< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] (2009. sayfa)
-
-
Ben de fotograf konusunda s23+ imin tatmin etmedigini dusunuyorum. Ozellikle S23U dan s23+ a boyut icin gectigimse fotograf konusunda buyuk fedakarlik yaptigimi anlamam kisa surdu. Zira ozellikle los ortamda oto modda S23U ile detay iceren fotolar cekebilirken s23+ da resmen bulanik diyebilecegim kalitesizlikte sonuc aliyorum. Yinede en buyuk fark video konusunda var. Samsung apple kadar video konusunda basarili degil zira is telefonum ip15 pro max ve video cekmek cok keyifli. Ama s23+ da video kapali ortamda kotu sonuc vermeye devam ediyor. Ha yinede s23u nin agirligi ve boyutu geri donmeme izin vermiyor. S23+ en azindan optimum boyut ve batarya performansi sunuyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar merhaba s23 şuanda 32 bandında yoksa başka bir telefona yönelmek mi mantıklı
Beta yı bekleyen kaç kişi vardır hocam zaten 1 ay sonra gerçek sürüm yayınlanır.
S25'in çıkmasıyla S23'ün üretimi de muhtemel sona erer. Ancak stokta kalanlar satışa devam eder ama fiyatı düşecek gibi görünmüyor.
Amazon'da paketi açılmış ama zarar görmemiş, herhangi deformasyonu olmayan S23 256GB modelinin fiyatı şu an 28 bin 500 TL. Amazon Depo olarak satıyorlar.
Ben bunu 2-3 hafta önce satın aldım, çok memnunum. Donanım veya yazılım olarak herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Belli ki sadece kutusu açılıp iade edilmiş. Telefon sıfır desem yanlış olmaz, hiçbir kusur göremedim.
Şans işi tabii ama düşünürseniz göz atabilirsiniz: https://www.amazon.com.tr/Samsung-Telefonu-Phantom-T%C3%BCrkiye-Garantili/dp/B0BSLXCGKB/
-
Hocam 12 MP ana kamera ile cekim yap, 50 MP sadece sozde bir kamera, istersen dene, 50MP ile cekilenler 12MP ile cekilenlere gore daha bulanik ve okunaksiz. Ben hicbir zaman kullanmadim 50MP kamerayi, bu arada sadece S23'te degil, S20'nin 64MP'inden tutun, butun telefonlarda ana kamera disindaki harici kameralar cok kotu cekiyor. Satis yapabilmek icin 3 kamerakoymalari lazimki millet bise sansin da alsin, onlar da satabilmek icin megapikseli yuksek ise yaramaz kameralari koyuyorlar boyle, diyafram acikligi, sensorleri hic de yeterli degil. 12 MP ana kamera ile cekin, zaten 50MP'e gecerseniz zoom bile yapamiyor biliyorsunuz.
-
Çok doğru aynen katılıyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
beta olarak gelme ihtimali var mı
-
Hocam biraz düşük olsun fotoğraf ve videoların 8k kalitesinde full hd plus extra olmasa da olur takılmıyo kimse bunlara için rahat olsun yaşamdan zevk almaya bak emi
S23 ün kamarası berbat kendinizi avutmaya devam edin siz..
konuş kral ben söyleyince fanboy, troll, hater vs oluyorum geçenlerde s24’ün leş kamerasının iphone 15’ten daha iyi olduğunu iddia eden holiganlar vardı hastalıklı bir fanboyluk bunlarda 3 kuruş para verdiler diye namus korur gibi koruyorlar
Bana göre 2000 yılından sonra çıkan hiç bir telefonun kamerasına leş denemez. Bunu demek için ya fotoğrafdan ya da teknolojiden anlamıyorsunuz. Sadece karşılaştırma yapıp, bu şundan daha iyi diyebilirsiniz.
Kesinlikle katılıyorum marka kötülemek için yorum yapmaya gerek yok.İnternette şuan kıyas videoları var çoğu influencer samsunga geçiş yaptı bu sene kamerası kötü diye herhalde
Senin çok büyük sorunların var umarım düzelirsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qqEagless -- 4 Ocak 2025; 15:4:6 >
ağla
Su adama zorla blok attirdiniz en sonunda adam polemik için geliyor bas geç bloku.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X