Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] (2025. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
40.499
Cevap
715
Favori
2.500.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
151 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
29. Sırada  bugün en iyi #10
Sayfa: önceki 20212022202320242025
Sayfaya Git
Git
Giriş

S23 telefonu çift sim ile kullanıyorum,

Beni arayanlar bazen 2. hattın kapalı olduğunu söylüyorlar.

Bu durum huawei p30 da çift sim kullanırken de vardı,

Çok araştırdım ancak çözümü bulamadım, sizce 1.hattı e-Sim'e geçirsem sorun çözülür mü?

2.hat şirket hattı olduğu için telefon ile konusmuyorken bile ara ara hat kapalı olma durumu ciddi sıkıntı olmaya başladı.

Değerlendirmeniz ne olur acaba?

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackhammer -- 30 Ocak 2025; 11:23:36 >
  • farba kullanıcısına yanıt

Evet ben de böyle çözdüm..

• farba kullanıcısına yanıt

dün yorumu yazdıktan sonra vakıfı tamamen silip tekrar yükleyeyim dedim ben de aklıma geldi. Şikayet var a yazmış bir sürü kişi. Biri daha öyle demiş dedim deneyeyim bari ben de. ön bellek ve veri temizledim sonra da kaldırdım, beta sürümdeymişim ondan da çıktım. Tekrar yükledim ve giriş yapıp mobil aktiviyasyonu tekrardan tanımladım. Daha denemedim ama hata vermeden tanımladı bakalım. Yarın denerim bir.

• Bu one ui7 ne zaman gelecek arkadaşlar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt

Nfc önceliğinin tekrar vakıfta olduğundan ve ödeme sırasında da appi açmayı unutmayın(şifre girmeye gerek yok)..

• Cloud Nine kullanıcısına yanıt

Şubat ayında tam tarih yok maalesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PieCeSs

S23 Video Sabitleme açıkken kayıtta bir saniyelik takılmalar yaşıyorum ilgili konuyu yaşayan var mı:

bu zamsung beni de kaybedecek yakında, allah kahretsin sadece video çekmek istiyorum kasmadan takılmadan drop yaşmadan VİDEO ÇEKMEK İMDAAT YA

umut izgiyoutube
    s23 kamera geçişi drop
    https://www.youtube.com/shorts/E3SJJ4KFUhg

• PieCeSs kullanıcısına yanıt
    Zamanında bunun savaşını verdim 10 kişi beni engelledi. Bunu burda söylemen seni, telefondan ne istiyorsun gibi bom boş adamların boş laflarına maruz kalırsın. O yüzden çok para vermemek gerek samsunga. S23 ideal fp ürünü.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Video sabitleme açık UHD 60 şeklinde şimdi denedim yağ gibiydi. Ekran kaydı aldığınız için mi öyle oldu acaba. Ya da ne yaparken kasıyor tam olarak söylerseniz o şekilde deneyip video atayım ben de.

Bu kadar kasması normal değil bende 60 fps yağ gibi akıyor.

Sanırım zoom yaparken aynı anda telefonu sabit tutmayınca ortaya böyle bir görüntü çıkmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #Ramazan -- 31 Ocak 2025; 15:26:33 >
  • qqEagless kullanıcısına yanıt
    Hocam telefon 4K 60 fps'de lensler arası geçiş yapmıyor önce bunun farkına varın🙏🏽

• #Ramazan kullanıcısına yanıt
    Bu kasmanın sebebi video sabitleme video sabitlemeyi kapatınca herhangi bir kasma vesaire yok Samsung sabitleme işini zoom'da hala çözmedi çözemiyor Sorunun kaynağı bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55525534 -- 31 Ocak 2025; 15:37:17 >
  • 55525534 5 kullanıcısına yanıt

Elle az bir şey dokun sonra altta 2x 4x 10x diye çıkıyor ve basıp direkt geçiş yapıyorsun zor değil. FHD 60'da da 2x ve 3x var. Yoksa ben de biliyorum direkt geçiş olmadığını, ben geçiş yaptım mı yazdım?

Edit: Senin için FHD 60'da denedim ve bu sefer direkt geçiş yaparak test ettim sonuç ne yazık ki aynı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qqEagless -- 31 Ocak 2025; 16:1:51 >
  • 55525534 5 kullanıcısına yanıt
    Şimdi denedim süper dengeli açıkken kameralar arası geçiş doğrudan oluyor 0.6x ile 1x arasında. Yani zoom efekti olmuyor sadece geniş açı lensten normal lense geçtiği için görüntü yaklaşıyor. Herhangi bir kasma da olmadı. Süper dengeli kapatınca zaten ois yardımıyla görüntü titremeden 8k 4k rahat çalışıyor.

• #Ramazan kullanıcısına yanıt

4K/60'da lensler arası geçiş yok.

Sorun sadece 4K/30'da oluyor. FHD 30-60 (4k60) ne lensler arası geçişte ne kayıt başlangıcında bir fps drop yaşanmıyor, video sabitleme ile alakalı bir sıkıntısı var yıllardır samsungun ve aşamadı bunu maalesef. gittikçe de soğuyorum, o kadar savunduğum özgürlük kişiselleştirebilme lüksünden vazgeçip sırf video için iphone a geçeceğim sanırım. o kıytırık 60hz ekrana bile razı edecek beni...

Hocam şimdi UHD 30'da denedim sağa sola sallayarak lens geçişi yaptım sadece o 30 FPS'in verdiği kasma hissi oldu sizdeki gibi donma takılma olmadı ilginç. Acaba sizin cihazda bir sıkıntı mı var? Anladığım kadarıyla da profesyonel olarak bu işi yapıyorsunuz. Video konusunda iPhone ile devam etmeniz daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qqEagless -- 31 Ocak 2025; 16:38:28 >
  • 
Sayfa: önceki 20212022202320242025
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.