Gelmiş Temmuz güvenlik güncellemesi |
SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA (NOTE) [ANA KONU] (617. sayfa)
-
-
Samsung müşteri hizmetlerini ara onlar geri dönüyor uzaktan bağlanıp cihazına pil durumunu kontrol edebiliyorlar gerek yok bunlara benim sıfırladılar sonra başka sorun için aradım uzaktan bağlandı kaç kez şarj ettiğime kadar gösteren bir sayfa açtılar uzaktan izledim 71 kez yazıyordu pil mah değerleri vs hepsini görüyorlar ara öğren götür değiştiriyorlar zaten Samsung çoğu beğenmez de Appledan daha iyi müşteri hizmetleri
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Son güncellemeler nedeniyle olduğunu tahmin ettiğim batarya sorunu iyice çığırından çıktı.
Sabah şarjdan çekip çıktım, 15+15 dakikalık 2 navigasyon çalıştırdım, şarj %50. günde bir kaç defa şarj eder oldum. azıcık elim bollaşsın satayım.
-
Galeride herhangi bir fotoğrafı portre modu yapmak için seçenek çıkardı şimdi göremiyorum nasıl bulabilirim
Sevgili kullanıcılar, 2 yıldan uzun süre kullandığım cihazım hakkında hakem heyeti değişim kararı verdiği için artık aranızdan ayrılmış bulunuyorum. Yerine s23 ultra veriyorlar, onu da babama verip s24 ultraya geçiyorum. Telefonlarınızı iyi günlerde kullanmanız dileğiyle .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ne gibi sorunlar vardı da değişim yaptılar?
Üstlerde yazmıştım ama özet olarak yazayım, bdh bilişime bataryası için gönderdim. Batarya değişimi yapıldı, kamerayı parmaklamış herhalde teknisyen yağlı gibi bir tabaka vardı. Mecidiyeköy'e götürdüm İstanbul'a gelince, orada da sensörü değiştirin dedim temizleyip geri verdiler, sorun tam olarak düzelmedi haliyle, arka camı da yamuk takmışlar, süreç bu. Hepsiburada'ya direkt teklif ettim sorunu siz çözün diye hakem heyetinden vazgeçerim dedim ama sonucu bekleyeceğiz dediler. Şimdi Samsung s23 ultra verecek işte.
-
Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın.
Helal olsun hocam.
-
Hukuki haklarımızın farkında olursak zor da olsa bizden yana maddeler var. S24 Ultra az önce geldi elime. Ekranı bizim cihazlara göre soluk gibi geldi hakikaten. 23 Ultrayı da babama vereceğim o da yarın gelecekmiş.
Arkadaşlar komik olacak ama benim ayarlar simgesi kayboldu. Bulamıyorum telefonda. Ne yaptım anlamadım.
Hocam klasöre felan taşımış olabilir misiniz?
-
İşte yeri yok uygulamalarda.
Yani ayarlar deyince ufak bir simge çıkıyor ama ikon çıkmıyor.
Yok hocam tek tek baktım ayarlar yok hiç bir yerde,
Bu şekilde görünüyor ama ikon hiç bir yerde yok.
Bir şey yapıp ayarlar simgesini kaldırdığımı düşünüyorum ama nasıl geri getiririm bulamadım.
Arkadaşlar öncelikle herkese iyi geceler. Konuyu doğru yere açtığımdan emin değilim yanlış olduysa şimdiden özür dilerim. Dün migros mağazasından teşhir ürünü olan s22yi 19.500,00 TL ödeyerek satın aldım. Telefonu dünden beri kullanıyorum. Isınma ve batarya konusundan hiç memnun kalmadım. Bu yüzden araştırırken gördüm ki bunun üzerine 1000-1500 TL arası koyarak S23 FE 128 GB bile alınabiliyormuş. Sonra internette s22 fiyatlarına baktım ve şok oldum. Migros bana kapalı kutu sıfırı dışarıda 18.500,00 TL olan telefonun teşhir olanını 19.500,00 TL'ye satmış. Benim de araştırmadan gitmiş olmam benim hatam ama buna ilişkin yapabileceğim bir şey var mı arkadaşlar iade hususunda? Daha önce bu tarz bir şey yaşayan varsa yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
-
Ayarlar uygulamasını gizlemiş olabilirsiniz.
Evet aynen sorun buymuş. Süper :)
Çok teşekkürler hocam, gerçekten haftalardır bulamamıştım.
-
Bu telefon alınırmı2.el, bataryası filan nasil ,tavsiye edermisiniz
çeşitli yorumlar var. seven çok seviyor. sevmeyen hiç sevmiyor. batarya dışında tüm özellikleri iyi. bataryada kullanıma göre zaten değişiklik gösteren bir şey. ben severek kullanıyorum 512/12 gb
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X