Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] (1975. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: evribady6666 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 10 Misafir (3 Mobil) - 8 Masaüstü3 Mobil
5 sn
40.251
Cevap
723
Favori
2.478.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
150 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
69. Sırada  bugün en iyi #14
Sayfa: önceki 19731974197519761977
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lazzaro

Samsung Mesajlar yerine Google Mesajlar'ı kullanmaya başladım. Sesli bildirimler geri geldi.

Google Mesajlar'da gelen her SMS için "kişilere ekleyeyim mi" diye soruyor. Çok sinir bozucu bir şey.

Samsung Mesajlar'a geri döndüm. Onda da hala sesli bildirim alamıyorum, ama olsun, o daha iyiymiş.

• biostrike kullanıcısına yanıt
    Ben de hep anker kullandım. Hiç sorun olmadı daha.
  • afordisman A kullanıcısına yanıt
    Açıkcası 2-3 hafta deneyin alışmanız gerek küçük ekrana. Bu sürese hala rahatsız edici ise kesinlikle küçük ekran insanı değilsinizdir.
    Ben küçük ekranı kullanamam diye düşünüyordum. Yine de aldım. 1 haftada gözüm alıştı. Diğer telefonlar büyük geliyor gözüme artık. Tek kusuru batarya büyük ekranlılara göre küçük ve bir tık az gidiyor. Bu da kişiden kişiye göre sorun olur ya da olmaz. Bana gün içinde 5 saat ekran süresi yetiyor ve 1.5 yıldır 5 saat alrına giç düşmedi. İşk atlar 6.5 saat alırdım şimdilerde 5.5 saat alıyorum.
  • Yasuta Y kullanıcısına yanıt

2 ay kadar önceki xiaomi telefonumdan kalma orijinal 33W adaptör ve kablo ile şarj ettim, pek bir sorun olmaz. Yalnız peşinen söyleyeyim süper hızlı şarj çalışmıyor ama yine de hızlı şarj aktif oluyor, ayrıca sonradan aldığım GaN adaptöre göre 33W adaptör ile şarj ederken cihazın bir tık fazla ısındığını söyleyebilirim. Süper hızlı şarj etkin olmasa da şarj süresinde öyle çok fark olmuyor, arada 10-15 dk fark var sadece. Harici bi adaptör almak istemiyorsanız Xiaomi adaptörü de işinizi görebilir.

• Temiz S23 plus satacak olan varsa bilgi verebilir mi acaba.
  • techno_man000 T kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim bilgilendirme için

• lazzaro L kullanıcısına yanıt
    Buraya bakmışsinizdir umarım.

• Yasuta Y kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam. S23U cihazımı 6 ay kadar önce aldım, evde o var diye aldığımdan beri Xiaomi 67W adaptörle şarj ediyorum. Söylendiği gibi, hızlı şarj aktif ama süper hızlı aktif olmuyor nedense. Bu haliyle şu ana kadar bir sorun yaşamadım ben de.
  • Neselikelebek N kullanıcısına yanıt

Elbette. Bende ayarlar videodaki gibi. Ama mesaj geldiğinde sesli bildirim olmuyor nedense.

Çözemedim bir türlü 😞

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazzaro -- 19 Ekim 2024; 14:0:6 >
  • Samsung mesajlarda eskiden kelime engelleme vardı niye kaldırdılarki onu ya. Fuar diye bir yerden mesaj gelip duruyor eskişehirde fuar falan olunca. Lanet olsun hangi firmaysa. Aratıyorum firma adı var telefonu falan yok arayıp sövecem yoksa. İptal da edilemiyor engelleyemiyorsun da numaralı mesaj olmadığı için. Samsung uygulaması numara yok diye engelleyemiyor. Truecaller sms i kullanacağım onda da bu sefer sms ler saate düşmüyor uygulaması olmadığı için.

• Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    Google Mesajlar kullanın. Zaten telefonda yüklü geliyor.
  • ultiMance kullanıcısına yanıt
    Hocam bundada devamli her gelen mesajda kisilere ekliyimmi diyor bunu kapatmanin yolu varmidir
  • ahmydz A kullanıcısına yanıt

Evet, o çok sinir bozucu gerçekten. Onu kapatabilsem ben de Google Mesajlar kullanacağım. Sırf o yüzden Samsung Mesajlar'la devam ediyorum.

• ultiMance kullanıcısına yanıt

bir türlü alışamadım ya ben ona. Bir de hepsi yedekleniyor samsung'da. google mesajlar nasıldır acaba ? samsug'daki gibi başa tutturma kategori yapma vs var mı onda da ?

• Arkadaşlar selamlar.

Çağrı geldiğinde "Olası Spam" bildirimi bende artık göstermiyor. Bunun sebebi ne olabilir?

Spam koruması vs. aktif.

• Telefona u Green marka type c aux dönüştürücü aldım.
    Bağlı cihazı desteklemiyor diyor.Nasıl çözerim
  • ShadowOfDarkness kullanıcısına yanıt

Evet bazı markaların uyuşmazlığı var. Ben general mobile marka almıştım sıkıntı yok.

• Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    Kategori yapma var mı bilmiyorum ama başa tutturma var.
  • ShadowOfDarkness kullanıcısına yanıt

Hangi ürünü aldınız link paylaşır mısınız? Dahili DAC çipi yoksa desteklemiyor olabilir.

• 
Sayfa: önceki 19731974197519761977
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.