Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] (1968. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40.523
Cevap
714
Favori
2.504.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
151 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19661967196819691970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar, ben de s23u 512gb dan s23+ 256gb a bugun itibariyle gectim. S23u garantili sifir cihazdi ve nisan 2025 e kadar da garantiso devam ediyordu. Cihazdan performans ve verim anlaminda cok memnumdum. Ancak agir olusu ve boyuti itibariyle tek elimle kullanmaya uygun olmuyordu. O yuzden batarya problemi yasamayacagim bir s serisine gecmek istedim. En makuli s23+ idi ve ben de bir tanidigim s23+ yenilenmis almis ama telefona alisamamis. Ben de ondan aldim. Toplam 25bin odedim, A kalite ve firmadan gelen islem kagidinda hicbir parcanin degismedigi yaziyor, sadece genel kontrol yapilmis, nokta hasar yok. Ekom 2025 e kadar da samsung seri no sorguladigimda garantisi gorunuyor. Simdilik ergonomi anlaminda cok memnunim, spen i ozlemez ve s23u daki fotograf kalitesine yakin bir seviye bulabilirsem ve 256gb i yetirebilirsem uzun bir sure idare edebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugurel kullanıcısına yanıt

Yalnız bildiğim kadarıyla yenilenmiş cihazlara Samsung servisi bakmıyor hangi firma yenilemişse o servis bakıyor olması lazım.

• İphone 15 promax ile S23 ü kamera olarak karşılaştırdım. S23 ün kamerasını hiç beğenmeyen biri olarak bence s23 15 pmax ten daha güzel çekiyor iphone beni hayal kırıklığına uğrattı. 15 promax aşırı karanlık çekiyor pozlaması doğru değil. Beyaz dengesi hatası iphoneda da oluyor bazen çok sıcak çekme eğiliminde. Değişik ışık koşullarında birbirlerine üstün geldiği noktalar var s23 her koşulda daha iyi çekmiyor. Ten rengini s23 daha güzel veriyor normal şartlarda ikiside tam olarak doğru değil ancak iphone 15 pmax siyahlaştırıyor ten rengini. Forumda s23'ün kamerasına çok fazla giydirdim. Ama emin olun 15 pro maxin eksi anlamda fazlası var eksiği yok. Selfi kamerasında da s23 bana göre kesinlikle daha iyi. Aşağıdaki örneklerden gözükeceği üzere s23 normal kamera uygulaması aşırı pozlama ve hdr uyguluyor gökyüzü rengi pastel boya gibi çıkıyor. Expert raw daha doğru çekiyor. Samsungun bunu acil düzeltmesi lazım.
    SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koomagene -- 29 Eylül 2024; 11:4:4 >

• koomagene K kullanıcısına yanıt

elinize sağlık, iPhone Samsung karşılaştırmasından ziyade bence s23 kamera donanımı aslında çok iyi.

1 yıldan fazladır s23 kullanıyorum ve genel olarak memnunum. bence yazılım iyileştirilmesi ile bu donanımdan çok daha iyi performans alınabilir.

iPhone kullanmadığım için bu konuda zaten gerekeni siz söylemişsiniz.

Samsung bence özellikle kamera yazılımına daha fazla özen göstermesi gerekiyor.

• 50 mp de fotoyu işleyip sarartma konusunu çözebilen var mı. İptal edilebiliyor mu. ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galeriden yapay zekayla oynadığım bir kaç fotoğrafı paylaşmak istedim

SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU]
    SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neselikelebek -- 29 Eylül 2024; 18:12:35 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Merhabalar, son güncellemelerden sonra wi-fi bağlantı sorunu yaşayan var mı acaba?

• thewhitewolf kullanıcısına yanıt
    Ben trendyol üzeri getmobil satıcısından aldım.. parça değişim hakkında bilgim yok..

• 1-2 fotoya göre yorumlama yanlış olur ama evet s23ün geçtiği senaryolar da var. O fiyat farkına olmamalıydı ama. SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] 

• SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU]
    Yeşil ile işaretlediğim yer ne işe yarıyor arkadaşlar?

• motokops M kullanıcısına yanıt

Canlı altyazı özelliği için

• Merhaba arkadaşlar. Bende şu anda one ui 6.1 yüklü. 6.1.1 in gelmiş olması gerekmiyor mu? Bütün cihazlara aynı anda gelmiyor mu bu? Samsung s23 kullanıyorum

• MYılmaz4646 kullanıcısına yanıt
    Herkeste 6.1 görünüyor. 6.1.1 aslında

• Slim Charles kullanıcısına yanıt

Geçtiği seneryo sayısı çok fazla çok fazla deneme yaptım hepsini paylaşmadım. iş yerinde arkadaşlarda da iphone 15 var onlarda benim telefonun çektiklerini daha çok beğeniyor. İlginç bana göre güzel değil s23ün kamerası ayrıntı yok, bol gürültü, aşırı pozlama beyaz dengesi hataları gerçi fotoğrafçılıkla ilgilendiğim için beni tatmin etmiyor sıradan bi kullanıcı anlamaz ama

Kaliteden anlamayan sıradan insanlar samsungun vıcık vıcık badana boyası gibi patlamış renklerini güzel bulabilir kalite kusurlarından anlamayabilir hocam s23'ü geçen sene çok kısa süreliğine bende denemiştim gerçekten mide bulandırıcı bir kamerası var ana telefonum iPhone 14'tü onunla karşılaştırınca 100 dolarlık replika telefonlar gibi kalıyordu s23. Hoparlörü de aynı şekilde. İyi diyebileceğim yönü 120 hz ekranı çok akıcı çalışıyor kasma donma sorunları gitmiş seri bir cihaz

• Abart biraz daha az abartmışsın 🤣 aslında s23 bir telefon değil hesap makinesi eklemeyi unutmuşsun ben ekleyeyim

S23'un kamerası çok daha canlı ve parlak o nedenle ilk kez gören kişilerin tercihi oluyor genellikle sen görmeye alıştığın için bunu fark edemiyorsun ama 2 resim çek iPhone ve Samsung ile rasgele birine sor hangisi güzel diye yüzde 90'ı Samsung ile çekilen resmi tercih edecektir, bizzat denendi defalarca kez

• DaRK_KniGHT_ kullanıcısına yanıt
    Kullanıcı adını değişip yine soluğu bu konuda almış arkadaş.

• Hocam sorun s23'ün çok canlı fotoğraf çekmesi değil sorun iphonunda bok gibi çekmesi. Kimse bana iphonu övmesin 15pro maxle kapalı ortamda bi fotoğraf çektim insan fotosu beyaz dengesi rezalet sapsarı çekti. Ten rengini bazen öyle bi bozuyor kapkara oluyor sanki suradında lekeler varmış gibi, gece moduda vasat. S23 bana göre çok yapay fotoğraf çekiyor ama muadili iphone değil vivo x100 pro ya bakıp fotoğraf nasıl çekilir ders alması lazım iki firmanında..

• 
Sayfa: önceki 19661967196819691970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.