi ) s25ultra da pek hitap etmeyecek gibi. HonorMagic v3 e de çok benim olmazsa olmaz dediğim şeyler olmadığından geçmedim. Aradaki farklara gider sıfır cillop telefon alırım yahu dedim. Ben s26ultrayı , Honor Magic v4 ü , Huawai 3ekatlanır ın daha yenilerini, SAMSUNG un 3 e katlanabilirini ve FOLD serisinin daha iyilerini estetiklerini bekleyeceğim. Bu ekonomik zorluk döneminde gereksiz geliyor. Eğer HMv2 almasaydım hala s22ultramı kullanırdım bana yetiyorda artıyoırda.

• 
Sayfa: önceki 622623624625626
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.