Bugün merakımdan fiyatlara baktım, aşırı yüksek buldum S25'in fiyatını. Eşime aldığım S23 canavar gibi hep imrenerek kullanıyorum işim düşünce, telefon falan değiştirilmez. S27'ye kadar devam. |
SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] (2021. sayfa)
-
-
-
-
S23 ü, 1000 tl farkla s24 yapmadık şimdi takasta 10 bin TL lik fark var. 😬
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Iste indirim falan beklenmesi gerekiyor kesinlikle, Sirf Al yapay zeka icin alinmaz zaten de ? Kamera performansi Altini cizerek belirtiyorum onemli sekilde gelistirildiyse gecilir inidirim beklenip..Exynos olmamasi supriz oldu benim icin..S24 alanlar pismandir bence bu sene snapdragon oldugu icin..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
S25te olupta, one ui 7 ile s23 e gelmeyecek olan özellikler var mı ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Vardir elbet ama yapay zeka ile alakali bir durum bu..S25 serisinde bulunan Snapdragon elit islemci donanimsal bir entegre oldugu icin hersey S23 ya da S24'e gelmez..
Snapdragon elit daha cok Yapay zeka ve performans odakli bir islemci..Kameraya etkisi mesela daha cektigin resimde bir nesne kaldiracaksin, Snapdragon elit o kaldirdigin yerin yerine kusursuza yakin obje koyarken yada resimi butunletirken, S23 serisinden beklenen performansi cok daha az alabilirsin gibi..
Valla bunun yapay zeka da anlamadım. Bixby, google asistan, gemini falan derken iyice cılkı çıktı. Yataken hey google bana saat 9a alarm kur diyorum yapamam diyo :D hatırlatıcı eklerim diyo. E napayım öyle yapay zekayı asistanı, sanki her yün fotodan nesne siliyoz :D
Bende istedigim saate kuruyor..Sesli soylemem yeterli oluyor :)
Gemini kullanin bu arada Google degil..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 23 Ocak 2025; 15:13:48 >
gemini hala eski sürüm bende hocam yeni sürüme nasıl güncelleyebilrim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X