Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] (2013. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: highserenity , 55525534 Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 9 Misafir (2 Mobil) - 9 Masaüstü2 Mobil
5 sn
40.250
Cevap
723
Favori
2.478.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
150 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
59. Sırada  bugün en iyi #14
Sayfa: önceki 20092010201120122013
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ben herhangi bir sorun yaşamadım. İlk taktığımda silikonsuz olduğundan sanki çıkacakmış gibi bir hissiyat vardı. Bir kaç kullanım sonrasında bu hissiyat kalmadı. Kulağa oturuyor. Rahat. Ben memnunum. Ama keşke silikonlu olsaydı. Buds 3 pro da çok pahalı, o kadar fiyata ben çıkamadım. Çıkabilen alsın ama yine buds 3 de iş görüyor.
  • Bence buds 3 pro al hocam ben silikonsuz aldım diye pişmanım
  • 55525534 5 kullanıcısına yanıt
    valla bende silikonsuz diye alacağım. daha rahat geliyor
  • Baldbani kullanıcısına yanıt

Silikonsuz daha rahat evet ama ses doygunluğu düşüyor ve ancnin de etkisi azalıyor bence. Ama rahat edemedikten sonra manası kalmayabilir. Ben de silikonsuz tercih edemiyorum biraz rahatsızlık yaratsa da..

• weneorn kullanıcısına yanıt
    haklısınız. silikonlu ile müzik dinlemek çok keyifli ve genelde de öyle dinlerim ama son zamanlarda biraz rahatsız ettiğini farkettim ve geçiş yapmayı düşündüm
  • X7 serisi cikmis fiyatlar efsane mi.com da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi churchil -- 9 Ocak 2025; 18:21:31 >
  • cem_23 C kullanıcısına yanıt

Disaridan silikon alinmiyor mu ? Vardir elbet ?

Ya da Buds 3 Pro ile ayniysa olculeri vardir silikon..Satin alinabilir olmasi lazim..

• Backstreet kullanıcısına yanıt
    Hayır öyle bir olanak yok malesef. Buds 3 ün silikon takılabilir ucu yok. Bu sebepten takılamaz. Buds 3 ü zaten herkes sırf silikonsuz olması sebebiyle tercih etmiş. Silikonlu olan model istiyorsanız proya yöneleceksiniz. Yapacak bir şey yok.
  • churchil C kullanıcısına yanıt
    Evet fiyatlar fena değil gerçekten. Bu arada pil kapasitesini 6000 hatta 7000 mAh gibi değerlere çikaran çinli şirketleri kutluyorum. Samsung yerinde saysın her sene 5000 mAh pil ile.
  • 
Sayfa: önceki 20092010201120122013
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.