Ürünü dikkat etmeden almışım. Destekleyen modellerde s23 yokmuş. |
SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] (1976. sayfa)
-
-
Gördüğüm kadarıyla aldığınız kabloda dahili dac yok. O nedenle çalışmıyor olabilir. Yorumlarda da ip15 ve s23'le çalışmıyor demişler zaten.
Şunun gibi dahili çip içeren bir ürün almanız gerekiyor;
amazonUGREEN USB C - 3.5mm Aux Adaptörü DAC Çipli Galaxy S23 Ultra/ S23+/ S23/ S22/S21, iPad Pro, MacBook Pro 2020/Huawei P40/ P40 Pro/ P30 Pro vb. (Gümüş)https://www.amazon.com.tr/UGREEN-USB-Adapt%C3%B6r%C3%BC-Galaxy-MacBook/dp/B082WG5VTK/ref=mp_s_a_1_1?crid=3N7FZ3KSM3K8O&dib=eyJ2IjoiMSJ9.R9ruFLOQBksO5-BcfRMHFvLgoJjHV46NFIlaweIZ-7ksiwhZtwN4yh4NvqMmR6uFPGGmFQdimBvq_1OW9U5ATjbWxsXOfeoP1aZOekWsJYPJqWSD1dpaJHNRuFj24JnHrW6KCqz4REPcNk6Q6G2l1wH-oyC4CSnuVbvjU8dzM2Ba8MzvZkNMAy_fRpOR0a8PX2ge-pexk7xLLy2mAodGuQ.sIH20rqt-4MOyndZc9TpSme8lMzcE4m9pZDMcywHXeg&dib_tag=se&keywords=ugreen+dac&qid=1729518622&sprefix=Ugreenc+dac%2Caps%2C141&sr=8-1
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
İlginiz için teşekkürlerquote:
Orijinalden alıntı: Siyah NurGördüğüm kadarıyla aldığınız kabloda dahili dac yok. O nedenle çalışmıyor olabilir. Yorumlarda da ip15 ve s23'le çalışmıyor demişler zaten.
Şunun gibi dahili çip içeren bir ürün almanız gerekiyor;
amazonUGREEN USB C - 3.5mm Aux Adaptörü DAC Çipli Galaxy S23 Ultra/ S23+/ S23/ S22/S21, iPad Pro, MacBook Pro 2020/Huawei P40/ P40 Pro/ P30 Pro vb. (Gümüş)https://www.amazon.com.tr/UGREEN-USB-Adapt%C3%B6r%C3%BC-Galaxy-MacBook/dp/B082WG5VTK/ref=mp_s_a_1_1?crid=3N7FZ3KSM3K8O&dib=eyJ2IjoiMSJ9.R9ruFLOQBksO5-BcfRMHFvLgoJjHV46NFIlaweIZ-7ksiwhZtwN4yh4NvqMmR6uFPGGmFQdimBvq_1OW9U5ATjbWxsXOfeoP1aZOekWsJYPJqWSD1dpaJHNRuFj24JnHrW6KCqz4REPcNk6Q6G2l1wH-oyC4CSnuVbvjU8dzM2Ba8MzvZkNMAy_fRpOR0a8PX2ge-pexk7xLLy2mAodGuQ.sIH20rqt-4MOyndZc9TpSme8lMzcE4m9pZDMcywHXeg&dib_tag=se&keywords=ugreen+dac&qid=1729518622&sprefix=Ugreenc+dac%2Caps%2C141&sr=8-1
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Mcdodo CA-0820 Type-C to 3.5mm Aux Ses Kablosu 1.2M Siyahhttps://www.amazon.com.tr/dp/B09JZQDRJD?ref=cm_sw_r_apan_dp_K6HJNEG76A2HFEH0E982&ref_=cm_sw_r_apan_dp_K6HJNEG76A2HFEH0E982&social_share=cm_sw_r_apan_dp_K6HJNEG76A2HFEH0E982&starsLeft=1&skipTwisterOG=1
Ben bu ürünü kullanıyorum sorunsuz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
telefon ve uygulama karanlık modda olmasına rağmen youtube açılırken ilk önce bembeyaz bir sayfa geliyor anlık olarak ardından karanlık moda geri dönüp uygulama açılıyor. bunu çözmenin bir yolu var mı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar galerimde WhatsApp medyaları kaybolmuş ben gizlemedigim halde harici bir dosya yöneticisi ile gizlenmiş gözüküyor bunun gizliliğini nasıl kaldırabilirim?
Dosya yöneticisinden içeriğini görmek istediğiniz klasöre kadar ilerleyin.
Klasörün içerisinde ".nomedia" isimli bir dosya olması lazım, bu dosyayı silin.
-
Hocam hallettim ya o dosyayı silince olmadi bende WhatsApp sildim tekrar yükledim WhatsApp images oluştu galeride eski gizli fotoğraflarida dosya yöneticisi aracılığıyla WhatsApp imagese kopyaladım.
-
Exynos olacağını sanmıyorum ben
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gaming hub gec acilma sorunu sizde de var mı?
Ins. Olmaz simdiden bekleyen cok kisi var s25 i
Evet
-
Yine exynos kabusu hortladı :)
-
Muhtemelen S24 serisi gibi olacak. S25 ve plus modeli exynos ultra modeli snapdragon olur diye düşünüyorum.
99% hepsi snapdragon olacak bu sefer aradaki farkı kapatmaları zor. 2400 ve gen 3 çok farklı değildi ama durum böyle değil şimdi
Dimenstiy olma ihtimali de var. Şahsi fikrim Snapdragon>Dimensty>Exynos... Snapdragon maliyetli gelecek diye Exynos koyacaklarına Dimensty denemelerini isterdim. %30 daha uygunmuş diyorlar. Bu sene S25 Plus'a geçmeyi düşünüyorum ben de. Büyük telefon hevesi geldi nedense Hem pilde de kafam rahatlamış olur. Bakalım Exynos'a S24'den sonra ön yargım azaldı bayağı. 2500 ile daha da iyiye gider diye düşünüyorum ama şu mobil veride pil kullanım olayını çözemediler bir türlü. Neyle gelirse gelsin her halükarda geçeceğim ama o kesin :)
Ben çok az ihtimal veriyorum çünkü daha önce hiç kullanılmadı yüksek modellerde snapdragon ile exynos arasında fark çok açıldı 8 elite ile. Yani bu seviyeye gelemez kolay kolay (en büyük sebebi de üretim tekniği)
apple ile rekabet edemez snapdragon kullanmazsa. Qualcomm bile zor baş ediyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X