Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] (2028. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40.552
Cevap
713
Favori
2.507.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
151 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20242025202620272028
Sayfaya Git
Git
Giriş

Konudaki mesajlarin cogu kamerayla ilgili. Mukemmel degil arada renk dengesini sapitiyor ki ben de ozellikle insan yuzlerinde deneyimledim ama totalde iyi kamera. Ozellikle dusuk isik ve manzara fotolarinda bence iyi. Hatta videoda bile pek bahsedilmese de iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pil sağlığımı merak ettiğim için müşteri temsilcisi ile görüştüm bugün. Uzaktan cihaza bağlandılar. 482 şarj döngüsünde %100 pil sağlığından bahsediyorlar. Hızlı şarj sürekli açık. Düzgün şarj etmiyorum telefonu. Bazen %100 olmadan 1 saat içerisinde 3-4 kez şarjdan çıkarıyorum. Uzun zamandır uzağım teknolojiden. Piller bu kadar gelişti mi?

iPhone'da 500 şarj döngüsüyle %85'lere düşerdi ortalama olarak.

• neoorog kullanıcısına yanıt

ikisinin hesaplaması farklı olabilir hocam. iphone için belirtilen pil kapasitesi her zaman en düşük olarak verilir yani verilen değerden düşük olamaz ama yüksek olabilir. örneğin iphone 16 pro için 3582 mAh verilmiş ama bende bulunan telefon 3700e yakın kapasitesi var. 3582 100% olarak ölçülüyor bundan düşüşüne göre yüzde etkileniyor

samsung tipik değeri verir, s23 için 3900 mAh pilin kalitesine göre 3700-3800 olabilir.

android neye göre ölçüyor bilmiyorum ama 100% olması gerçekçi gelmedi

• keyboard772 K kullanıcısına yanıt

samsungun şarj döngüsü ve pil sağlığını görebileceğim harici bir uygulama var mı peki? cconutbattery ile ios cihazlarınkini görebiliyorduk.

Uygulamalar sağlıklı göstermiyor. Biraz daha bekleyin one ui 7 ile bu özellik geleceği söyleniyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

adb ile görmeyi deneyin

• quote:

Orijinalden alıntı: Siyah Nur

Ben de bu süreleri alıyorum. max. gördüğüm 4 saat 50 dk falandır. Daha 5 saati görmedim. OneUI 6.1.1 kurulu. 120 hz, otomatik parlaklık kullanıyorum.

Full wifi de kullansam full mobil de kullansam daha 5 saati geçmedi. Üstelik tel.i ağrı kullanan biri değilim. Arada tarayıcı açıyorum, 1-2 foto, gün için WhatsApp yazışma, kısa 3-5 dk konuşma falan. Samsung'a bağlandım pili kontrol etti teknik elemanları bir sıkınıt yok %100 performans görünüyor.

Genel toplamda seviyorum S23'ü ama arada ufak can sıkan şeyleri oluyor böyle batarya gibi.

Ben kişisel olarak tabii amiral gemisi alıp 60 Hz kullanmayı da mantıksız buluyorum. Yada bataryayı uzatmak için onu kapat bunu kısı denmesi bana mantıksız geliyor. Zaten o kadar kesintiden sonra giriş seviyesi akıllı telefona dönüyor cihaz  

Samsung bana utanmaz yüzsüz muamelesi yaptı şunu yazdıktan sonra SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] 

Bende birkaç şeyi kısayım bakalım nolcak dedim. 6 saat 3 dk ekran süresi verdi. %7 de şarj kalmıştı. En öncelikle ayarları alt üst edip saatlerce uğraştım ve kullanmadığım her şeyi ya kaldırdım, kaldıramadıklarımı devre dışı yaptım, bildirim vs her şeyini kapattım pili kısıtlı yaptım. Arada sırada açtığım banka uygulamaları gibi uygulamaları derin uykuya aldım, pil ayarlarını da kısıtlı yaptım.

Neler yaptım;

*mesela konum sürekli kapalı, Google servisleri iptal

*Yakındaki cihazları tarama, konum doğruluğu, Bluetooth tarama vs vs hepsi kapalı

*Kullanım bilgileri tanılama verileri falan zaten kapalıydı

* Ekran 120 hz, otomatik parlaklık, göz rahatlığı hep açık, ekran modu doğal, açık mod (koyu mod kullanamıyorum)

* 1-2 saat mobil veri (Turkcell), kalanı hep wifi

* Gece eve gittiğimde telin şarjı hala olduğu için uyumadan önce konum, wifi falan herşeyi kapatıp telefonu güç tasarrufu moduna aldım. Yanı bu kullanım süresi içerisinde gece uyurken bu şekildeydi. Tahmini gece 12 sabah 6 arası. Geri kalan güç tasarrufu kapalı.

* Yaklaşık 1 saat bluetooth kulaklık bağlı, Youtube Music açık, ekran kapalı.

* Yaklaşık 45 dk usb-dac bağlı + kablolu kulaklık + Youtube music

* Geri kalan günlük konuşma, Youtube, Whatsapp, internette gezinme vs vs..

Yalnız, bu şekilde telefon konumu bulmakta çok zorlanıyor. Normalde saniyesinde bulurdu, Özellike Google Maps resmen can çekişiyor konum bulurken. Yandex nisbeten daha başarılı.

SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU]

• Hocam S23'te varsayılan yazı fontunu kullanırken bazı uygulamalarda farklı font çıkıyordu whatsapp telegram vs S25'te bu sorun devam ediyor mu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • eozturk61 kullanıcısına yanıt
    Şu ana kadar rastlamadım.

• SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU]

Bugün sifirlamadan sonra 2.gun ve yaklaşık 1 saat azaldi

• Pil her geçen gün geriye ...SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU]

• 
Sayfa: önceki 20242025202620272028
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.