Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.961
Cevap
166
Favori
876.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İlk mesaja ekledim 👍

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Passenger kullanıcısına yanıt
    Sen yazıyorsan olur hocam. Hep tahminlerin tutuyor. S22 rahat alınır olur umarım. Teşekkürler hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt

Temennim o yönde üstat. Olmasını isterim. S22 bugün gerçekten her işi görecek, şık bi tel. Her sene değişim yaptığımız için SD işlemci ile iyi gidecektir ama S21 kadar gitse bile bir sene kullanıp S23'e geçeceğiz ne de olsa. SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU]  S22 tecrübesi yaşamak istiyorum. Çok kompakt ve çok şık. Geliştirmeler mükemmel oldu.

• S22 Plus ve S21 Plus kamera karşılaştırması. İyileştirmeler gerçekten de belli.

SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU]Techno Arenayoutube
    Camera Comparison between the Samsung Galaxy S22+ against its predecessor the S21+ Samsung Galaxy S22+ Camera Specs: 50 MP f/1.8, OIS - Main Camera 12 MP f/2.2 - Ultrawide 10 MP f/2.4, OIS - Telephoto (3x) 10 MP f/2.2 - Front 4320@24fps 2160@30/60fps 1080p@30/60/240fps 2160p@30/60fps - Front Samsung Galaxy S21+ Camera Specs: 12 MP f/1.8, OIS - Main Camera 12 MP f/2.2 - Ultrawide 64 MP f/2.4, OIS - Telephoto (3x) 10 MP f/2.2 - Front 4320@24fps 2160@30/60fps 1080p@30/60/240fps 2160p@30/60fps - Front 00:00 - Front Video 00:18 - Main Cameras Daylight 01:13 - Ultrawide Cameras Daylight 01:55 - 3x Zoom Daylight 02:36 - Portrait Shots 03:06 - Front Cameras 03:33 - Main Cameras Video 03:47 - Ultrawide Cameras Video 04:08 - 3x Zoom Cameras Video 04:19 - Front Cameras Lowlight 04:48 - Main Cameras Lowlight 05:29 - Ultrawide Cameras Lowlight 06:08 - 3x Zoom Cameras Lowlight If you did enjoy this video a thumbs up would be appreciated. Thank you for watching! Follow us on social media! Instagram: https://www.instagram.com/techno.arena/ Twitter: https://twitter.com/TechnoArena06 FOR BUSINESS PROMOTIONS CONTACT US HERE: shpresim43@gmail.com Music used for this video: [Background Music] Song: Dizaro - Underwater (Vlog No Copyright Music) Music provided by Vlog No Copyright Music. Video Link: https://youtu.be/UDJgGPkCnLw [Background Music] Song: DayFox - Departure (Vlog No Copyright Music) Music provided by Vlog No Copyright Music. Video Link: https://youtu.be/yyjUZln7jAg [Background Music]
    https://www.youtube.com/watch?v=KGbSkIpS1HU&feature=youtu.be
    Hocam seni biliyoruz en fazla 3 ay kullanır yeni amiral gemisi başka bir cihaza geçersin :))

Yok bu defa kesin en az S23 ü görecek. Ben kefilim 😊

Kalbimi kırdın. SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU] 

• Ne guzel elmacilar yok burda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Machine Wizard kullanıcısına yanıt
    Ben yarım elmacıyım. Apple android dönüşümlü kullanıyorum.

İPhone 12 kullanıyorum 6 aydır, S22 serisini bekliyordum, telefonun yaratacağı heyecana göre geçmeyi düşünüyordum, biraz heyecan oluştu açıkçası 😊

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Elmacılar şu anda onları kıskançlıktan çatlatan Ultra modeline takmış durumdalar. Bizim oradan ayrılmamız kurtardı. Bizim modelleri rakip olarak görmüyor garibanlar. Oysa düzü de Plus ı da onların prosunu katlar farkında değiller 🤣🤣🤣

• cgdstpgl kullanıcısına yanıt
    Ekosistem demeyinde basimizin uzerinde yeriniz var

Apple Watch da var ama değecekse ekosistem de değişir dostum :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ssavtak kullanıcısına yanıt
    16k verdigim telefon kutudan lekeli,kasasi acik, boyasi sokulmus ciksa bende catlardim kiskancliktan :D

• Bu arada S21 ve S22 arasındaki değişimi şu iki fotodan anlayabiliriz. Kamera adası daha yayvanken toparlanmış, kameralar bir tık daha büyük görünüyor ve arka oval / feminen tasarım daha köşeli ve küt hale gelmiş. Telefon boydan kısalırken enine vermiş. SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU] 

SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU]
    SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU]

• Yalnız dün Ultra konusunu bir süre meşgul eden apple eko sistemi konusu kopardı bizi gerçekten 🤣🤣🤣. Adamlar kendilerine aldıkları pahalı oyuncaklar ile sanal bir hayal aleminde yaşıyor hissiyatına kapılmış gidiyorlar. Tatmini onda bulmuşlar ne kadar konuşsan anlatsan anlamaları mümkün değil. Overdose almış tekno uyurgezer halde hepsi, aynı frekansta buluşmak imkansız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssavtak -- 21 Şubat 2022; 9:32:12 >
  • cgdstpgl kullanıcısına yanıt
    Valla 2 gundur ekosistem kelimesinden sogudum. Yok kulaklik tablete hizli baglaniyormus yok mikrofonu iyimis. Cinnet gecirip 13 pro konusuna dadanicam en sonunda

Ve cama geri donmeleri cok iyi oldu gercekten. Xiaomi kullaniyor gibi hissettim s21 de

• Arka kapaktaki ovalliği kaldırmasalarmış keşke ele oturuş hissi daha iyi ovalin

Evet tabi bir de cama dönme durumu var. S20 FE gibi hissettiriyordu S21 maalesef. SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU] 

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.