Telefondaki müzikleri güncellemede sikinti yasiyorum. Eskiden Iphone kullanırken iTunes'ta yaptıgım her degisiklik telefonda da guncelleniyordu. Macbook'ta kullanabileceğim, S23'ile sync yapabilen bir müzik programı var mi? Spotify, YouTube music gibi appleri kullanmıyorum. Mp3 uzerinden müzik dinliyorum, özellikle hat çekmeyen spor salonumda. |
SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] (1970. sayfa)
-
-
Nasıl müzik indirebilirim beyler uygulama veya site önerisi olan varmı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
NewPipe diye bir uygulama var, youtube videolarını indirmeye yaraması bir yana 128 kbps de olsa orta kalitede yine youtube üzerinden mp3 formatında ses de indirmeyi destekliyor.
https://newpipe.net/
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam snaptube uygulaması var hem video hemde MP3 formatında indirebilirsiniz MP3 320 kbps formatında indirmeyi destekliyorquote:
Orijinalden alıntı: JackDALTON1907
Nasıl müzik indirebilirim beyler uygulama veya site önerisi olan varmı
Bazi uygulamalarim google play storedan guncellenemiyor. Yeni uygulamalari kurmada problem yasiyorum. Google play store verilerini silme guncellemeyi kaldirma gibi internette yazan bir suru seyi denedim ama basariya ulasamadim. Google son secenek olarak telefonu sifirlayin diyor. O da su anda buyuk is. Varmi fikri onerisi olan
128gb kullanlar hafıza sorunu yaşıyor musunuz?
Çok fark yoksa 256 alın hocam. Şu an benim %90 dolu ama bir sürü fotoğraf da eski telefonumda kaldı atamıyorum buna.
Bende 56 gb bos alan var hala. 15gb mp3 var. 400 foto/video var. Cok foto ceken biri degilim. Selfie kamerayi hic kullanmadim kimlik onayi disinda. Eger gereksiz ve benzer fotolari silerseniz 128 gb bence fazlasiyla yeter.
Ben hiç telefonda fotoğraf tutmuyorum google fotoğraflara yedekleyip siliyorum.
3000tl civarı fark var
O zaman 128 gb coook rahat yeter. Insanlar o kadar çok foto çekip saklıyor ki o yüzden 256gb bile yetmiyor bazen. Bir ara benim de 1000 e yakin foto vardi. Sonra 1 gun dedim bakim ne kadarını silebilirim diye. Rahat 300-400 tane sildim. Gereksiz videolar, birbirine benzeyen fotolar, screenshotlar derken baya bir hafıza acildi. Tavsiye ederim.
-
Telefonda fotoğraf pek tumuyorum demişsiniz o zaman üstteki yoruma katılıyorum 128 gayet yeterli. Ben fotoğraf video ve özellikle bol bol film dizi tutarım. Uygulamalarla kolay kolay dolmaz o kapasite.
128 Gb ile 256 gb arasında sadece hafıza farkı yok. 128 gblerde ufs 3.1 kullanılırken 256 gblerde ufs 4.0 var. Bu da hız konusunda fark yaratıyor. Ufs 4.0 2 kat daha hızlı 3.1e göre
Geçirmez olsada sokmayın suya.
S23 fe den s23 geçtim zaten fe ile fazlasıyla zarar ettiğim için 128 gb olanı aldım şimdilik memnunum.
Amazon'da S23 256GB krem rengi 29.999TL, düşünen varsa.
-
Bu hız farkedilemiyor. Ama teknik olarak doğru.
-
işin özü 2024 te 128gb kullanılmaz artık standart min. 256gb
S23 telefonumu satın alalı 1 yıl oldu. Sürekli 120 hz kullandım. Genellikle WiFi açık, ekran parlaklığı otomatik ve genelde gündüz dışarıda kullanırım. Bugüne dek 7 8 saatlik ekran süreleri hiç almadım;genelde 5-5.30 saat civarında alıyordum. Fakat son birkaç haftadır günlük ekra sürem epey düştü. Şu an en fazla 3.30 - 4 civarı alabiliyorum. Kullanım şeklim ise aynı. Sizlerde son durum nedir bende mi sorun var anlamadım?
7-8 saat süre almak için film,video izlemek gerek. Kısık ekran parlaklığı, wifi vs.
Sizin kullanım stilinizde 5 saat civarı ekran süresi verir.
3.5 azmış.
Bende size benzer kullanırım ama wifi ağırlıklı kullandığım için 5 saat civarı ekran süresi alıyorum.
Şebeke modunu 5g/4g/3g den 4g/3g ye çekin. İşe yarar mı bilmiyorum ama öyle yapan çok kişi var.
Ram plus açıksa kapatın.
Gps açıksa kapatın. ihtiyaç olunca açın sadece.
Ben bu şekilde kullanırım. 5 saat rahat veriyor bende.
Oyun oynamam çok. sosyal medya genellikle. Bazen günde 20dk clash royale.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahacld -- 9 Ekim 2024; 1:19:54 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X