Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] (2011. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ByCRiMiNaL. Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir - 5 Masaüstü1 Mobil1 iOS
5 sn
40.368
Cevap
722
Favori
2.490.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
151 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20092010201120122013
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Video başladıktan sonra müzik kapanınca üstten müziği tekrar başlatınca oluyordu hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • #Ramazan kullanıcısına yanıt
    Hic denememistim birde oyle deneyeyim tesekkurler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Adam çıkıyor diyor ki "s23 kamerası mide bulandırıcı", sende diyorsun ki hayır bence öyle değil. Sadece basitçe fikrini belirtiyorsun. Ve sen karşı görüşlü olduğun için hemen bi hakaretler böyle ötekileştirmeler böyle kendini üstün görmeler. Yok işte tv rengini fulleyen tayfa, yok işte toplumun alt kesimi. Hayırdır sen monako prensesi misin ? Yok işte s24 alamıyo fakir fukara s23 fanboyu oğlum ben 2 senedir iphone 13 kullanıyorum niye samsung fanboyu olayım komedi gibi. Gördüm yazdım, bence fark yok diye hepsi bu. Aslında toplumun geldiği bu nokta cidden çok üzücü hiç bir yere fikrini bile yazamıyorsun illa bir zorba çıkıyor ve hakaretler yağdırıyor. Yazık utanç verici.

• oKsyqeN kullanıcısına yanıt

Desek ki adam haklı kamera kötü. 2 3 haftada bir gelip aynı şeyleri tekrarlayıp durmak trollük değil de nedir. Burada yazınca Samsung düzeltmeyecek. Hani yeni çıkan telefon olsa insanları haklı olarak uzak tutmak için olsun, üretimi durmuştur şimdiye zaten. İlgi arayışı gibi geliyor. S25 de ana sendör olarak aynı sensörü kullanacak. Bu kadar proaktif olmak istiyorlarsa oraya gitsinler ki yeni alacakları korusunlar. Burada boş yapıyorlar ancak, almışız(mışsınız) bitmiş olay. Gidin değiştirin, nedir yani..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @weneorn Yok yok hocam mevzunun kamerayla felan hiç alakası yok. Bak adam diyor ki ; sen diyor s24 alamıyorsun, o yüzden s24'e çamur atıyorsun diyor, sen diyor toplumun alt kesimisin. Yani kendini s24 alabildiği için üstün bir varlık olarak görüyor adam. Altındaki şahısta diyor ki; çok haklısın hocam daha iyi anlatılamazdı. Oğlum nasıl insanlarsınız bir insan böyle birşeyi nasıl düşünür nasıl yazar , hastamısınız , inanılır gibi değil. Günün sonunda bir avuç civata arkadaşlar bunlar. Gerek yok böyle şeylere.

Keşke editör arkadaş silmeseydi ibretlik dursaydı o mesajlar. İnsanı hayrete düşürüyor gerçekten.

• oKsyqeN kullanıcısına yanıt
    Konuyu başka yere çekmeyin. Aşağılama felan yok ortada. Olumsuz bir yorum geldiği zaman buna saygı duyacaksınız saçma sapan yorumlar yapıp millet in algılarıyla oynamayacaksınız olay çözülecek okuyup geçeceksiniz Bana göre iyi olmayan sana göre iyi olabilir tamam deyip geçeceksin. Olay bu.... İnsanlar buraya neyin ne olduğunu görmek için geliyor hem olumlu hem olumsuz yönlerini arttıracaksın ki alacak olan varsa ona göre dengesini kuracak.....

• 55525534 5 kullanıcısına yanıt
    Bu kaçıncı olumsuz yorum hep aynı şeyler sayfalar dolusu amaç gerçekten değerlendirme yapmak olsa saygı duyarız ama değil. Birkaç fotoğraf çekmeyi bilmeyen tip gelmiş s23 kötü çekiyor, berbat tutturmuş daha önce de söyledim yine söylüyorum siz fotoğraf çekmeyi bilmiyorsanız dünyanın en iyi makinesi de olsa fayda etmez çünkü problem sizde. S23 ile çekilmiş inanılmaz fotoğraflar var fotoğraf çekmeyi bilen insanlar tarafından Reddit'te arama kısmına GalaxyS23 yazın ve konuya girin orada s23 ile çekilmiş resimler paylaşılıyor görün bakalım ne resimler çekmiş millet, demek ki oluyormuş. Örnek:
    reddit
    From the GalaxyS23 community on Reddit: Some photos taken with the GalaxyS23
    https://www.reddit.com/r/GalaxyS23/s/AdbnJTvp3x

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaRK_KniGHT_ -- 5 Ocak 2025; 21:30:37 >

• DaRK_KniGHT_ kullanıcısına yanıt

Uygun zaman, ışık, mekan koşullarında herhangi bir makineyle cihazla çekebilirsiniz harika fotoğraflar, bu cihazın çok kaliteli fotoğraf çekiyor anlamına gelmiyor burada renk-beyaz dengesinin yanlış olduğunu vurgulamaya çalışıyorum inatla laf attırmamaya çalışıyorsunuz, S24U var elimde onunla kıyaslıyorum renk farkını, farklı bir markaya ait değil aloooooo anlatabiliyor muyum???

Ne meraklısınız cırtlamış renkli fotoğraflara videolara enteresan ya...

*Görüntüler farklı ışık koşullarında farklı lenslerle ve tamamen otomatik modda çekilmiştir.

• Dipnot, BİLDİĞİM kadarıyla: S23 ve S24 Ultra'nın geniş açı kamera sensörleri aynı.

Son olarak arada kameralar arası geçişte yaptığı drop (12.saniye) zaten ayrı kanser ediyor :D Ne kadar sıfırladıysam ayar çektiysem düzelmedi.

SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PieCeSs -- 5 Ocak 2025; 22:10:57 >

• PieCeSs kullanıcısına yanıt
    Her şey ortada fazla söze gerek yok. Teşekkür ediyorum gönderi için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55525534 -- 5 Ocak 2025; 21:42:6 >
    S23 ile çekilmiş fotoğraflar daha güzel bana göre. Tercih meselesi tamamen ve gördüğümüz fotoğraflar hiçbiri gerçek değil dijital olarak oluşturulmuş görüntüler olduğu için bana en cazip gelen daha doygun renkler, soluk renk doğallık demek değildir

• S23 karşı niye dedeme aldığım telefon gibi yok renkleri cırtlak çeken telefon gibi ithamlar var öyle bi durum yok fotoğraflar ortada amaç ne anlamadım

• Neyse yahu ben farkları gösterdim almak isteyen varsa görsün diye paylaştım, ben şahsen baştan görseydim asla almazdım, benzer renk zevkine sahip olduğumuz kişiler varsa farklı model ya da markalara yöneleceklerdir böylece, para kolay kazanılmıyor.

30 saniyeni ayırıp YouTube her telefonun marka modelini yazınca ulaşıyosun fotoğraf ve video kıyaslamalarına keşke baksaymışsın zamanını ayırıp onca paranı harcarken hayal kırıklığına uğramazdın

• Caner35. C kullanıcısına yanıt
    Haklısın 24 daha piyasada yokken baksaydım keşke, bundan öncesi hep aynı zira, s24 de öyle, aynı Çinli markalar gibi beyaz dengesi. Sorun sadece bu da değil, videolarda gözükmeyen fps ve kamera değişimi dropları da sürpriz oldu.. Her şey videolarda gözüktüğü gibi değilmiş maalesef

Huawei veya Google pixel cihazlarına bakabilirsin o zaman zirvede olanlar onlar kamera konusunda

• Ben diğer konularda da eğer ticari amaçla kullanacaksınız ya da fotoğraf çok önemli ise iPhone 15 ve üzeri alın diye tavsiye veriyorum. Ama benim param bu kadar, bu fiyata compact ve top yekün ne var derseniz; s23 ve s24 diyorum. Ne kadar ekmek o kadar köfte. Bitti gitti. Muadili yok ne yazık ki bu boyutta. İlla ya boyut ya fiyat artıyor. Pixel bi Türkiye ye gelse herkes rahatlayacak..

• 15 yıldır filmli makineler dahil fotoğraf çeken biriyim. Fotoğraf çekmeyi bilmeyen tip falan da değilim. Burada yapay ışıklı koşullarda s23'ün kamerası kotarıyor fakat doğal ışıkta özellikle yapay zeka ile patlama riskiniz yüksek dedim diye topa tutuldum. Adam isterse gelir her gün bu telefonun kamerası kötü der gider, kendi görüşüdür. Alıcak adam belki asgari ücretli, tek atımı var. Okusun bilgilensin. Açık forum, isteyen istediğini yazar. Buradaki troller, görüşlerinden dolayı insanları yaftalayan tipitiplerdir. Yoksa kimsenin "telefonun kamerası iyi" ya da "telefonun kamerası kötü" diyene söylediği bir şey yok ki? Zaten telefon akıyo. Ben bataryadan memnun değilim (öznel ve kullanıma göre değişen bi durum) bir de kamerasını beğenmeyenler var. Kimisi parasının kamerası değil diyor kimi de muadil bir elma ürününün verdiğini veremediği için sitemkar.

Bu tartışmalar iyice vasatlaştı ve seviye düştü. Ki bu forum altında bu telefonun kamerasının optik mekaniği ve kırılma açıları bile paylaşıldı.

Bu arada, zart diye foto çekicekseniz kamerayı açın çekin ama pro modda çekerseniz her şey otomatikte olsa bile çok daha iyi sonuç alıyorsunuz :) Deneyiniz.

• oguzhanozturk kullanıcısına yanıt

Kamerayi anlarim bir nebze de bataryanin pek elestirilecek yani yok, cunku kiyas yapip karsilastirabileceginiz model yok, ozellikle base model icin. 6,1" 120hz bataryasi bundan iyi giden bir model ben sahsen bilmiyorum tr icin. 16 proyu ayni boyut kabul edersek bir o var ama o da cok sonra cikti s23den.

• Değerli arkadaşlar selamlar, bu konuyu uzun zamandır takip edemedim. Geriye doğru biraz okudum ama bir kamera kavgası olmuş. Aradığım cevabı bulamadım. Sormak istediğim şu. Ben düz s23 kullanıyorum ilk zamanlar one ui 6 sıkıntılı, pili bitiriyor vs diye söylendiği için hiç güncelleme yapmadım. Hala ui5 gibi bir şey kullanıyorum. Düzelme oldu mu yeni sürümlerde? Güncellemeye değer bir özellik var mı? Tavsiyeniz nedir? Oyun vs oynamıyorum. Kullanım senaryom Mail (5 tane), whatsapp, internet surf, biraz instagram. Her gün %85'e kadar şarj oluyor ve yatana kadar %25 altına pek düşmüyor.

• 
Sayfa: önceki 20092010201120122013
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.