Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] (2016. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir (3 Mobil) - 9 Masaüstü3 Mobil
5 sn
40.370
Cevap
722
Favori
2.490.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
151 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
55. Sırada  bugün en iyi #12
Sayfa: önceki 20142015201620172018
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • s23+'dan s25+ veya ultraya geçecek var mı

• ` quaD. kullanıcısına yanıt
    Gereksiz masraf olur bence

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Yayılan sızıntılara göre çok az değişiklik olduğu söyleniyor

Ben geçmeyi düşünüyorum. S24+ alımı yaparken s23+ cihazıma kıyamadım. Bir başka cihaz ile değişim yaptım. Ama bu sefer s23+ dan s25+ a geçeceğim. S25+ fiyatını merak ediyorum sadece. 60k dan gelebilse iyi olur fakat tahminim 70k ya da dayanabilir. Değişim kampanyasında Samsung ek takas desteklerini nasıl sunacak bilinmez tabi. Ama benim tahminim. S23+ dan S25+ a geçmek isteyen biri en iyi ihtimalle 25.000 ile geçebilir. En kötü ihtimal 35.000 den geçebiliriz. Ek takas desteğini önceki gibi 6+8 den sayıyorum belli olmadığından. Korkum S25+ ım 70k dan gelmesi. 60k dan gelebilse iyi olacak.

• cem_23 C kullanıcısına yanıt
    S25 Plus ın 24 Plus tan hiç farkı olmayacak işlemci dışında. Ama S23 Plus a göre farklılık olacak. Ben olsam kesin geçerdim.

Ama bende S24 Plus olduğu için geçmeyeceğim. S25 Slim i bekeyip ona geçiş yapacağım.

• Arkadaşlar konu dışı biliyorum ama konuya bilgili kişilerin yardımına ihtiyacım var. Eğer yasaksa mesajımı silerim.

Türk Telekom kullanıyorum taahhütümün bitmesine 44 gün kala uygun gördüğüm Prime Netflix 60 GB tarifesine geçiş yaptım. Bu tarifede Premium Netflix Aboneliği ilk 6 ay ücretsiz geliyor. Aktif etmek için Türk Telekom tarafından aktivasyon linki gönderilmesi gerekiyor veya online işlemlerden tarife ve paketlerim bölümünden Netflix İşlemleri sekmesinden kendimizin işlem yapması gerekiyor. Ama 3 gündür bana SMS göndermiyorlar ben Netflix İşlemleri'ne tıkladığımda ise işleminizi şuanda gerçekleştiremiyoruz hatası alıyorum.

Fatura tutarım 3 gündür yeni tarifeden işliyor ama içeriğinde olan bir şeyi kullanamıyorum. Ve daha kötüsü Netflix aktif edilmezse fatura tutarım daha yüksek gelecekmiş. Kampanya Netflix ile olduğu için durum böyleymiş ama onların hatası yüzünden aktif edemiyorum ve faturam kesilirse hem içeriği kullanamamış hem de yüksek fatura ödemiş olacağım.

Başka operatöre cayma bedeli ödemeden nasıl geçebilirim? Diğer taahhütün bitmesine şuan 41 gün kaldığı için cayma bedeli çıkıyor fatura kesiminden sonra son aya gireceği için cayma bedeli olmayacak ama bu sefer de bu geçtiğim tarifenin ilk ayı geçtiği için bunun cayma bedeli çıkacak. Resmen arada sıkıştım. Nasıl bir yol izlemeliyim?

• ssavtak kullanıcısına yanıt
    Slim hakkında pek bilgim yok. Bu konuda pek araştırma yapmadım ama ben de duydum haberlerden. İncelik esaslı olacağı söyleniyor. Aynı şekilde Apple da Iphone 17 serisinde Iphone 17 Air adında incelik esaslı bir cihaz tanıtacakmış. Açıkçası eğer ki incelik dışında herhangi bir fark olmayacaksa, ne gerek var diyorum bu modeller için. Tabi ki tercihler kişiden kişiye göre değişir ama slim olan model diğerlerine göre farkı sadece incelik mi? Bir de acaba nasıl bir fiyatlandırma yapılacak.

• cem_23 C kullanıcısına yanıt
    Hocam sadece fark incelik olmayacak. Plustan özellik olarak aşağı olmadığı gibi aynı zamanda ultradaki kamera özelliklerini de taşıyacak. Yani 200 mp kamera ve 100x zoom gibi. Benim için en önemli konu ince ve hafif olması. Plus biraz hantal geliyor bana. 22 Ocak ta geçici olarak 25 plus alıp Haziran da Slim çıkınca ona geçmek imkanı olmayacak o yüzden beklemek en iyisi. Slim çıkınca hiçbir 25 serisi ile takasa açık olmayacak çünkü.

• eozturk61 kullanıcısına yanıt

https://forum.donanimhaber.com/turk-telekom--f232 hocam bu katagoriden konu acip yada ana konuyu bulup oraya yazarsaniz daha dogru bilgi alirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • churchil C kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam.

• SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU]

Güncel geekbench skorlarını alalım 2023 mayısta aldığım cihaz

• xxBaserisxx X kullanıcısına yanıt

Rica ederim

• Yeni güncelleme ile sanki daha yavaş şarj oluyormuş gibi hissediyorum nedense

• eozturk61 kullanıcısına yanıt

Daha 3 gün geçtiyse iptal edebilirsin herhangi bir cayma bedeli yansımaz

• ssavtak kullanıcısına yanıt

Itiraf edelim s21den beri islemci disinda neredeyse ayni telefon. S23un islemcisi gayet iyi. Kamerada degisiklik yoksa yeni modele gecmenin hicbir mantigi yok.

• Slim Charles kullanıcısına yanıt
    Öncelikle 4 GB fiziki ram farkı var. + olarak 7 yıl güncelleştirme desteği ile gelecek s23ün 2 yıl android 3 yıl güvenlik güncelleme desteği kaldı. Ayrıca 8 gen 2 ne kadar güçlü işlemci olsa da 8 elite ile aralarında güç,performans ve verimlilik anlamında bayağı bi fark olacak gibi görünüyor. Kamera konusunda haklısınız pek bi farklılık sunmuyorlar düz ve + serilerinde.

• send37 S kullanıcısına yanıt

Gunluk kullanim icin bir sey ifade etmiyor bu farklar. Cogu kisi o farki gorecek kadar zorlamiyor telefonu.

Hem de hiçbir şey ifade etmiyor hocam ama anlatamazsın bunu :D telefonla yaptıkları tek şey selfi çekilmek, whatsapp, instagram, twitter'a girmek ve telefonla konuşmak ama ellerindeki telefon en iyisi olmalı çünkü egoları tatmin olmalı beyfendilerin.

• DaRK_KniGHT_ kullanıcısına yanıt
    Cok agresif bi tarzın var kardeş. Sana cevap vermeye bile değmez.

Bence de firmaların senede 1 değilde 2 yılda bir cihaz çıkarmaları gerekiyor. Her yıl farklı şeyler sunamıyorlar çünkü. Ayrıca işe sadece günlük kullanım olarak bakacaksak a serisi her seyiyle yeter s serisine gerek yok o zaman.

• 
Sayfa: önceki 20142015201620172018
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.