< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] (1972. sayfa)
-
-
Selamlar, gectigimiz yil avrupadan bir cift simkartli olanlardan bir adet Samsung Galaxy S23 getirmistim kardesime. 2 Sim Karti yuvasini da 4er ay kullandiktan sonra artik telefon sebeke almiyor maalesef. Bu konuda CPID Server diye bir sey duydum, o sistem üzerinden yapilabilecek bir islem ile bu sorunu cözmek mümkün müdür? Ya da Remote olarak bu konuda hizmet veren birileri var midir? Varsa eger bana +4915730170891 WhatsApp üzerinden yazabilirsiniz.
-
Türkiye'den alınmış ve Türkiye romuyla kullanılan S23'lerde Türkcell, Türk Telekom ya da Vodafone kullanan arkadaşlar, ağ seçimini fotoğraftaki gibi yapabiliyor musunuz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 12 Ekim 2024; 14:48:38 > -
Evet yapabiliyoruz ama 3 seçenek var sende 4.
5g/lte/3g seçeneği yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaRK_KniGHT_ -- 12 Ekim 2024; 15:28:46 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sesli komutla birisini arama imkanımız var mı ? Annem ve babama aldım telefondan, komutla arama pratik olur dedim ama google asistan normal arama yerine whatsapp üzerinden arıyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sizin için denedim. Google asistan ile normal arama yaptım. Benim telefonda problem yok. Asistana verilen izinlerle alakalı olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Hocam tema güzelmiş .Simge veya temayı paylaşabilir misiniz?
-
simgeler one ui 7 dark
-
Onepro dark uygulamasını indirebilirsin dostum theme parktan etkinleştir aimgeler kısmından uygulanıyor direk telefonuna
Saat ve player ikisinide çeşitli renklerde kendim yapmıştım. Player süreye göre ilerleyen barlı, ses ayar fonksiyonlu, YouTube, Apple Music, Muud, Spotify vs. uyumlu vakit buldukça ek özellik ekliyorum.
Büyük klasör ise "Folder Widget" Play Storede var. Klasör uygulamasının yazı ve bazı düzenlemeleri Pro sürüm (129 TL) ister. App Settings den Double Click.. ve Background Click.. işaretli olmasın. Fix Folder Load Error işaretli olsun. Bildirimleri görmek içinse Notification Dot işaretli olsun. Notification Dot Style - Dot (Nokta), yada Number (Sayı) olarak seçebilirsiniz.
İsteyene özel mesajdan bendeki klasör boyut ayarlarını atarım.
play.google.comFolder Widget - Large Folders - Apps on Google Playhttps://play.google.com/store/apps/details?id=pub.hanks.appfolderwidget
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SGNTR -- 14 Ekim 2024; 19:38:13 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Player güzel görünüyor
-
themes ve samsung store içinde arattım ama bulamadım hocam. simgeler kısmında da çıkmadı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
google playde uygulama
-
ekran için koruyucu ne kullanıyorsunuz
-
Arkadaşlarım s23 de fotoğraf çekildikten sonra altta yazı çıkıyor galaxy s23 diye. Onu nasıl kapatabilirim?
Kamera ayarlarından filigranı kapatmanız gerekiyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X