< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] (2023. sayfa)
-
-
Arkadaşların dediği gibi üstüne verilen para fazla. Aslında fiyatı çok yükselterek telefonu yine aldığın fiyata alıyorsun. Ben S23 ü 28 e almıştım. Şimdi değiştiriken 30k üzerinde para veriyorsun. Ana fiyat düşerse ancak takas karlı olur.
-
Bir sürü incelemeye baktım hocam ben de, nothing ear 2024 alacaktım sonra vazgeçtim resmi evofone getirmiş 6k, kaçak olanı 5k. Anker çok düşündüm NC olanı. ANC si çok iyi diye ama onunda şeffaf modu bokmuş. Ben şeffaf moda ihityaç duyuyorum. Baktım samsung çok başarılı hale gelmiş bu modelde, hele son bir güncelleme almış ve ondan sonra anc pefromansı daha da güzellmiş. ŞEffaf modunda da otomatik ses algılama falan varmış zaten. Tam kulaklığa tav oldum ama elemanın o videosunu ve bazı reddit yorumları görünce de bütün keyfim kaçtı :D
3k ya anker 4nc mi alsam yoksa 4k ya gidip samsung buds 2 pro mu alsam bilemedim. O yabancı çin videosunda buds 2 pro nun sesi de hiç fena değildi. Anc bir tık zayıf orta tonlarda ama alçak frekansları güzel basıyordu, şeffaf modu da buds 3 pro ya biraz yakındı buds 3 kadar tiz olarak almasa da.
Konuşma performanslarına tekrar bakayım şu buds 2 pro nun :/
Şeytan diyor git bose al anasını satayım o da 10k
-
hımm, tasarımsal ya muhtemelen. Kulaklığı takınca hafif öne doğru yatay durur ya, mikrofon da tam en altına konumlandırılmış. Rüzgarı direkt içeri alıyor karşıya doğru giderken. Benim capsule 3 pro öyleydi. Normalde yürürken bile karşıdan esen rüzgarı deli gibi alırdı içeri. Hele anc ya da transparan açıksa patlama olurdu seste.
Ali YLDRM55youtubeMerhabalar kanalıma hoş geldiniz. Bu videoda yeni almış olduğum kulaklık deneyimimi sizlerle paylaşmak istedim. Maalesef hayal ettiğim özelliklerin bir kısmını karşılarken bir kısmını ki bu kısım bütün hayalimi alt üst etti diyebilirim. Açıkçası hiç beklemediğim bir şekilde canımı sıktı. Airpods'a göre baya iyi evet ama airpods'un da buds 3 pro dan çok daha iyi yönleri olduğunu keşfettim. Umarım bu sorunları kalıcı olarak düzeltirler yada ürünleri geri çağırıp yeni ürünle değişim yaparlar. Yoksa samsung da nokia gibi unutulur gider. Kendi ayağına sıkmış olur. Devamı videoda. Sormak istediğiniz bir şey olursa yorumlar kısmında belirtmeyi unutmayın gördüğüm an cevaplıyorum. Kendinize iyi bakın bir sonraki videoda görüşmek üzere by by.https://www.youtube.com/watch?v=7DjVlMBtOU8 -
Anker NC alacaktım o da 4k olmuş 2600'e geliyordu kampanya vardı. 4k ona verene kadar da samsung buds 3 pro almak mantıklı gelmeye başladı. ANC ve Şeffaf mod için.
Şu anda apple ve samsung buds3 pro'dan sonra 4-5k bandında hem anc hem şeffaf mod performansı iyi olan kulaklık bulamadım ya. konuşma performansları robotik çoğunun. Ulan ne zor iş şu kulaklık alma. Keşke eskişehir'de kullanan biri olsa da deneyebilsem kulağımda. Hijyen ürünü diye iade değişim de olmuyor bu lanetlerde
Rüzgar sesi de reddit de 4 5 başlıktan başka başlıkta bulamadım. Acaba bunların kulak delikleri farklı konumda da takış stilleri mi değişik diye düşünmedim değil. Çok dışarı açık şekilde takıyorlarsa, ucu karşıdan rüzgar alıyor olabilir. İçini açtığı bir kanal var orada inceledim, alttaki mikrofon ile iç kısmın bağlantısı yok yalıtım var gibi gözüküyor. Boş boru gibi değil iç kısım. KAfamda deli sorular, diyorum ya keşke deneme imkanım olsa
-
Anker liberty 4 tavsiye ederim hocam. NC ve Prosu da var. Koşu vs denemedim normal yürüyüşte rüzgar sesini kesiyor memnunum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende de var liberty 4. Ses kalitesi çok iyi ama nc den memnun değilim. Daha ucuz Huawei hibrit kulaklığım bundan iyiydi
Bende de düz modeli var NC'yi bilmiyorum hocam.
600 liralık qcy t20 daha dolgun net ses veriyor anker 4 nc ye göre. Hepsiburada iade de almadı hijyen nedeniyle. Anc özelliği kötü değil ama mükemmel de değil. İlk defa bu kadar övülen bir üründe patladım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yanlış anlaşılmış, bende de düz modeli var ama noise canceling özelliği bence pek iyi değil. Bunu demeye çalışmıştım. Düz modelin ses kalitesi çok kaliteli ama. Nc modelini ben de bilmiyorum..
ANC'si güzel aslında. Ortama göre kendisi ayarlıyor o şekilde kullanıyorum. Enes Özen'in yaptığı testlerde ilk 5'de olması lazım ANC performansı. Tabi yine beklentilere göre değişiyor.
Ben de Enesin testine dayanarak aldım. Ses kalitesi dediğim gibi çok iyi çıktı ama anc konusunda örnek olarak freebuds 5i nin bile eline su dökemez.
Doğrudur hocam freebuds 5i'yi kullanmadım :)
kafam çorba oldu 1 haftadır kulaklık bakmaktan. buds 3 pro alıp geçeyim dedim bugün sonra spora gittim. Akşam tekrar bakayım dedim araştırayım, şimdide batarya performansı berbat yorumları okuyorum 3 4 saat bazen 5 saat kullanabiliyorlarmış :D
en sonnda en ucuz kulaklığı alıp geçecem o olacak ya. Şeffaf modu falan iyi olsun anc'si iyi olsun diye para bayılalım diyoruz ama çile bitmiyor anasını satayım :D
-
Ustteki arkadas freebuds 5i nin ancsi iyi demis hocam ona bak istersen bide olmadi buds 3 proyu alir gecersin
Milleti memnun edemezsin. Buda 3 var bende silikonsuz aldım diye pişmanım keşke pro alsaydım. 3 pro al geç mükemmel kulaklık...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende de buds3 pro var, çok memnunum. Benim ilk önceliğim kulaktan düşmemesiydi. Bu zamana kadar denediğim, aldığım özellikle buds2 tasarımdan dolayı durmuyordu bile. Bu kulaktan düşmeyi bırak motor sürerken bile nazar değmesin kulağımda kalıyor. Ve bende ağrıda yapmıyor. Samsung telefonlada bir sürü özelliğini kullanabiliyorsunuz..
Son güncelleme ile cihazınız yavas şarj oluyor mu ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bugün almaya gidecektim media markt 'a ama vazgeçtim. adamlar 1 gecede 6800'den 8000 ' e çekmişler fiyatı sabaha kadar 6800'dü ha gündüz gelmiş zam. Böyle şerefsizlik böyle olmaz ya . 6 ay taksit kampanyası yaptılar ya. ORadan kütür kütür geçirelim kafasına giriyorlar işte. Ben de yanımdaki bilindik mağaza olsun diye media markt'dan alayım ıvır zıvır bilmediğim mağaza ile uğraşmayayım diye buradan alacaktım kaldı gibi gözüküyor.
Bakalım Eskişehir'vatan da var mı :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 28 Ocak 2025; 16:55:50 > -
Hocam HB den alın kendi satıcısından 6799 TL gri satışta. Orjinal sıkıntısız ürün, bir yamuk olmaz. Yarın teslim olur. 3 taksit te güzel peşin fiyatına.
https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-buds3-pro-gumus-bluetooth-kulaklik-sm-r630nzaatur-samsung-turkiye-garantili-p-HBCV00006M8MUJ?magaza=Hepsiburada&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.16.5
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X