< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA (NOTE) [ANA KONU] (615. sayfa)
-
-
Ayıp ya o zaman bu pb ler ne işe yarıyor 87w a o kadar para niye veriyoruz :( üzdü
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet arkadaşlar sarj konusuna şöyle çözüm buldum oneplus 9 sarj aleti ile telefon 1.08 dk da dolarım dedi ve gerçekten dediğini yaptı bence iyi 😄
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/158947185
Elimde fazla sıfır spigen kablosuz şarj cihazı var, satıyorum dosltar. İhtiyacı olan varsa fiyatını uygun yazdım.
Mesaj yazıyorum ama siliniyor neden acaba?
Arkadaşlar telefona güncelleme gelmiş 500 mb gibi birşey içerikte birşey yazmıyor her zaman ki gibi perf. Artışı vs vs yükleyen falan var mı? Şikayet ettiği nokta falan?
Ben de daha yüklemedim, telefonu bozmaya başladılar, bundan sonraki hiç bir güncelleme iyileşme getirmez bence
Haziran güvenlik güncellemesi yükledim. Şu an bir sorun yok.
Tamam hocam bizde yükledik teşekkür ederim.
Nisan 2022'de aldığım S22 Ultra 512GB telefonum için Hepsiburada ile hakem heyeti sürecindeyim. Bataryada atlama sorunu vardı bu konuda da yazmıştım. BDH Bilişim'e gönderdim. Bataryayı tamir edip kameraya parmak bastılar(parmak izi vardı) ve izler kaldı. Ben de bunun üzerine İstanbul'da olacağım bir hafta Mecidiyeköy'deki servise götürdüm. Çok ilgililerdi ama kamerayı değiştirmek yerine temizleyip verdiler ve sonuç yalnızca öncekine göre daha iyiydi ama sıfır gibi değil. Ayrıca camı da monte edememişler telefonun camının sağ arkası kalktı. Hakem heyeti bilirkişi incelemesi de geçti. Bugün gündeme alındı olmuş ama bugüne yetişmedi sanırım. 2 Hafta sonra belli olur. Aynı süreç Note20 Ultra kullanırken Mecidiyeköy hariç 2 kere bdh olarak birebir başıma geldi. Samsungun telefonları çok güzel kullanması çok keyifli ama sadece bana mı denk geliyor anlamıyorum servis ağları işten anlamıyor. Merak eden olursa sonucu yazarım. Bir de 2 yılı geçti kullanımım merak ettikleriniz varsa yanıtlayabilirim.
-
Hocam bataryada atlama sorunu derken biraz açar mısın konuyu?quote:
Orijinalden alıntı: ae468468Nisan 2022'de aldığım S22 Ultra 512GB telefonum için Hepsiburada ile hakem heyeti sürecindeyim. Bataryada atlama sorunu vardı bu konuda da yazmıştım. BDH Bilişim'e gönderdim. Bataryayı tamir edip kameraya parmak bastılar(parmak izi vardı) ve izler kaldı. Ben de bunun üzerine İstanbul'da olacağım bir hafta Mecidiyeköy'deki servise götürdüm. Çok ilgililerdi ama kamerayı değiştirmek yerine temizleyip verdiler ve sonuç yalnızca öncekine göre daha iyiydi ama sıfır gibi değil. Ayrıca camı da monte edememişler telefonun camının sağ arkası kalktı. Hakem heyeti bilirkişi incelemesi de geçti. Bugün gündeme alındı olmuş ama bugüne yetişmedi sanırım. 2 Hafta sonra belli olur. Aynı süreç Note20 Ultra kullanırken Mecidiyeköy hariç 2 kere bdh olarak birebir başıma geldi. Samsungun telefonları çok güzel kullanması çok keyifli ama sadece bana mı denk geliyor anlamıyorum servis ağları işten anlamıyor. Merak eden olursa sonucu yazarım. Bir de 2 yılı geçti kullanımım merak ettikleriniz varsa yanıtlayabilirim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Tabii, şarj normalinden hızlı bitiyordu. Ayrıca %13'ten sonra %9'a atlıyor, oradan 7ye oradan 5'e oradan da 2 1 yapıp kapanıyordu. Çok hızlıca oluyordu. Batarya değişince hızlı bitme ve atlama sorunu düzelmişti. Şu an atlayarak azalma sorunu yeniden baş gösterdi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
7 aydır kullanıyorum şuan sorun yok yalnız batarya %10 civarına düşerse sarj bazen yavaş oluyor başlık s9 plus dan kalan orjinal başlığı kullanıyorum
Note20 Ultra kullanırken de benzer bir sorun vardı. Kronik sanırım çok aşırı önemli mi derseniz powerbankla gezdiğim için değildi ama performans kaybına da yol açıyordu ve neden daha sık şarja takayım ki diyip servise verdim. Ben de 45 Watt orijinal şarj aletini kullanıyorum. Gece vaktinde bixby hızlı şarjı kapatıyor. Ama servis konusu çok problemli samsungun. Ya da 2 sefer sadece bana denk geldi
-
Son zamanlarda 45w şarj aleti ile 1 saat 20 25dkda doldurur oldu sizde durum nedir arkadaşlar? Birkaç ay önce 55dk 1 saatte sıfırdan fullerdi şimdi 15lerden 1.5 saate yaklaşıyor yazılımsal mi bir sorun var acaba
Bende böyle hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Öyle yazıp kaç dkda dolduruyor hocam?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X