DXOMARK da en iyi samsung telefonu s24 ultra 28.sırada ki oda taşıması zor ergonomik olmayan bir model. Düz s24 60. sırada. Kamera önemliyse Samsung alınmaz bunu s23 sahibi ve telefonunu seven birisi olarak yazıyorum < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoldaTr -- 10 Ocak 2025; 20:45:12 > |
SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] (2014. sayfa)
-
-
iPhone'dan ucuz falan değil Avrupa ve ABD fiyatlarına bak iPhone ile aynı hatta Ultra model daha bile pahalı. Türkiye için ülkeye özel fiyatlandırması var Samsung'un, iPhone'un ise yok o nedenle Türkiye'de bu kadar fiyat farkı var. iPhone 16 pro max 256 GB 1199 dolar, S24 Ultra 1299 dolar ABD'de.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
S23 özellikle Plus sahibi için S25'e geçmek için hala sebep yok... üstte de söylendiği gibi kamera değişmedikçe anlamı yok
akıcılık, yazılım, batarya anlamında zaten S24'le de pek fark yok, S25'le de değişime değer bir fark olmayacak...
-
one ui 7 falan incelemelere baktım, dişe dokunur bişe yok. Simgelerin köşeleri biraz daha yumuşak olsa bana ne : (
-
Dostlar cihazımda amoled yanığı oluştu 2 ay garanti kaldı garanti çözüm sunuyor mu amoled yanigina
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sizce ikinci el s23 mü yurt dışı Xiaomi 14t Pro mu telefonlar konusunda deneyimli biri ne der
Ben yurtdisindan telefon almayi onermiyorum garanti yok bisey yok sebeke desen 4 + 4 diye sacma sapan bi kullanim sekli var otur yilbasini bekle acilsin diye. Ikinci el garanti varsa s23 der surarim hocam
Arkadaşlar bu saatten sonra s23 alınır mı? S24 almayı düşünürken dün mediamarkt da stoklara gelmiş biraz s23. Kafam karıştı. S23 de kompakt olarak cok begendiğim bir cihaz. Ama S24 ile arasında kaldım. Arasında 10bin lira fark var. Ne düşünüyorsunuz ?
Sağolun çok haklısınız peki ekran süresi nasıl 23 de gerek wifi olsun gerek mobil veri olsun oyunla vs işim yok sadece iş uygulamaları ve navigasyon
Bence s24 alın. Özellikle kamera renk tonları daha başarılı.
Daha iyi olsa da daha pahali oldugu asilsiz.
1 hafta once Köln mediamarktta 15 pro 128 840€, s23 128 800€ olarak gordum. Tr fiyatlarina bakip samsung kotu kamerali oldugundan ucuz veya iphone iyi kamerali oldugundan daha pahali demek dogru degil. Karsilastirma videolarinda iphone daha iyi gozukuyor ama ben asiri fark goremiyorum. Burda sac bas yolduracak kadar kotu kamerali gibi bahsediliyor.
Türkiye'de iPhone Samsung'dan daha pahalıya satıldığı için iPhone kamarası daha iyi diyolar yoksa bi şey bildiklerinden değil hocam 😂 gülüp geç. Samsung daha pahalıya satılsaydı Samsung kamerası süper diyeceklerdi algı tamamen
Bazen insan bişeyler söylemek istiyo ama 10 yaşındaki veled için ban yemeye değer mi diyosun...
-
S23 kullanmadan evvel xiaomi 13 kullanıyordum, inan o telefonu arıyorum kamera hariç. Parmak izi şarj süresi vs. dersen 14t pro öneririm veya düz 14 alın.
-
Daha da kazikmis desenize o zaman Samsung bu kamerayla...
Ekran degisir garantiden sorun olmaz garanti de..
Ben S23 Plus kullanicisi olarak Iphone 14 pro ve 15 promaxi hergun yanyana karsilastirabildigim icin Kamera ve video cekimleri Iphone da daha iyi diyebilirim..
Ama 15 Promax'i S24 ultra ile karsilastirmak lazim ona bir sey diyemem de 14Pro kamerasi bence daha iyi..
Evet benim kamerada profesyonel bir ilgim yok arabamı çekerim doğa veya kendimi,zaten geri kalanda bu cihazlara laf yok, peki xiaomi 13 de yazılım nasıldı Samsung'a göre arka planda veya uykuda sarj tüketim süresi optimizasyon vs
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UmutCAN41 -- 12 Ocak 2025; 3:13:29 >
Mobil veride sebekeniz kotuyse eger 4 4 bucuk saat max. 5 saat alirsiniz cunku navigasyon ve mobil veri sarji cok etkileyen faktorler. Wifide de 6 7 saat arasi max.
Mediatek işlemcililer hariç Çin grubu telefonlar da iyi. Özellikle Realmi. Biraz daha ağırlar, arkadaki kameralar genelde bol oluyor. Ama işi görüyor ve fiyatlar da uygun. Fakat arayüzde ekstra özellikler Samsung kadar bol olmuyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X