< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] (1967. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
2.el temiz daha mantıklı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
256 gb alan dışında bir artısı yoksa bana da gereksiz geliyor şuan da benim de yarı alan boş
Şuan ki telefonu alırken s8 4000 tl idi lg 2650 aradaki farkı veremedim ama aklım hep s lerdeydi
hee bu zaman a kadar iyi getirdi görevini hala yerine getiriyor
2018 'de v30 konusuna 5 yıl götürsün yeter diye tavsiye istemiştim
Şimdi s23 veya 24 için benim ömrüm yeter mi bilinmez
10 yıl hedefim var
İşlemci mediatek olmadığı sürece Exynos. Muş Snapdagon muş fark etmez
Övdüğünüz hattı kullandım 1 yıl. Malesef vasat. Tt ye geri döndüm
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
10 sene öncesi için doğrudur fakat şimdi için diğer operatörler çok daha iyi durumda. Tt açık ara en iyisi şuan. Zor olmadı hocam lokasyon Ankara Çankaya bölgesindeyim :). İşim gereği dağa da çıktığım oluyor oradada sonuç değişmiyor. Sizin şansınıza yakınızda baz koymuşlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redempption -- 27 Eylül 2024; 12:42:8 >
Tt ye geçenler bizim buralarda ağlıyor ama bilemedim. Ankara istisna demek. Turkcell buralarda hiç anlattığınız gibi değil
Turkcell İstanbul Eyüpsultan Göktürk te çekmiyor mesela. Çok uğraşmaya yer aramaya gerek yok. Aynı lokasyonda telekom da aynı durumda.. Vodafone bir tık daha iyi bunlara göre..
Turkcell en iyisidir deyip geçtim ama rezil durumda.. en kötü yanı ise mesela çekim kalitesi düştü diyelim sonra 4.5g olan yerde bile kendine gelmiyor. Uçak moduna alıp tekrar çıkmak gerekiyor.
Herkes kendi bütçesine ve kafasına uyan neyse ona göre takilacaktir. Bana sorana ben turkcellden başkasını kendi deneyimime dayanarak tavsiye edemem
Ben yenilenmiş aldım, hem taksit olayı oldu hem de 2. el telefoncular genelde biraz daha pahalı şahıstan almaya kalktığınız da fazla alternatif olmuyor her şehirde ..
Benim aldığım telefon A kalite olarak görünüyordu geldiğinde fiziksel bir problemi yoktu.. sorgulama yapınca 1 yıl civarı samsung garantisi görünüyor ama geçerli olur mu bilmem ..
-
Bende yenilenmiş düşünüyorum , 2 sorum var. Yenilenmiş olunca parça değişiyor mu , 2. sorum da 4k da video çekerken zoom yapabiliyro muyuz?
-
Parça değişim işini bilmiyorum, Video işleri ile hiç alakam yoktur ama az önce baktım ayarlarında UHD seçim 60 FPS ile kayıt yaparken zoom yaptı..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elel -- 27 Eylül 2024; 14:27:11 > -
2 sorunun cevabı evet
-
Nfc ödeme sorununu çözdüm gibi ama aşağıdakilerden hangisi çözdü bilmiyorum hepsini yapıp denedim.
1.tanımlı kartı bankacılık uygulmasından nfc ödemesini sildim.
2.telefonun ayarlar>uygulamlar>sistem uygulamarı göster> nfc> verileri sil yaptım ve pil kısmında kısıtlanmamış profile seçtim.
3.bankacılık uygulmasını geri yükseldim ve kartı tekardan mobil ödemeye açıp kartı telefona ekledim
Bunların sonunda sorunsuz ödeyebildim.
Herkese iyi aksamlar,
Biriyle Telefonda konusurken
baska biri arayıp ona mesgul verdiginde,
Bana hiçbir ikaz vermiyor,
ne konusurken ne de konustuktan sonra,
Arandıgımı hiç gormuyorum
Hangi ayarı nerde degistirmem gerekir?
-
Ayarlara gir mikroskop sembolü gibi görünen yere yani arama kısmına "arama bekletme" yaz ve aktif hale getir sorunun çözülecek
Tesekkurler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X