< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] (1968. sayfa)
-
-
Yalnız bildiğim kadarıyla yenilenmiş cihazlara Samsung servisi bakmıyor hangi firma yenilemişse o servis bakıyor olması lazım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
elinize sağlık, iPhone Samsung karşılaştırmasından ziyade bence s23 kamera donanımı aslında çok iyi.
1 yıldan fazladır s23 kullanıyorum ve genel olarak memnunum. bence yazılım iyileştirilmesi ile bu donanımdan çok daha iyi performans alınabilir.
iPhone kullanmadığım için bu konuda zaten gerekeni siz söylemişsiniz.
Samsung bence özellikle kamera yazılımına daha fazla özen göstermesi gerekiyor.
-
50 mp de fotoyu işleyip sarartma konusunu çözebilen var mı. İptal edilebiliyor mu. ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Merhabalar, son güncellemelerden sonra wi-fi bağlantı sorunu yaşayan var mı acaba?
Ben trendyol üzeri getmobil satıcısından aldım.. parça değişim hakkında bilgim yok..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1-2 fotoya göre yorumlama yanlış olur ama evet s23ün geçtiği senaryolar da var. O fiyat farkına olmamalıydı ama.
-
-
Canlı altyazı özelliği için
Merhaba arkadaşlar. Bende şu anda one ui 6.1 yüklü. 6.1.1 in gelmiş olması gerekmiyor mu? Bütün cihazlara aynı anda gelmiyor mu bu? Samsung s23 kullanıyorum
Herkeste 6.1 görünüyor. 6.1.1 aslında
Geçtiği seneryo sayısı çok fazla çok fazla deneme yaptım hepsini paylaşmadım. iş yerinde arkadaşlarda da iphone 15 var onlarda benim telefonun çektiklerini daha çok beğeniyor. İlginç bana göre güzel değil s23ün kamerası ayrıntı yok, bol gürültü, aşırı pozlama beyaz dengesi hataları gerçi fotoğrafçılıkla ilgilendiğim için beni tatmin etmiyor sıradan bi kullanıcı anlamaz ama
Kaliteden anlamayan sıradan insanlar samsungun vıcık vıcık badana boyası gibi patlamış renklerini güzel bulabilir kalite kusurlarından anlamayabilir hocam s23'ü geçen sene çok kısa süreliğine bende denemiştim gerçekten mide bulandırıcı bir kamerası var ana telefonum iPhone 14'tü onunla karşılaştırınca 100 dolarlık replika telefonlar gibi kalıyordu s23. Hoparlörü de aynı şekilde. İyi diyebileceğim yönü 120 hz ekranı çok akıcı çalışıyor kasma donma sorunları gitmiş seri bir cihaz
Abart biraz daha az abartmışsın 🤣 aslında s23 bir telefon değil hesap makinesi eklemeyi unutmuşsun ben ekleyeyim
S23'un kamerası çok daha canlı ve parlak o nedenle ilk kez gören kişilerin tercihi oluyor genellikle sen görmeye alıştığın için bunu fark edemiyorsun ama 2 resim çek iPhone ve Samsung ile rasgele birine sor hangisi güzel diye yüzde 90'ı Samsung ile çekilen resmi tercih edecektir, bizzat denendi defalarca kez
Kullanıcı adını değişip yine soluğu bu konuda almış arkadaş.
Hocam sorun s23'ün çok canlı fotoğraf çekmesi değil sorun iphonunda bok gibi çekmesi. Kimse bana iphonu övmesin 15pro maxle kapalı ortamda bi fotoğraf çektim insan fotosu beyaz dengesi rezalet sapsarı çekti. Ten rengini bazen öyle bi bozuyor kapkara oluyor sanki suradında lekeler varmış gibi, gece moduda vasat. S23 bana göre çok yapay fotoğraf çekiyor ama muadili iphone değil vivo x100 pro ya bakıp fotoğraf nasıl çekilir ders alması lazım iki firmanında..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X