Senin fanboylugun bagimsiz ayri seviyede. Kullanmadigin nefret ettigin markanin forumlarinda biri cikip kotulese de katilsam diye pusuda bekliyorsun. Taptigin apple konularinda sen de dokunmatik ve panel muhabbetlerine dahil olsana su forumda senden zavallisini gormedim. |
SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] (2010. sayfa)
-
-
kudur
-
Bu cihazın kamerasını beğenmeyen arkadaşlar, lütfen konuyu kirletmeyi bırakın beğenmiyorsanız neden buradasınız? Sizin boş yorumlarınızı okumak zorunda değiliz. -
Bir kaç gündür S23 ile S24 Ultrayı kıyaslıyorum kamera olarak, S23 kullanırken çektiğim fotoğraf videoların aşırı canlı çekmesi midemi bulandırıyordu, s24 ultra gelince onda da böyle mi oluyor diye tüm ayarları aynı şekilde ayarlayıp bi sekans video çekimi yaptım, özellikle gökyüzü ve su renklerinde s23 berbat renkler sunuyor hele de düşük ışıkta öyle bi sarımtırak çekiyor ki aman allahım... umarım bu düz s25'de düzelir...
Buradaki amacım segment kuşak farkındanm ziyade hali hazırda fotoğraf ve video üzerine uğraştığım için en azından benim için öyle, görüntünün doğala en yakın olması... ha mercimek kadar sensörden çok bir şey beklemiyorum ama en azından renkleri patlatmadan düşük ışıkta sarı basmadan (s24 serisi bu konuda daha iyi diye duydum sadece ultra serisinde deneyimleyebildim) çıkarsın görüntüleri tamamdır benim için, yazılımsal olarak düzeltilemeyecek bir şey değil...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PieCeSs -- 4 Ocak 2025; 23:6:47 >
-
Paylaştığın görsellerde s23 çok kötü renkleri berbat arada inanılmaz farklar var gibi gelmiyor bana bilmiyorum arkadaşlar ne düşünüyor? -
S23'de kontrast biraz yüksek. Tabi arada inanılmaz fark yok. Zaten bu ayarlanabilir birşey. Video çekiminde hangi ayarlar kullanıldı bilmiyorum ama hareket bulanıklığı ve stabilite konusunda bariz S23 daha iyi sonuç vermiş.
-
ilk renkli televizyon eve girince rengi fulleyen tayfanın renkten şikayetçi olacağını düşünmek hata oldu :') arkadaşlar samsung bu seçimi bize bırakmalı burada markaya giydirmiyorum o iyi şu daha iyi değil amacım, diyorum ki bu adamlar öz çekim yaparken doğal mı kalsın sıcak mı kalsın diye sorarken tüm fotoğraf ve video sonuçları için niye bir seçenek sunmuyor bunu anlatmak istiyorum.. sen göründüğüne yakını çek ben daha sonra ister patlatırım ister kare deliğe sokarım o benim keyfime bakar, ama sen bi sor öncesinde, rengi basıp iyi göstermek değil marifet heey gidi..
yorumlarım neye dayanıyor:
www.instagram.comu m u t i z g i (@umutizgi) • Instagram photos and videoshttps://www.instagram.com/umutizgi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PieCeSs -- 4 Ocak 2025; 23:39:14 >
-
Bu dediğini hem önde hem arkada da sunan marka var mı bilmediğimden soruyorum -
Önde soran arkada da sorardı herhalde işine gelmemiş olabilir, one ui7 yi bekliyorum kamera kütüphanesi algoritması değişmediyse ben kaçarotti.. pro modda çekmekten iflahım kesildi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PieCeSs -- 4 Ocak 2025; 23:44:32 > -
Dediğini yapan marka yok yani o zaman samsung özçekimde soruyo en azından bunu yapamayan markalar var burdan kaçıp özçekimde bile sormayan bi markaya mı geçicen çözüm olarak -
olması gerekeni biliyorum tecrübelerimle sabit, dener buluruz illa düzgün renk algoritması kullanan bi cihaz, en kötü büyük telefon sevmesem de ultra serisine geçerim, sevgiler..
-
Oha S23 ile çekilen foto harika görünüyor s24 Ultra ne biçim öyle çok sönük ve ölü -
Araba da bluetooth ile baglanti yapildiginda ve muzik calarken,kameradan video cekimi yapilabiliyor mu? Kamerayi actigimda bluetooth sesi kapaniyor.
Yontemi var midir?
Samsung store dan sound asistani indirip, calan uygulamaya izin verince yapilabiliyor.
Kendim sorup kendim cevapladim🙂
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ajmel Efkar -- 5 Ocak 2025; 13:16:46 > -
Bi kaç saat sonra yeni karşılaştırmaları yükleyeceğim adamlar aynı marka içinde kıyaslanmaya bile tahammülü yok enteresan bir kafa 🥲 -
İşte bu herkeste aynı işlemiyor. Siz S23 beğenmiş olabilirsiniz ama renk olarak bakacaksak bana göre kesinlikle S24U çok daha başarılı iş çıkarmış. Arkadaşın anlatmak istediği zaten S23 S24U renklerini S24U S23 renklerini verebilsin, tercihi ben yapayım. Bu durum S23 kullanıcısı olarak beni de rahatsız ediyor, Samsung ekran için sunduğu doğal ve canlı seçeneğini kamera içinde sunmalı, yok yapmıyorum diyorsa en azından doğal renkler ile ilerlemeli diye düşünüyorum. -
En sonunda,
Nikon telefonlu kamera çıkaracak onunda telefonunu beğenmeyiz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X