Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA (NOTE) [ANA KONU] (616. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.488
Cevap
211
Favori
790.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 614615616617618
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • s22 ultra ekran koruyucu verimli olmuyor dendi.

doğru mudur?

siz ne tavsiye edersiniz abiler

• aahastra A kullanıcısına yanıt

Media markt dan ekran koruyucu sigortası yaptırırsanız sorun ömürlük çözülüyor

• Arkadaşlar merhaba, telefonun hafızasından geçmişinden bilimum yedek vs ne varsa, geri döndürülemeyecek şekilde, whats app geçmişini silmek mümkün mü?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, spen ile akıllı seçim yaparak metne dönüştürdüğüm yazıları türkçeye çeviremiyorum, dil seçenekleri arasında Türkçe bulunmuyor. Son güncellemeden sonra ortaya çıktı bu mevzu. Nasıl çözebilirim bilgisi olan varsa..

SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA (NOTE) [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • apathetic kullanıcısına yanıt

Denememiştim. Bir dahakine dikkat ederim süreye de bakarım

• Merhaba. Son güncellemeden sonra video kaydında 2x 3x zoom ile çekim yaparken görüntüde takılmalar meydana gelmeye başladı. Video kaydı rezil oluyor. Var mı sizlerde problem

• emresk kullanıcısına yanıt

Bende ağır çekimde de mevcut. Gerçi Hakem Heyetinden değişim kararı çıktı şu an deneyemiyorum.

• Herkese merhaba S22U Kullanıyorum Şubat 2023'ten beridir. Sizce pili ne zaman değiştirteyim? Zamanla batarya ömrü gidiyor. Ne yapmamı önerirsiniz? Açıkçası garanti işiyle uğraşmak istemiyorum çünkü servisler işi savsaklıyor. İstanbul için ücretli olarak orjinal şekilde pili değiştirebileceğim ve kusursuz şekilde işini yapan bir samsung servisi var mı?

Ekim kasım gibi bataryayı yeniletmek istiyorum.

• takip

• Orodruin kullanıcısına yanıt

Hocam yukarılarda ben de yazdım bataryayla ilgili başıma gelenleri. Ama şunu söyleyeyim Samsung batarya için zorluk çıkarmadan değişim yapıyor genelde. Mecidiyeköy servisi iyi gibi gözüküyor Avrupa yakasındaysanız. Aynı gün içinde işlem de yapıyorlar. Benim note20 ultra ve s22 ultrada 1 yıldan sonra fark edilir performans kaybı yaşamıştım. Önerim garantiden yaptıracaksanız 1.5'uncu yılda değiştirin, garanti sonrası da idare etsin. Ücretliyse bu süre zaten size kalmış, ciddi performans kaybı görüyorsanız o zaman değiştirirsiniz.

Edit: garanti dışı samsung servisi sormuşsunuz gözümden kaçmış kusura bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ae468468 -- 31 Temmuz 2024; 20:4:39 >
  • ae468468 A kullanıcısına yanıt

Valla hocam benim için birinci öncelik işçiliğin iyi olması. Ben anadolu yakasındayım ama mecidiyeköydeki servise değişim yaptırsam aynı gün teslim ederler mi? Ücretli değişim istememin nedeni para ile yaptırınca belki işi düzgün yaparlar diye düşündüm. Garantide genelde baştansavma iş yapıyorlar. 2025 şubatta garantisi dolacak o yüzden kasım ya da aralık gibi değiştireceğim pili.

Bir de batarya değişiminden sonra arka kapakta veya telefonda çizik vs şeyler oluyor mu? Su geçirmezlik gidiyor mu? Ve telefonu sıfırlıyorlar mı? Teknik servis moduna alacağım telefonu çünkü. Bilmediğim için sormak istedim biraz uzun oldu ama.

• Orodruin kullanıcısına yanıt

Estağfurullah, yani aslında şaşırtıcı bir şekilde şöyle oldu BDH Bilişim bataryayı değiştirirken kamerayı bozdu, Mecidiyeköy servisi de kamerayı düzeltti arka kapağı yamuk taktı. Hakem heyetinden değişim kararı çıktı bakalım ne olacak. 8 9 senedir hep s ve note serisi kullandım android çok keyifli geliyor ama ilk defa apple seçeneğini ciddi ciddi düşünmeye başladım.

• bendeki s 22 ultra da 2 senenin dolmasına 2 ay var ciddi pil tüketimi başladı

• kumtanesi77 kullanıcısına yanıt

Hocam benim gözlemim sadece yazılımın daha ağır gelmesinden kaynaklı değil. Dikkat ettiğim kadarıyla telefon ısındıkça ve şarj esnasında ısındıkça pil kapasitesi ciddi düşüyor. 2022 Nisan'da S22 Ultra aldım 2 yıldan fazla kullandım benim deneyimim böyle. İstanbul'daysanız Mecidiyeköy'deki servise götürün bence, garanti bitmeden halledin.

Merhaba hocam, benim s22 ultranın da garantisi 1 ay içinde bitiyor. Mecidiyeköy'deki servise götürürsem, pil değişimi garanti kapsamında yapılıyor mu? Diğer markalarda pil değişiminin ücretli olduğunu duymuştum. Eğer garanti kapsamında değiştiriliyorsa, garanti bitmeden pil değişimini yaptırırım.

• macorono34 kullanıcısına yanıt

Hocam batarya ölçme uygulamalarıyla bir ölçün derim. Kalibre olması 1 2 gün sürebiliyor. Ama gözle görülür ciddi düşüş varsa direkt de götürebilirsiniz. Garanti kapsamında değiştiriyorlar. 2 kez değişim yaptırdım. Değiştirmeyiz demediler hiç. Note20 Ultra ve S22 Ultra'da.

Yapılır götür değiştirirler

Hocam dün yüzde 2 den 100 e kadar şarj ettim AccuBattery uygulaması arka planda açıkken sonuç bu SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA (NOTE) [ANA KONU]

2 3 gün daha bu şekilde ilerleyeceğim ona göre garantiye vereceğim suanda 1000 mah a yakın kayıp görünüyor.

Evet epey yıpranmış görünüyor. Dediğiniz gibi teste devam edip sonrasında götürebilirsiniz.

• Merhaba S22 Ultra Temmuz 2024 güncellemesi çıkmış olabilir. Ben INS kurduğum için göremiyorum.

• 
Sayfa: önceki 614615616617618
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.