Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] (1964. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40.523
Cevap
713
Favori
2.504.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
151 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19621963196419651966
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hem dil desteği vermeyip,hem de destek vermediğimi kullanacaksın'a zorlamak aptallıktan da ötesi. Neyseki çözümü var.

One ui 7 ile işler değişebilir miş mış.ios 18 i bile yabana atacak kadar fln filan.Umarım gerçektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt

iosta da yapay zeka için Türkçe desteği yok hocam :)

• qqEagless kullanıcısına yanıt

hadi ya :D haftasonu ralli vardı da arkadşa 15 pro max kullanıyor, 14 ya da 13 kullanan arkadaş da vardı. İnstada yüksek verim hdr falan özelliklerini açınca hdr 60fps vidaoları kütür kütür attılar. Bizde de normal videolar her nekadar kaliteli olsa da ios videoları bir başkaydı vallahi. Gerçi onların ekranından biraz iyi gözüküyordu ben aynı hikayeye bakınca o kadar da voav demedim ioslar kendi aralarında ufak bir manipülasyon mu yapıyor yoksa diye düşündüm.

Ama düz galeriye kaydedilen videolarda 15pro max videolarına bayıldım. Zoom kesintisiz kaliteli, sanırsam 60fps de de 3 kamera kullanılabiliyordu. İçerik üretme bakımından ios çok daha hoşuma gitti ama bütçe meselesi işte. Samsung'u her ne kadar savunsam da , sevsem de, her şeyi oturmuş tıkırında çalışan bir ios var.

Ekranda canlı modu kapatsam bile galeride fotolarda saturasyon hep yüksek. Aynı fotoyu whatsapp ile yolluyorum birine şak diye renkler değişiyor doğala dönüyor. Ama göyüzü mesela yine de gerçek renginde değil. Bazı şeyler canımı sıkıyor açıkçası. Şu foto işleme algoritmasını bir türlü çözemedi samsung. Foto yazılım ekibini silbaştan yenilerdim samsung ceo'su olsam yemin ederim. Nasıl bir saturasyon sevdasıymış bu anlamadım gitti.   Renksiz tv den ilk renkli tv ye geçilen dönemdeki, en renklisi benim tv ulan diyip bütün renkleri patlatırcasına açan dayılar gibi.  

• Whowert is back kullanıcısına yanıt

Hadi hayırlısı bakalım bekleyip göreceğiz   Bu arada 2 senede hala batarya süresi eskimeyen bir samsung kullandığım için çok mutluyum. S10'da 2 sense dolmadan şarj yetmemeye başlamıştı. Maşallah diyelim hala ilk günkü süreleri alabiliyorum wifideyken. Mobil işi ise çok değişik.

Turkcell'e geçtim telekoma 1k ceza ödemeyi göze alıp. Size şöyle diyeyim. Hiç bir fark yok. Ne çekim kalitesi ne şarj tüketimi. Bire bir aynı hatta Turkcell daha kötü çekiyor bazı yerlerde. Ve kime sorsam marka fark etmeksizin şu sorun var Turkcell'de. Baz istasyonuna bağlanamıyor telefon. Örneğin dağa çıktık geçen hafta sürekli ve bazı yerlerde 3g 4g karışık çekiyor bazen hiç çekmiyor. Çekmeyen bölgeden çeken bölgeye gelince bizim telefonlar hala sadece 112 derken TT kullanan nete giriyor. Uçak moduna alıp çıkıyoruz şak 4,5g full çekiyor.

Uçak moduna al çık yapmaktan yalama oldu telefon. Mesela yine arazide 4,5g çekiyor 2 3 diş. Ama internet yok, yine uçak modu yapıyoruz çıkıyoruz, mis gibi kullanıyorsun sonra küt yine gidiyor.

ŞEhir merkezi dışında çekimi ciddi ciddi ciddi anlamda sıkıntı Turkcellin. Telekoma ödeyeceğim cezaya yanarım ancak. Zehir zıkkım olsun onlara da 2 gün gecikme oldu taşınırken. Diğer ayın bütün kullanım bedelini eklemiş şs,zler. . Allah çoluklarından çocuklaroından çıkartsın gün yüzü göremesinler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 25 Eylül 2024; 1:30:14 >

Video konusunda evet iPhone hala 1 numara. Ama ona video konusunda en yakın marka galiba Samsung şu anda. Onun haricinde fotoğraf kalitesini beğeniyorum ben sadece fazla renkli. Keşke seçenek sunsa "Samsung rengi/Doğal renk" diye.

• yahyaslm Y kullanıcısına yanıt
    Vakıfbank için bahsettiğim şekilde kullanabiliyorum. Bankacılık uygulaması ile alakalı muhtemelen. Sizin hangi banka?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Anlattığınız gibi uygulamaları yönet kısmından google çeviriyi ekledim. Yalnız adb ile ilgili anlattığınız kısmın nasıl yapıldığını bilmediğim için bu kez hem samsung çeviri ve google çeviri "çevir" olarak iki defa gözüküyor.

Sizden ricam adb kısmını nerden, nasıl varsa hangi program ile yapacağımı açıklamanız.

İlginize şimdiden teşekkürler...

• pukiman kullanıcısına yanıt
    Yok hocam. Ana kamerada kalıyor bende.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tgezer kullanıcısına yanıt

Dün mağazada s23 ve s24 ü inceledim. s23 direk zoom kamerasına atıyor , acaba güncelleme ile mi değişti sizinki ?

• S24 Plus değişim indirim kodu gelen varsa talibim Özel mesajdan beklerim

• pukiman kullanıcısına yanıt

arka kamera portre modundan bahsediyorsanız denedim şimdi. video kaydı başladıktan sonra geçiş yapmıyor. başlamadan önce 1x ve 3x arası geçilebiliyor. one ui 6.1.1

Hocam Bende aynı sorunu yaşıyorum ve Türkceli düşmanıma bile önermiyorum. Tt kullanırkan evde çeken telefon Türkcell de hiç çekmiyor fakat Samgunun çekim kalitesi iyi değil. Xz premium cihazla aralarında ortalama 2 çubuk fark var.

Türkcellde uçak moduna alıp çıkarma durumunun aynısını yaşıyorum. En son geçilecek operator Türkcelldjr.

• vertas V kullanıcısına yanıt

Evet , s24 de aynı kamera içinde zoom yapıyor. Lens değişikliği yapmıyor çok ilginç

• Arkadaşlar son güncellemeyle birlikte pil tüketimimde gözle görülür bir artış var. Sizde de durum aynı mıdır? Tüketim bilgilerinde Sistem UI her zaman tepelerde oluyor, bu normal mi?

• Ilk aldıgım zaman hıc stabıl calısmıyordu sonra kendılıgınden duzeldı. Guncellemeden sonra yıne odeme yapamamaya basladı. telefonu kapatıp tekrar acınca problem duzelıyor.

• Okechukwu O kullanıcısına yanıt
    Bence bu sorun banka ile alakalı. Ben yurt disinda kullaniyorum. 1 kere sorun yaşamadım.

• 55525534 5 kullanıcısına yanıt

Bı uygulama acıkken edge panelı kullanırsam ekranı ıkıye boluyo. Bunu ıptal etmenın bı yontemı var mı

• 4 aylık cıhaz 80e kadar sarj edıyorum. yuzde 15ın altına dusmemeye calısıyorum 2 defa 0a dustu ve kapandı pıl ancak pıl saglıgı 100 cıktı

• Evoque E kullanıcısına yanıt
    Normal değil, aksine bir çok kişi son güncelleme ile şarj tüketiminin azaldığını söylüyor ki bence de öyle.

• 
Sayfa: önceki 19621963196419651966
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.