< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA (NOTE) [ANA KONU] (614. sayfa)
-
-
Hocam aldığımda günceldi format attım fabrika ayarlarına sıfırladım sonra kurdum uygulamaları.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Örnek ekran yanması, pil, şebeke gibi sorunlar çıkarsa garantiden faydalanırsın. Uygun rakama aldıysanız bir şey diyemem.
Ekran yanması şuanlık yok. Pil dün baya iyiydi bugün eşim kurcalayacak yorum yapamıyorum. Şebeke ile ilgili özellikle note 10/10+ almıştım hemen satmak zorunda kaldım yada iade etmek zorunda kore cihazları imiş çekmiyordu diğerinde buradan bir arkadaştan aldım hayalet ekranlı geldi o bilmediğini söylemişti 2 ay mağdur oldum o yüzden ince eleyip sık dokumaya çalışıyorum. Eğer yukarıdaki hocamın söylediği gibi ise eşim ağır oyun oynayacak biri değil film whatsap instagram D takılacak onda hissedilmez sıcaklık sorun yok. Şuan cihazı 120hz ayarı açık fullhd+ da kullanıyor.
12/256 28 bine aldım hocam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Captain Tsubasa 10 -- 19 Haziran 2024; 10:42:38 >
Pili yeni değiştirmeme rağmen yine çok gitmiyor, ısınma da her zamanki gibi fazla. Onun dışında her şey harika.
Arkadaşlar canlı desteğe bağlandım garanti için birşey çıkmıyor dedi. Müşteri hizmetlerini aradım oda birşey görüntüleyemiyorum dedi. Fatura gerek dedi dedim faturam yok başka türlü yardımcı olamıyoruz dedi. İlginç olan dün s22 ultra vardı ona baktık onda 31.1.25 diye çıkmıştı bunda çıkmıyor. Çok garip değil mi? İmei sorgulayınca s22 ultra çıkıyor Türkiye cihazı değil mi. Anlamadım kafam karıştı.
Ne için kullanıyorsunuz hocam cihazı? Oyun falan mı işleminiz hangisi sd8g1 mi yoksa exnos mu?
8 Gen 1 var hocam. Cihazda her şeyi yapıyorum, oyun falan da zaman zaman tabii. Yazın da etkisiyle normal kullanımda da özellikle şarjda baya ısınıyor ki her zaman öyleydi.
O zaman kalsın hocam eşime kalsa sorun yok diyor şuan da ben okuduğum yorumlardan sd8g1 için sıcak diyorlar ya kafam bir karıştı.
Sana garanti var mı diye sattılar peki?
Evet öyle dediler aldığı adam öyle demiş zaten anlık gelişti hocam note 20 ultra için gittim sonra 22 ultra gördüm 8/128 25 ti onu alayım olmuşken iyisi olsun dedim derken orda biri bunu getirmiş ip13 le takas etmiş derken sana vereyim bunu dedi buda garantili Türkiye cihazı ne kadar kaldı bil diyorum dedi sorgulayınca şuan sorun gözüküyor dedi. Falan filan bende aldım temizdi cihaz imei sorgulayınca da direk s22 ultra yazınca dedim kayıt da değil falan filan diye aldım geldim hocam konu bundan ibaret diğer baktığım 31.1.25 ine kadar garantili idi dedim bunda da var diyorsa vardır dedim.
Arkadaşlar herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Kafamdaki soru işaretleri giderildi samsung kayıt oluşturmuştum orada cihazı yine aynı yaptı garanti sorgularken ama arkadaş seri numarası ile buldu garanti 4. Ayda bitmiş bir kere onarım yapılmış ekran ücretli değiştirilmiş. 2 yıllık garantisi sona ermiş Türkiye cihazı en azından bu bilgiler bana yeter fiyat olarakta uyguna geldiğini düşünüyorum inşallah öyledir :).
Kadıköy ÇArşı iletişim Murat bu piyasanın eskilerindendir. yüzlerce cihaz almış, onlarca cihaz satmışımdır. Belli bir etikleri vardır. Yani senden 20ye alıp 40a satmazlar, daha farklı stratejileri vardır. Zamanında samsung dan Yapıkredi bankası kredisiyle 7500e alıp taksitli, 6bine gidip ertesi gün Y.Kredeiye borç kapatıp kar yaptığım 3 note9 gidip sıfır jelatininde makul fiyata bende kar yaptım çarşıda yaptı, alanda kar yaptı ...
AMA ....
maalesef pandemi itibariylşe her esnaf sıkıntı çekti, Çarşı da Sinan vardır isviçre çakısı gibi. onun saye4sinde farklı ilşleride dükkana getirdiler.
FAKAT... AMA....
işte piyasa bozulmaya yüz tutmuştu zaten pandemi ile artık güvenilicek esnafg kalmadı. Çarşı da demek bozmuş. Çok duyum aldım, yolladığım kardeşimi, kuzenimi akrabamı dahi kazıklamışlar . Arkadaşlşarıma gidin direkt oraya satın yada takas yapın alın diyordum. IMEI çakılmış ırak cihazını, avrupa sürümü Tüğrk malı diye vs vs vs ...
Ha bunlar dedikodu, suçlamıyorum Murat 'ı severim belki benden küçüktür Murat Abi derim. 25 yıldır bildiğim esnaftır. Beni birkaç kez mağdur etmiştir Murat ve Sinan ama büyük şeyler değildi. 3-5 zararla kurtulmuştum .
Vayy be zamanında 4-5 cihaz satıp parasını Muırat 'ın ibanımıma haftaya yolladığını bilirim. Güvenirdim. Ama son duyumlar beni korkuttu.
Kadıköy dekiler söğütlüçeşme vs ye yerleştirler 2-3 dükkanı olan var. Benim artık güveneceğim yer kalmadı. Bildiğimizi deneyimlerimizi paylaşmak ii oluyor. Bende referans olup çok kişi yolladım bazılarıda çok bilinçli değildi belkide onlaruı da kazıkladılar. Yazıcıoğlunda onlarcası tanırdı beni şimdi yabancı gibi hisssediyorum. Eskiden yazıcıoğlu ve çarşı piyasasında esnaflar oo abi gel çay içelim diye çağırırdı dükkana. Esnaf aynı olsada zihniyet değişimi kötüye gidiyor demek.
bende sen gibi eğer alsaydım ne derlerse inanırdım eskiden. yani faturaya gerek yok eyvallah, garanti sonra güzkecek eyvallah.
Altıyol boğadan sahile doğru inerken garanti bankası sırasında az aşağıda EAYSCEP mi ne var idi. Oraya girmiştim .ok güzel şekilde yenilenmiş cihazları uyguna, ve garantili satıyorlardı. Aklınızda olsun @Captain Tsubasa 10 eğer mağduriytten yırtabilirseniz eşinize ordan cihaz bakın alın. GARANTİLİ dite özellikle söylediler. SIK SORULAN SORULARA BAKIVER. BAYRAM İNDİRİMİDE VARMIş.
Yani ben o kadar tamir görmüş sorunlu bir cihazı fiyatına göre uydun olsada almam ki, çok daha uıyguna alınabilir cihazlar var.
EĞER GERİ VERME İÇİN UĞRAŞIRSAN ki BEN OLSAM BU CİHAZ ŞAİBELİ HASARLI TAMİRİ AĞIR VS DER GERİ VERİRİ PARAMI ALIRDIM. RAZI GELMEZDİM BU KADAR SORUNLU CİHAZI BAŞTAN SÖYLEMEDEN KAKALAMIŞLAR SANA:
internetten baktım adresini umarım doğrudur.
Sogutlu Cesme Cd. 25, 34714 Kadikoy Istanbul, Turkey
Telefon
https://cihaz-sat.easycep.com/magazalar/easycep-kadikoy-1789
hiç alışveriş yapmadım ama güven verdi mağazada dolaşırken sorduklarıma cevapları vs.
TÜM ÜRÜNLERDE %5 BAYRAM İNDİRİMİ: ECYUZDE5
SIKÇA SORULAN SORULAR
EasyCep Nedir?
Yenilenmiş Cihaz Nedir?
Yenilenmiş Telefon Nedir?
Yenileme Sertifikası Ne Demek?
EasyCep’ten Nasıl Telefon Satın Alabilirim?
Satın Alınan Elektronik Ürünlerin Kutusunda Neler Bulunuyor?
Yenilenmiş Elektronik Ürünün “Kozmetik Durumu” Neyi İfade Eder?
EasyCep'ten Aldığım Yenilenmiş Ürünler Kayıp / Çalıntı Olabilir Mi?
Yenilenmiş Telefonlarda Veri Güvenliği Nasıl Sağlanıyor?
Satın Alınan Ürün İçin İptal Koşulları Nelerdir?
Satın Aldığım Ürünü Nasıl İade Edebilirim?
Satın Alınan Ürünler İçin İade Koşulları Nelerdir?
Ürünleri 14 Gün Dolduktan Sonra İade Edebilir Miyim?
Web Sitenizden Aldığım Ürünü Mağazalarınızdan İade Edebilir Miyim?
İade Ettiğim Ürünün Ücretini Ne Zaman Geri Alabilirim?
12 Ay Garanti Neleri Kapsıyor?
Ödeme Seçenekleriniz Nelerdir?
Taksit Seçenekleriniz Nelerdir?
Telefonumu EasyCep’e Nasıl Satabilirim?
EasyCep Her Telefonu Satın Alıyor Mu?
Pasaport Kayıtlı Telefon Alıyor Musunuz?
Verilen Ön Fiyat Teklifi ile Son Fiyat Teklifi Farklı Olabilir Mi?
Telefonda Bilmediğim Nasıl Arızalar Olabilir?
Telefonuma Verilen Son Fiyat Teklifini Kabul Etmezsem Ne Olur?
Son Fiyat Teklifini Kabul Ettikten Sonra Süreç Nasıl İlerliyor?
Değerinde Teklif Ne Demek?
Kurye Hizmeti Nedir ve Nasıl Çalışır?
Kurye Taşıma Sürecinde İken Telefonum Zarar Görürse Ne Olur?
Kurye Bana Bir Evrak Teslim Eder Mi?
EasyCep’e Sattığım Telefonun İçinde Kişisel Verilerim Kalmış İse Ne Olur?
Kurye Hizmeti Her Şehirde Var Mı?
Web Sitenizden Aldığım Bir Ürünü Mağazaya İade Edebilir Miyim?
Kurye Olmayan Şehirde Telefonumu Nasıl Satacağım?
Telefonumu Easycep'e Teslim Etmeden Önce Üzerinde Yapmam Gereken Bir Şey Var Mı?
Telefonumu Nasıl Sıfırlarım?
Web Sitenizden Aldığım Bir Ürünü Mağazadan Teslim Alabilir Miyim?
Kurye Hizmeti Haftanın Hangi Gün ve Saatlerinde Verilir?
Kurye İle Gönderdiğim Telefonu Satmaktan Vazgeçersem Ne Olur?
Mağazada Taksit İmkanı Var Mı?
1 Saatte Ödeme Süreci Nasıl İşliyor?
Mağazadaki Tamir Hizmetleri Garanti Kapsamında Mı?
Easycep Mağazası Açarak İş Ortağınız Olabilir Miyim?
EasyCep Küçük Ev Aletleri Daha Önce Kullanılmış Mı?
Küçük Ev Aletlerini EasyCep Mi Yeniledi?
Küçük Ev Aletlerinin Garantisini Kim Veriyor? İade Etmek İstersem Ne Yapmalıyım?
Kapında Sat Hizmeti Nedir?
Kapında Sat Seçiminde Süreç Nasıl İşliyor?
Kapında Sat Seçeneğinde Son Fiyat Teklifini Kabul Etmezsem Ne Olur?
Kapında Sat Hizmeti Hangi Ürünlerde Geçerli?
Kapında Sat Hizmeti Nerelerde Geçerli?
EasyCare Nedir?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 19 Haziran 2024; 13:40:52 >
-
Hocam öncelikle bilgileriniz için teşekkür ederim. Fakat easy cepten yne de büyük konuşmayayım birşey almam eşime hediye diye bu cihazdan önce note 10 plus aldım bugün yarın bugün yarın gelecek diye beklerken tam 12gün oldu her aradığımda kusura bakmayın kayıt oluşturuyorum dediler onların yüzünden böyle esnaflara baktım hb ya çok baktım ilanlar hiç güvenilir değil kimisi kırık geldi diyor kimisi tertemiz diyor güvenemedim. Sonra vazgeçtim derken dedim madem alacağız iyisi olsun dedim öyle iyi derken note 20 ultra ya çıktım baktım 22 ultra var gittim o sıra bir ip13 ile takas etti s22 ultra 12/256 (ben 8/128 için gitmiştim) yanımda aldı baktı kurcaladı garanti sorguladı falan filan özetle yalan da olabilir olmayabilir de sistem şuan açılmıyor dedi neyse ki cihazı aldık korktuğum şuydu çekmeme Türkiye cihazı olmama ama Türkiye cihazı çıktı geçmişini de öğrendim cihazın temize cihaz ekran temiz kasa temiz artık s8g1 e de alışacağız eşim anlamıyor bile bence sorun yok diyor ben Takmıştım. Neyse şuan sorunsuz bugün gidip kılıf almayı düşünüyorum. İnşallah sorunsuz çıktı diyorum pozitif yaklaşıyorum :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Captain Tsubasa 10 -- 19 Haziran 2024; 13:49:47 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
hımm ozaman hemen değiştireyim
sadece linki kalsın fiyat soran olur diye.
ben mağazada dolşaştım tesadüf banka işim vardı oralarda beklerken girdim. cihazlar cillop gibiydi. çokda kalabalıktı alan satan ...
bende daha garantilidir diye düşündüm yanıltmayım forumdaşları.
çarşı olayı beni üzdü. eş olunca , kendimin cep teli olsa umursamam bazı durumlarda , salla derim. hatta kendime 2.el alsam eşime sıfır alırım.
-
Siz bilirsiniz hocam aslında bakarsan mantık çok iyi ama şikayet var da çok şikayet var sonradan beni aradılar 500 liralık çek verelim de iş işten geçmişti bazı modellerde fiyatlar tuzlu iyi araştırıp almak lazım bizim bir abi de note 10+ aldı memnun Oradan mükkemmel cihaz düşürmek lazım outlet iyi kalite falan sorunlu olabilir. Bana yapılan herkese yapılacak diye birşey yok mantık güzel inşallah bir kaç tane daha böyle şirketler türer.. Eş sıfır telefon kısmına gelince hocam ikinci el aldığım cihaz 28 bin sıfırı siz düşünün o paraları bir çırpıda veremem şuan yine ona aldığım oneplus 9 sonra bana geçen telefonu da yd dan almıştık f/p cihaz olması önemli benim için s23u da baktım fakat serverlar kapanmış hiç bulaşmadım. Sıfırları bize biraz tuzlu..
6.1 sürümüne geçtim. Hiç bi sorun yok şimdilik. Telefonu aldığımdan beridir hiç formatlamadan kullanıyorum. Isınma kasma donma vs hiç bişey yok. 6.1 stabil gözüküyor. Yapay zeka olayı ise pek umrumda değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar bir sorum olacak sizlere anker 87w power bank var elimde sarj eder dedim istediği w değerinde ama 1.30 saatte dolar diyor. İlla orj sarj aleti mi almak lazım evde 22w lık var oneplus 9 sarj aleti var 65 w buna özel 45w almaya gerek var mı?
kaç ile bağlarsanız bağlayın telefonun ve kullandığınız kablonun üst limiti hızında şarj eder
-
Hocam şu kast ettim cihaz 45w destekliyor böylece 70 dk doluyor gözüküyor ya. Ben daha fazla w değerine sahip sarj aletleri bağladım ama cihaz 1.30 dk da dolar diyor bu da hızlı hatta super hızlı sarj değil?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X