Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] (2017. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: x3beche Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 23 Misafir (1 Mobil) - 23 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40.370
Cevap
722
Favori
2.490.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
151 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
45. Sırada  bugün en iyi #12
Sayfa: önceki 20152016201720182019
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bugün razer kishi kullanarak s23'te diablo immortal oynadım. Böyle keyifli birşey yok ya hastası oldum.

• send37 S kullanıcısına yanıt
    +4 GB ram ve bayağı bir verimlilik farkı ne yapacak mesela? S23 ekran süresi 5 saatse S25 10 saat mi olacak? Telefonla oyun bile oynamayan çok kişi var kaldı ki kaç sene önceki telefonlar bile sorunsuz oyun oynatıyor. Her sene yeni işlemci ve grafik birimi geliyor ama pc ekran kartları ve işlemcide oluşan fark telefonlarda olmuyor. Her saniye antutu veya geekbench yapmıyoruz ki ne yapalım gereksiz gücü? Veya 2 sene sonra Android güncellemesi almayınca telefon birden çökecek mi? S22'den beri aynı telefonu ısıtıp önümüze koyuyorlar. Birkaç sene daha telefon almayı düşünmüyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • eozturk61 kullanıcısına yanıt
    Arkadaslar yorum yaparken bence sunu unutuyorsunuz. Bu serinin düz versiyonu en azından iphone gibi düz versiyonda hala 60hz vermiyor ya da 22 ve 24 serisinde bölgeye göre yaptığı işlemci farklılığı hatasını yapmıyor. Değişiklik istiyorsanız ultra alırsınız. Ayrıca ekonomik sorunda bu düşüncenizde etken bence. Ufak farkla yeni serilere gecebilsek çoğu kişinin tercih edeceğini düşünüyorum. Size göre çıkarmasalar daha iyiydi lakin o zaman İphone ile rekabet edemez. Ve son olarak önceki yorumumda dediğim gibi günlük işler için telefon tercihi yapıyorsanız s serisine yönelmeyin arkadaşlar o zaman a serisi her işinizi görecek zaten.

S23 boyutunda A56 gücünde ve fiyatında telefon çıkarsa Samsung, S25 direk yüzde 50 az satar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Iste oyle olmuyor. Islemci disinda farklar var a serisiyle. Icki arkadasimda a54 var. Haftada en az bir gun iceriz ve her seferinde kisa kisa karsilastirma yapariz. Hep keske biraz daha verip s23 alsaydim derdi. Iki hafta once de dayanamayip 16 proya gecti.

Bence kamerayi degistirseler yeter. Konuda da en cok bahsedilen kotu yani kamerasi.

• Slim Charles kullanıcısına yanıt
    Samsungun en büyük hatası kamera değişikliğini sadece ultralarda yapması 4-5 seridir zaten. Düz versiyonlarda umursamıyor kamerayı.

• weneorn kullanıcısına yanıt
    O boyutlarda orta-ust segment telefon çıkaran her markaya geçerim bende zaten. Ama alınabilir fiyatta sadece Samsung üretiyor o boyutta telefon. Vivoda üretti x200 pro mini ama ülkemize gelecek mi ya da gelirse ne kadara gelecek göreceğiz.

• Slim Charles kullanıcısına yanıt
    S23 kullanan kişiye yetiyorsa ve memnunsa değiştirmesine gerek yok zaten. Ben normalde her sene değişimle değiştiren bir insanım. Değiştirmek isteyen ister. Mantığı yok, gereği yok yorumlarını çağ dışı buluyorum. Size göre olmayabilir bana göre olabilir. Kim almak istiyorsa alsın. Her seferinde aynı muhabbet geçiyor. Geçmeye gerek yok boşuna para israfı yapıyorsunuz veya bir girdiğiniz instagram var neyin havasını atıyorsunuz diyorlar. Arkadaş kim geçmek istiyorsa geçsin salın bence bu gereği yok muhabbetlerini. Almak istedi ve aldı bence sorgulamaya gerek yok. Ben daha çok elimdekinin değeri düşmesi diye her sene cihaz yenilerim.

• Ekran kapalıyken bazı uygulamaların bildirimleri düşmüyor ekranı açana kadar bi ayar vs kapalı olma ihtimali varmı sizdede böyle mi WhatsApp da ses gelmiyor veya bildirim gelmiyor bazen

• cem_23 C kullanıcısına yanıt

Zaten parası olanlar için söylenmiş sözler değil bunlar hocam. Parası olan istersen 500 farklı model alır ama asgari ücrete çalışıp her sene telefon yenileme bağımlılığı yüzünden yenileyen insanlar için söylenmiş sözler bunlar, israf çünkü yazık yani. Sırf hastalıkları yüzünden her sene telefon yeniliyorlar gereksiz bir şekilde ve aldıkları telefon da eskisinin tamamen aynısı çünkü Apple ve Samsung sadece umut satıyor her yıl yeni modellerle adını değiştirip eskisini satıyorlar.

Nesi agresifmiş tavrımın ? Gerçeği söyledim sadece ucu kendilerine dokunanlar hemen cevap yetiştirme yarışına girip çamur atmaya başlıyor

Artık 50den aşağı s25 gelmeyecek gibi, keza 200pro mini de o fiyattan aşağı olmaz. O zaman da insanlar 10 daha koyar iPhone alırım der. Özellikle 17de 120hz ekrana çıkarsa iPhone, dengeler bozulabilir. Herkes zoom kamera arayışında değil, özellikle de video da iPhone çok başarılı..

• ben şahsen Samsung kameraları ciddi şekilde değiştirmediği sürece S23 ile devam edeceğim.

• sahafiec kullanıcısına yanıt

En mantıklısı o gibi duruyor. Plus serisini merak ettiğim için (boyut) S23'ten S25+'a geçmeyi düşünüyorum ama bir yandan da aynısının büyüğü ne gerek var diyorum SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] 

• Mininum 35e apple ya da 15e çin telefonu. Arasındaki telefonlara para vermeye gerek yok. Kağıda "amiral gemisi ya da özellikleriyle" yazmak tam bir dümen.

• sahafiec kullanıcısına yanıt

Ben S24 e matah bir değişiklik olmadığı ve Exynos kullandığı için geçmedim.

Sızan bilgilere göre ısıtıp aynı kamera sistemiyle devam ederse 23 Pili değiştirip devam edeceğim.

Yoksa aklıma yatmıyor. Zaten Performans konusu ile ilgili bir sıkıntım yok, yukarıda bir arkadaşın dediği gibi, düşük işlemcili bu boyutta chaz kim çıkarırsa onu alırım . Çünkü ilk işim boyutları, küçük ve android olması gerekiyor.

Fotoğraf konusuna gelirsekte, ben düzgün ışık ve açıyı yakalıyorum ve 2 seneye yakındır memnunum. Video zaten bana göre işimi fazlası ile görüyor.

Çin firmaları çok daha yenilikçi, kendileri ile yarıştıkları için farklı alternatifler sunuyorlar. Xiaom F/P oranını amiral gemilerinde kaybetti. Yoksa Mi14-15 alınabilir ve boyutları itibariyle terch edebileceğim cihazlar. Yazılımları konusunda da şikayet edeceğim bir şey olmadı ( Hali Hazırda Mi Pad6 kullanıyorum )

Ayrıca öyle 25-45W şarjlar bana çok komik geliyor. Zamanında Mi10T kullandım ben ve Eşim. 2 Sene boyunca 33W ile şarj ettik ( Ozamanda pli bitirecek muhabbeti dönüyordu) 2 sene sonunda halen iyi performans veriyordu.

• arkadaşlar düz S23 telfonumun pil dayanımı 1 buçuk senede hissedilir şekilde azaldı. beni sinir etti bu durum.

şöyle söyliyim, önceki telefonum olan 5 senelik Xiaomi Mi 9T'nin pili daha iyi gidiyo neredeyse.

zaten ilk aldığımda Xiaomi Mi 9T'nin pili minimum 1 buçuk gün gidiyodu. fakat S23'ün pili ilk satın aldığımda bile 1 gün gidiyodu. yani ilk durumda bile fark vardı aralarında.

fakat Mi 9T'nin pili 2-2 buçuk yıl sonrasında azalmaya başlar gibi olmuştu. S23'ü bu 1 buçuk senede çok kullanmadım. evden çalışıyorum ve evde olduğum sürece hep Mi 9T'yi elime alıyorum. S23'ün internetini bile kapatıyom yani bu şekilde pili 3-4 gün gidiyo çünkü çağrı gelmedikçe hiç ekranını bile açmıyom, kenarda bekliyo öyle telefon, varlığını unutuyom. Whatsapp gibi şeyler S23'te yüklü ama bunları zaten web'den kullanıyom. 1 buçuk senenin kafadan 7-8 ayı böyle çok hafif kullanımda geçmesine rağmen S23'ün pil ömrü şimdiden azaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 17 Ocak 2025; 20:43:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PieCeSs -- 17 Ocak 2025; 23:27:44 >

• 01001101 kullanıcısına yanıt

Geçmiş olsun hocam kendi deneyimlerime göre Samsung arkaplanda çalışan bloater servisleri diğer firmalara kıyasla daha kısa sürede yükleyerek agresif biçimde cihazları eskidi algısı yaratıyor. Bu bir komplo teorisi değil, redditle konuyu araştırabilirsiniz. Tam 1 yıl önce anneme s23 aldığımda oto güncelleştirmeleri kökünden kapatıp verdim. Halen kutudan çıktığı yazılımla duruyor. Hafif kullanımda ilk gün ki gibi 3 4 gün götürüyor 80% max şarja kilitli olmasına rağmen. En ufak azalma göstermedi. Belkide bataryanız eskimemiştir, güç tüketiminiz artmıştır. Hatta belkide 1.5 yılın sonunda artık custom roma geçiş yapma vaktiniz gelmiştir. En azından eski bir sürüme dönerek bunu test edebilirsiniz.

• cem_23 C kullanıcısına yanıt

Elestirim telefonunu degistiren kullanicidan ziyade senelerdir ayni telefonu satan samsung apple gibi firmalaraydi. Apple da mesela 11 prodan beri 120hz disinda dise dokunur bir yenilik getirmedi ki azbuz bir sure degil.

• 
Sayfa: önceki 20152016201720182019
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.