Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] (1976. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: free_lander Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 8 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
40.425
Cevap
719
Favori
2.494.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
151 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
82. Sırada  bugün en iyi #24
Sayfa: önceki 19741975197619771978
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• ShadowOfDarkness kullanıcısına yanıt

Gördüğüm kadarıyla aldığınız kabloda dahili dac yok. O nedenle çalışmıyor olabilir. Yorumlarda da ip15 ve s23'le çalışmıyor demişler zaten.

Şunun gibi dahili çip içeren bir ürün almanız gerekiyor;

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Siyah Nur

Gördüğüm kadarıyla aldığınız kabloda dahili dac yok. O nedenle çalışmıyor olabilir. Yorumlarda da ip15 ve s23'le çalışmıyor demişler zaten.

Şunun gibi dahili çip içeren bir ürün almanız gerekiyor;

İlginiz için teşekkürler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• ShadowOfDarkness kullanıcısına yanıt
    Mcdodo CA-0820 Type-C to 3.5mm Aux Ses Kablosu 1.2M Siyahhttps://www.amazon.com.tr/dp/B09JZQDRJD?ref=cm_sw_r_apan_dp_K6HJNEG76A2HFEH0E982&ref_=cm_sw_r_apan_dp_K6HJNEG76A2HFEH0E982&social_share=cm_sw_r_apan_dp_K6HJNEG76A2HFEH0E982&starsLeft=1&skipTwisterOG=1

Ben bu ürünü kullanıyorum sorunsuz

• telefon ve uygulama karanlık modda olmasına rağmen youtube açılırken ilk önce bembeyaz bir sayfa geliyor anlık olarak ardından karanlık moda geri dönüp uygulama açılıyor. bunu çözmenin bir yolu var mı

• Arkadaşlar galerimde WhatsApp medyaları kaybolmuş ben gizlemedigim halde harici bir dosya yöneticisi ile gizlenmiş gözüküyor bunun gizliliğini nasıl kaldırabilirim?

• f0rester kullanıcısına yanıt

Dosya yöneticisinden içeriğini görmek istediğiniz klasöre kadar ilerleyin.

Klasörün içerisinde ".nomedia" isimli bir dosya olması lazım, bu dosyayı silin.

• Lomax. kullanıcısına yanıt
    Hocam hallettim ya o dosyayı silince olmadi bende WhatsApp sildim tekrar yükledim WhatsApp images oluştu galeride eski gizli fotoğraflarida dosya yöneticisi aracılığıyla WhatsApp imagese kopyaladım.

• SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU]

• churchil C kullanıcısına yanıt

Exynos olacağını sanmıyorum ben

• Gaming hub gec acilma sorunu sizde de var mı?

• keyboard772 K kullanıcısına yanıt

Ins. Olmaz simdiden bekleyen cok kisi var s25 i

• hikmetgven4tr kullanıcısına yanıt

Evet

• Yine exynos kabusu hortladı :)

• Muhtemelen S24 serisi gibi olacak. S25 ve plus modeli exynos ultra modeli snapdragon olur diye düşünüyorum.

• yavuz42 kullanıcısına yanıt

99% hepsi snapdragon olacak bu sefer aradaki farkı kapatmaları zor. 2400 ve gen 3 çok farklı değildi ama durum böyle değil şimdi

• keyboard772 K kullanıcısına yanıt

Dimenstiy olma ihtimali de var. Şahsi fikrim Snapdragon>Dimensty>Exynos... Snapdragon maliyetli gelecek diye Exynos koyacaklarına Dimensty denemelerini isterdim. %30 daha uygunmuş diyorlar. Bu sene S25 Plus'a geçmeyi düşünüyorum ben de. Büyük telefon hevesi geldi nedense SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] Hem pilde de kafam rahatlamış olur. Bakalım Exynos'a S24'den sonra ön yargım azaldı bayağı. 2500 ile daha da iyiye gider diye düşünüyorum ama şu mobil veride pil kullanım olayını çözemediler bir türlü. Neyle gelirse gelsin her halükarda geçeceğim ama o kesin :)

• qqEagless kullanıcısına yanıt

Ben çok az ihtimal veriyorum çünkü daha önce hiç kullanılmadı yüksek modellerde snapdragon ile exynos arasında fark çok açıldı 8 elite ile. Yani bu seviyeye gelemez kolay kolay (en büyük sebebi de üretim tekniği)

apple ile rekabet edemez snapdragon kullanmazsa. Qualcomm bile zor baş ediyor

• 
Sayfa: önceki 19741975197619771978
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.