Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] (1972. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: tahacld , Enigmatical , mmeehhmet Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40.429
Cevap
719
Favori
2.494.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
151 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
78. Sırada  bugün en iyi #27
Sayfa: önceki 19701971197219731974
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba son bi kac gündür youtubeda videoyu kuculttugumde navigasyon cubugunun altında kaliyor. Bunu nasil duzelticez. Youtube kaldirdim onbellek temizledim yeniden yukledim duzelmedi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Selamlar, gectigimiz yil avrupadan bir cift simkartli olanlardan bir adet Samsung Galaxy S23 getirmistim kardesime. 2 Sim Karti yuvasini da 4er ay kullandiktan sonra artik telefon sebeke almiyor maalesef. Bu konuda CPID Server diye bir sey duydum, o sistem üzerinden yapilabilecek bir islem ile bu sorunu cözmek mümkün müdür? Ya da Remote olarak bu konuda hizmet veren birileri var midir? Varsa eger bana +4915730170891 WhatsApp üzerinden yazabilirsiniz.

• Türkiye'den alınmış ve Türkiye romuyla kullanılan S23'lerde Türkcell, Türk Telekom ya da Vodafone kullanan arkadaşlar, ağ seçimini fotoğraftaki gibi yapabiliyor musunuz?

SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 12 Ekim 2024; 14:48:38 >
  • Lomax. kullanıcısına yanıt
    Evet yapabiliyoruz ama 3 seçenek var sende 4.
    5g/lte/3g seçeneği yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaRK_KniGHT_ -- 12 Ekim 2024; 15:28:46 >
  • Sesli komutla birisini arama imkanımız var mı ? Annem ve babama aldım telefondan, komutla arama pratik olur dedim ama google asistan normal arama yerine whatsapp üzerinden arıyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sizin için denedim. Google asistan ile normal arama yaptım. Benim telefonda problem yok. Asistana verilen izinlerle alakalı olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU]

Dark tema ayrı bir güzel duruyor.

• JackDALTON1907 kullanıcısına yanıt

Hocam tema güzelmiş .Simge veya temayı paylaşabilir misiniz?

• CloxyTR kullanıcısına yanıt

simgeler one ui 7 dark

• CloxyTR kullanıcısına yanıt
    Onepro dark uygulamasını indirebilirsin dostum theme parktan etkinleştir aimgeler kısmından uygulanıyor direk telefonuna

• code61 C kullanıcısına yanıt
    Saat ve player ikisinide çeşitli renklerde kendim yapmıştım. Player süreye göre ilerleyen barlı, ses ayar fonksiyonlu, YouTube, Apple Music, Muud, Spotify vs. uyumlu vakit buldukça ek özellik ekliyorum.

Büyük klasör ise "Folder Widget" Play Storede var. Klasör uygulamasının yazı ve bazı düzenlemeleri Pro sürüm (129 TL) ister. App Settings den Double Click.. ve Background Click.. işaretli olmasın. Fix Folder Load Error işaretli olsun. Bildirimleri görmek içinse Notification Dot işaretli olsun. Notification Dot Style - Dot (Nokta), yada Number (Sayı) olarak seçebilirsiniz.

İsteyene özel mesajdan bendeki klasör boyut ayarlarını atarım.

play.google.com
    Folder Widget - Large Folders - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=pub.hanks.appfolderwidget

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SGNTR -- 14 Ekim 2024; 19:38:13 >

• SGNTR kullanıcısına yanıt
    Player güzel görünüyor

• S24 e geçtiğim için bu kılıf bir kenarda duruyor az kullanıldı deformasyon yok. Beğenen olursa kılıfı veririm. Kargo ücreti ödememek adına kocaeliden biri çıkarsa elden verebilirim.
    Düz S23 kılıfı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galatasaray1905__ -- 13 Ekim 2024; 13:44:56 >
  • JackDALTON1907 kullanıcısına yanıt

themes ve samsung store içinde arattım ama bulamadım hocam. simgeler kısmında da çıkmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • samsunggalaxygrandduos kullanıcısına yanıt

google playde uygulama

• ekran için koruyucu ne kullanıyorsunuz

• Arkadaşlarım s23 de fotoğraf çekildikten sonra altta yazı çıkıyor galaxy s23 diye. Onu nasıl kapatabilirim?

• Forrestt. kullanıcısına yanıt
    Kamera ayarlarından filigranı kapatmanız gerekiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 19701971197219731974
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.