Ben izah edemedim galiba. Aşağıda 3 farklı yerden yukarı kaydırınca soldan uygulamalar, ortadan ana ekran, sağdan geri yapıyordu. Şimdi o kalkmış. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Ben izah edemedim galiba. Aşağıda 3 farklı yerden yukarı kaydırınca soldan uygulamalar, ortadan ana ekran, sağdan geri yapıyordu. Şimdi o kalkmış. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hocam 5.1 deyim 6.1i boşa beklemiyelimmi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Android 15 ne zaman çıkacak piyasaya samsunge ne zaman gelir acaba ? 6.0 ve 6.1 arasında pek fark görmedim aynı herşey |
Farkı yapay zeka özellikleri tabi ki Samsung Galaxy S22 Ultra'da varsa. Bu yazıyı bile AI'ye kontrol ettirdim. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkubilayk -- 28 Mayıs 2024; 18:5:28 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Çok güzel ve etkileyici bir açıklama olmuş, elinize emeğinize sağlık. |
Hocam özellik farklarını biliyorum şarj konusunda söylemiştim düşme veya artma olmadı genel kullanımda aynı olarak gördüm kötü durumda hala bence tam günü çıkartmıyor sabah 6 da gidiyorum 15.00da dönüyorum %15 civarı kalıyor hep S24 ultraya geçmezsek o zamana kadar bakarız. A15 de sanırım iphonedeki pil sağlığı genel özellik olarak eklenecekmiş görecekmişiz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dimitradon -- 28 Mayıs 2024; 20:33:49 > |