< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA (NOTE) [ANA KONU] (612. sayfa)
-
-
Güncellemeleri sıralı alırsınız. 5.1 -> 6.0 -> 6.1 şeklinde sırayla yükleme yapılacak.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
6.1 Fotoğraf kalitesi fark ettimi? Benim için önemli gerileme felan varsa geçmeyelim.
-
Arkadaşlar Mediamark da s23u s24u kıyasladım kamerada renkler s22u daha canlı hele s24u ekran bulanık geldi çalışanda şaşırdı s22u ekran kalitesi güzelmiş o zaman anladım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
S22 Ultra pil ekran süresi haricinde S23 Ultra ve S24 Ultra modellerinden aşağı değil.
Onun sebebi ise işlemcinin güç tüketimi maalesef...
ben s22ultra alırken bu sefer durumlar değişti diyerek uzun vadeli kullanırım diye almıştım.
önceden ekonomik durumum iyiyken ise en son çıkan NOTE ruhu taşıyan modeli lansmanda önsiparişle alırdım.
kuzenlerim benden sonra s23ultra aldılar buyback de kazıklandılar. diğeri elden sattı onu kar saydı. aldıklarınıda ynı şekilde s24ultra alarak üst modele geçtiler.
İnanın samimetle söylüyorum zoom , gece video çekimi denemedim kıyaslamadım ama batarya hariç çok bir farkı benim kullanımımda yok idi.
onların 1model yükseltme farkına yeni cillop gibi telefon alınırdı. ki onlar 2 model üst için 2 kez telefon farkı ödediler.
ben olsam samsung Fold 6 yı es geçer FROLD/ de bakalım neler radikal olarak değişecek diye beklerdim. Yada s25Ultra ne yenilik ile gelecek diye beklerdim. Şimdiden duyumlara göre mantıklı üst model yenileme yapmak istesem bana göre önce 2025i bekler s25Ultrayı görür, ona göre ya alır yada FOLD7 yi seneye yaza beklerdim.
Gereksiz masraf etmediğime ilk defa bu sefer sevindim. ( ben major android güncellemesini yapmadım yorumlara göre iyi ki de yapmamışım. Artık android154 i bekliyoruz s22ultramız için.
-
Pil değiştirme işini nasıl yapıyoruz üstat? "Selamün aleyküm, ben geldim, garantimin bitmesine 1 ay kaldı, pil artık 4 saatte bitiyor" gibi mi? Yoksa nasıl bir yol izlemeliyim? Cidden bilmediğim için soruyorum, bende gider yeniletirim pili
Pilin çok çabuk bittiğini söyledim 3 4 saat ekran süresi veriyor dedim yüzde 5 6 lardsn direkt kapanıyor dedim teste aldılar düşük çıktı zaten değerler değiştirdiler. zaten düşük olmasa dahi müşteri memnuniyeti için yine değiştiriyorlar yıllardır öyle yaparım ben
Peki pil değişiminde fabrika ayarlarına dönme gibi durumlar var mı üstad? Eski telefonumu başka bir markaydı, ekran ve pil bütündü, ekran kırılınca, pille bir değişirken komple fabrika ayarlarına dönmesi lazım dediler, çok araştırdım, sonunda fabrika ayarlarına razı oldum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akasey -- 30 Mayıs 2024; 19:30:17 >
Özellikle fabrika ayarı istemiyorum dedim sağ olsunlar sıfırlamadan teslim ettiler anakart değişimi olduğunda sanırım mecburen sıfırlanıyor da sorun yoktu benim. Hatta 1 saati geçecek işlemler için ikame telefon da vermeye başlamışlar bulunduğum ilde yoktu adanaya gezmeye gidince 2 saatte hallettirdim uzun sürerse adrese yolluyorlar imiş başka sorunlar da çıkarsa ya da parça ellerinde yoksa
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apathetic -- 30 Mayıs 2024; 19:46:23 >
aliexpress.com132.26TRY 50% OFF|Samsung Galaxy S23 S24 S22 S21 ultra S21plus kavisli ekran koruyucu için Anti parlama otomatik yükleyici aracı ile temperli cam| | - AliExpresshttps://tr.aliexpress.com/item/1005006337850177.html?spm=a2g0o.detail.pcDetailTopMoreOtherSeller.1.33057e32k9dNjJ&gps-id=pcDetailTopMoreOtherSeller&scm=1007.40050.354490.0&scm_id=1007.40050.354490.0&scm-url=1007.40050.354490.0&pvid=fdffee62-4de2-48fd-a5d6-fb27d47f56d9&_t=gps-id:pcDetailTopMoreOtherSeller,scm-url:1007.40050.354490.0,pvid:fdffee62-4de2-48fd-a5d6-fb27d47f56d9,tpp_buckets:668%232846%238109%231935&pdp_npi=4%40dis%21TRY%21264.57%21132.26%21%21%2156.13%2128.06%21%40211b618e17171011013164050e70d9%2112000037102707523%21rec%21TR%21160217901%21&utparam-url=scene%3ApcDetailTopMoreOtherSeller%7Cquery_from%3A
kullanan var mı arkadaşlar uygulaması kolay bir ürün.
-
Arkadaşlar GoodLock'tan QuickStar kullanarak bildirim panelime saniye ekledim ama QuickStar'ı kapattıktan 4-5 dk sonra eski haline dönüyor. QuickStar açıp bakıyorum saniye var, kısa süre sonra kayboluyor. Bu sorunu yaşayan var mı, nasıl kalıcı yapabilirim?
-
Arkadaşlar 5.1 deyim 6.1 güncellesemmi varmı sorun sıkıntı kullanan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim
6.1 kullanıyorum bluetooth bağlantısın da ara ara sorunlar yaşıyorum araçla ve saatle sürekli bağlantısı kopuyor
saate bağlı gözüküyor ama 2-3 gündür bildirimler gelmiyor. arabaya bağlıyken bi müddet sonra bağlantı kopuyor
önceki sürümde böyle bi durumum yoktu
başka bağlantı sorunu yaşayan varmı?
-
Son güncellemeden sonra cihaz şarj olurken ve kullanım sırasında çok ısınmaya başladı önceden yoktu. Var mı yaşayan aynı durumu
Güncellemeden sonra format attınızmı en güzeli format sonrası kullanmak
ben hala 13.ve 5.1 kullanıyorum karar veremedim sarĵ da düşüş oldumu artısı eksisi nedir iyi günler
6.1 güncellemesi için şarj konusunda bir fark göremedim. Kamera bence aynı.akıcılık vs. Fark etmedi stabil gözüküyor. yapay zeka eylenceli ama bazınyerlerde türkçe desteği yok klavye de düzEnleme olayı çokmiyi olmuş mesela.
Gramer düzenlenmiş hali;
6.1 güncellemesi için şarj konusunda bir fark göremedim. Kamera bence aynı. Akıcılık vs. fark etmedi, stabil gözüküyor. Yapay zeka eğlenceli ama bazı yerlerde Türkçe desteği yok. Klavyede düzenleme olayı çok iyi olmuş mesela.
Buda profesyonel moduyla metni düzenlenmiş hali:
6.1 güncellemesi ile şarj konusunda herhangi bir değişiklik gözlemlemedim. Kamera performansı da aynı görünüyor. Akıcılık ve stabilite açısından da bir fark yok. Yapay zeka özellikleri eğlenceli, ancak bazı yerlerde Türkçe desteği bulunmuyor. Klavye düzenleme özelliği ise oldukça kullanışlı.
Zaten telefonda bir şey yazarken özensiz davranıyorum, artık hiç önemsemeyecez 😒
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Genel olarak bozulan bir şey yok öyle söyleyeyim :) Yalnız telefonda şarj olurken ısınma sorunu yaşıyorum, en azından önbelleği temizlesem iyi olacak.
Yeni rom çıktıkça şuradan yüklüyorum.
sammobileLatest Samsung Galaxy S22 Ultra firmwarehttps://www.sammobile.com/samsung/galaxy-s22-ultra/firmware/#SM-S908BBu 3. rom sanırım odin ile üstüne kurarak yüklediğim. Telefon oldukça akıcı çalışıyor. Eskiden çok kafaya takardım format işini ama windowsum bile en az 5 yıllık, 2 laptop, 3 masaüstü pc dolaştı, hala sorunsuz çalışıyor. Eğer bir sorun yoksa çok da şeyyapmamak lazım:))))
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X