< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] (1973. sayfa)
-
-
Ekim güvenlik güncellemesi geldi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu yöntemle bir yıllık S23 256GB cihazımın pil sağlığının 96 olduğunu gördüm. Normal midir? Aslında cihazı USB-tethering olarak sık kullanıyordum o sebeple sonucu iyi bile buldum denebilir.
-
Playstore da aratıyorum snaptube diye bir uygulama cıkmıyor.
-
Benim cihaz 1.5 senelik. %100 çıktı. Bana pek inandırıcı gelmedi bu test.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam playstore da yok Google da aratınquote:
Orijinalden alıntı: Santini.737Playstore da aratıyorum snaptube diye bir uygulama cıkmıyor.
benim 1.5 senelik cihazım %93 çıktı sürekli hızlı şarj kullanıyorum ve pil koruması kapalı.
-
benim değer de aynı, cihaz geçen sene eylül ayından. bana göre normal.
-
Nasıl şarj ediyorsunuz? Örneğin sadece azalınca ve şarjı dolmadan fişten çekmiyorsanız ve o sırada cihazı kullanmıyorsunuz pil sağlının düşmesi için sebep yok :)
-
Evet öyle kullanırım genelde. Ama yine de düşmeli. Yüzde yüz olmamalı
-
Hocam son güncellemeden sonra sıkıntı yaşayanlar var bende de oldu ilk ödemede mobil uygulama açık olarak yaptım sıkıntı çıkmadıquote:
Orijinalden alıntı: ugurel
Merhaba, s23+ telefonumda aniden nfc ile yapi krediden mobil odeme yapamaz oldum. Members dan tani yaptigimda nfc duzgun calisiyor. Yapi kredi app i yeniden kurup nfc i tekrar akrif hale getirdim ama gene de ise yaramadi. Nfc ayarinda da temassiz odeme yapi kredi mobil secili. Benzer problem yasayip cozumunu bulan var mi ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Usb hata ayıklama açık ise kapalı konuma getirin.
Ben Members /Tanı sekmesi üzerinden yaptım " İyi " Diye bir ibare çıktı.
Siz % olarak nereden gördünüz
-
Telefonu alalı henüz 3 ay oldu ve %97 çıktı bu normal midir? Pil tasarrufu için ekran tazeleme hızı dışındaki bütün ayarlamaları yaptım ilk kurulumda.
-
6ay kullanimdi benim s24 plus 98 cikti ama hic hizli sarjnkullanmadim ve maks 80 sarj ettim 20ye dustugunde de sarj etmeye calisiyordum
iPhone gibi ugrastirmadan pil sağlığı gösterme özelliği oneui 7 ile gelir umarım
Paylaştığım linkteki mesajı inceleyin
Güzel olur ama android ile alakalı ise gelmez. Pixellere gelmeli önce
Geçen ayki güncellemede aynısı oldu. Yapıkredi çalışmaz oldu. Her seferinde aynı şey olınca bıktım kapattım. Denemedim sonra hiç.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X