Güvenlik açısından daha iyi değil mi? |
SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] (1965. sayfa)
-
-
İphone'nun pek bi cacığı kalmadı günümüzde sadece algı olayı kaldı iphone'a bakan biri otomatikman iyi bir şey göreceği düşüncesiyle hareket ettiği için algıda seçicilik oluyor Samsung s24 ultra bütün inceleme videolarında pixel 9 pro ve iphone 16 pro max'ten daha iyi performans gösteriyor daha eski olmasına rağmen
-
M Merhaba, mesajınızdaki gibi; “Google mesajları aç. Orada birine mesaj yaz. Yazdığın metni basılı tut ve sağdaki üç noktaya tıkla. Uygulamaları yönete gel ve oradan google çeviriyi seç”. İ yaptığımda orijinal metnin Türkçe olduğu çeviri dili olarak ta İngilizce görünüyor ama İngilizce ye çeviri yapmıyor. Mesajlardaki Türkçe veya başka bir dile çevirmek için nasıl bir aşama gerekiyor? Bilgi verebilirseniz sevinirim.
NDROİD 17 gibi)https://forum.donanimhaber.com/Google%20mesajlar%C4%B1%20a%C3%A7,android.service.airviewdictionary
-
Bugün karşıma çıkan reklamlar ile 1.5 senedir kullandığım s23 ile yollarımı ayırıyorum. Samsung shop'ta s24 256 GB 36 bin küsür liraya düşmüş. Ayriyeten hosgeldin5 kuponuyla 34.770'e düştü.
10 bin lira değişim kampanyasıyla s23'e 27.300 verdi samsung Shop. Neredeyse 7000 lira vererek bir üst modele, daha fazla kapasiteye ve daha fazla garantiye sahip olacağım. Hadi diyelim telefondan 1 2 bin kestiler. 9 bin olur.
Çok iyi fiyat gibi değişim için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.celik -- 26 Eylül 2024; 9:13:43 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim cihaz kapali kutu girip deneyim dedim banada 17.500 verdi bu nasil bir sacmalik ben anlamadim 29.500 aldigim cihaz kapali kutu oldugu halde 12 bin lira degersizlesti
Bence hata ettiniz. S25 serisinin tanıtılmasına kısa bir süre kaldı. S25 serisinin komple qualcomm un işlemcileriyle tanıtılma mevzusu da var. S25 serilerine de yine benzer fiyatlandırmalardan geçebilirdiniz. S25 serisinin tanıtılmasına bu kadar yakın zaman da S24 almak mantıklı gelmiyor. Ayrıyeten hem S23+ hem de S24+ kullanan biri olarak söyleyebilirim ki, S23 serisi ile S24 serisi arasında pek fark yok. Asıl farklar S25 de olacak.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Normal satın alırsan 36
Eğitim indirimiyle 39'a geliyor çok iyi.
-
Hatta 34.770. Bu şartlarda çok iyi fiyat gibi geldi bana 256 olanı
Açıkçası 8 9 bin lira vererek bir üst modele geçmek ve garanti altına sokmak fırsat gibi geldi.
24 çıktığında 23'ü verip değişim yapsam sanırım en az 15 bin ödemem gerekiyordu. İlerleyen aylarda 23'ten 25'e geçmem istesem muhtemelen en az 20 bin ödemem gerekir. O yüzden çok dert değil 🙃
Exynoslu s24e geçmenin bir hata olduğunu düşünüyorum ben senin yerinde olsam birkaç ay daha bekleyip s25 alırdım, Exynos yeni sürüm yetişmediği için tüm s25 serisinin Snapdragon işlemci ile geleceği söyleniyor.
Hayırlısı 🙃
Aldınız mı , bu fiyatlara bende alabilirim , yoksa yenilemiş 23+ alacaktım hemen hemen aynı fiyata.. Neyi önerirsiniz?
-
Son haftalarda google playden guncelleme yapmak isteyince hata alan varmi? Bende guncellemeler her zaman manueldir. Girip elle guncellerim uygulamalari. Bir kac haftadir nedense bazen guncelleniyor bazen guncellenmiyor. Eskiden boyle olmazdi hic. Kapadim actim bisi degismedi
Millet öve öve bitiremiyor diye geçtik lanet olsun böyle operatöre. Geç taşıdılar zaten hattı TT den acayip ceza yedim. Nasıl bir yol izleyeceğim bilmiyorum. Geçmez olaydım ya. TT ye laf eden taş olur vallahi taş. Ha ikisi de yönetim ve fiyatlandırma olarak aynı bokun laciverti, ikisi de beş para etmez operatör ama inanın Turkcellden çok daha iyi şu anda Turk telekom. Turkcell'in sadece geçmişten gelen bir marka değeri var o kadar başka bir gram avantajı yok.
-
s24 ü inceleme fırsatım olmadı hiç. Onda da foto renkleri aynen devam mı ediyor acaba ? Custom olarak ön tamlı şekilde atabileceğimiz bir renk profili olsa keşke ya da DSLR makinelerdeki gibi picture style tarzı bir şey olsa da seçtiğimiz şekilde çekebilsek hep.
-
Bunu DSLR makineler yapıyor, hatta çoğu prof makinede var . Renk profili atıyorsun hatta pc de hazırlayıp yapardım canon kullanırken. Standart, naturel, doğa vs gibi kendi ayarları dışında custom seçenek de vardı. Doğal raw çıktısını işlerken keskinlik, noise, renk, contrast hepsini istediğin ayarda işler jpeg olarak verirdi. Keşke böyle olsa samsung da da. Hatta dediğin gibi sadece doğal ya da canlı gibi seçenek olsa o bile kafi :D
-
Samsung shop üzerinden sipariş verdim bugün. S24 hiç araştırmadım açıkçası, sadece fiyat cazip geldi 😄
Arkadaşlar merhaba, s23 plus tan s24 plus a geçmek kampanyalarla minimum ne oluyor şu an için?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firefoxx -- 25 Eylül 2024; 21:27:43 >
Son güncellemelerle benim NFC ile ödeme işlemleri çalışmamaya başladı. Sizde durum ne
Sanmiyorum. S23ten once a5 2017 kullandim 6 sene, bir kere bile peoblem yasamamistim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X