Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA (NOTE) [ANA KONU] (613. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.488
Cevap
211
Favori
790.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 611612613614615
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sonunda güncelledim şuan sorun yok bende ısınma olmuyor önceki gibi format attım ondan sonra kurulum yaptım..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • refsak kullanıcısına yanıt
    Klavyede düzenleme nasıl yapılıyor yapay zekayla ben bir türlü Samsung klavyesini sevemediğim için SwiftKey kullanıyorum yıllardır

• 6.1 de samsung klavyede var

• Arkadaşlar bugün İstanbul çarşı iletisimden s22 ultra aldım hoparlörler sanki cızırtılı gibi nasıl test edeblirim ? Birde bu clhazin kodu 908e/ds mi başıma note 10 day sıkıntılar geldi diye sorguluyorum Samsung olunca cihaz Türkiye dediler ? İki tane IMEI var
    Kontrol etmeni istetidiginiz bi yer var mı acaba yardımcı olursanız çok memnun olurum
    En azından yarına kadar ona göre yarın iletişime geçerim .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Captain Tsubasa 10 kullanıcısına yanıt
    Samsung garantili çift hatlı modeli SM-S908E/DS.
    Ses sorunu derken karşıdan gelen ses mi, müzik dinlerken mi? Garanti durumu nedir?
    imei kontrol için
    www.turkiye.gov.tr
    Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu - IMEI Sorgulama
    https://www.turkiye.gov.tr/imei-sorgulama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi athloncu -- 18 Haziran 2024; 22:3:7 >

• athloncu A kullanıcısına yanıt
    Yani bu cihaz Türkiye cihazı mi hocam CPU Z den bakınca sd8g1 var işlemci? Hoparlörler sanki patlak mi diyin cızırtı mi diyin anlamadım . Tok ses yok gibi ? Garanti yi nasıl bakabilirim garantili dediler IMEI sorgulattim s22 ultra Samsung Korea falan yazıyor ithalat yolu ile kayıt diyor kafam karıştı hani exnos geliyordu turkiyeye

Samsung Türkiye'ye gelen Snapdragon 8 Gen 1

Garanti için

SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA (NOTE) [ANA KONU]

Böyle be yazı çıkıyor

Daha önce bakılıyordu. Link değişmiş olabilir ya da Samsung müşteri hizmetleri diyeceğim bayram tatilinden dolayı kapalıdır.

Olabilir hocam sizce bir sorun olur mu normal birşey mi sd8b1 niye takıldınız derseniz note 10/10+ aldım hep başıma iş açıldı tel çekmedi band sorunu oldu vs vs korkuyorum az para da vermedik. Başta iken sıkı tutayım en kötü iade ederim diye düşünüyorum. Puanlık sorun yok telefonda fakat endişeleniyorum. Bir yandan da sevindim işin açıkçası işlemci iyi diye kafam karışık.

Kadıköy'denmi aldınız ne ödediniz cihaza faturası yokmuymuş ?

• SUPERMAN kullanıcısına yanıt
    Hocam sıfır cihaz değil orada fatura kestiler 12/256 28 lira

Anladım sıfır olmadığını biliyorum önceki sahibi fatura vermemişmi bunlara oradan bakabilirdiniz ne zaman alınmış ne kadar garantisi kalmış gibi

• SUPERMAN kullanıcısına yanıt
    Hocam sorduğumda garanti var şuan sitede gözükmüyor dendi anlık hata olabilir diye bende birşey diyemedim. Çoğu ikinci elde kutu fatura olmadığı için bunda da yok bende sorun etmedim. Şuan telefonun kullanımında aramada vs de sorun yok fakat bu cihaz ısınıyor demin cpu monitör ile test ettim oneplus 9 var bende de bende 30° gösteriyor s22 40° gösteriyor bu normal mi? Bu sorun değil mi hem perf. İçin hem batarya için. Ki sd888 sorunlu işlemci diyorlar garip geldi bana bu normal mi? Fikri olan yardımcı olursa sevinirim. Eğer böyle ısınıyor note 20 ultra almayı düşünebilirim. Ellerinde bulunuyordu ben iyisi olsun diye bunu tercih etmiştim.

Evet ısınıyor S22 Ultra pilide çabuk biter o cihazın yaklaşık 2 sene kullandım o cihazı en son takasa verdim Samsung a 8 gen1 çok verimli değil pil konusunda bilgin olsun pil ve ısınma harici çok güzel ve kalitelidir.

• Hocam eşim için aldım instagrama girer fotoğraf çeker video falan izler bunda da mı ısınır yani? Note 20 ultra ya mı geçsek? Neredeyse aynı cihazlar. Kafam rahat olur mu acaba şuan bir ikilemde kaldım.

Sosyal medyada ısındığını görmedim. WhatsApp görüntülüde uzun konuşmada biraz ısınıyor, o da normal. Oyun oynamam. 6 aylık 8 saat ekran süresi alıyorum. 4.5G de, Wi-Fi yok.

Eşimde bu şekilde kullanır hocam o ekran süresi biraz fazla olmuş 4-5 saat yeterde artar bile :) eşime kalsa ısınmıyor ama ben elime alınca ısınmış gibi hissediyorum hafifte olsa Bi ısınma var sonra tribe giriyorum. Yeni güncelleme ile olmuş olabilir mi acaba diye düşündüm. Şimdilik kalsın en kötü bir hafta da ortaya çıkar. Ama sizin kullanım bize yeterli

Önemli olan garanti durumu onu netleştirin

Peki hocam garantiden ne bekleyebilirim? Merak için soruyorum diyelim ki yok dedi değiştirmeli miyim?

• 
Sayfa: önceki 611612613614615
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.