Kurumsal emaillerde böyle çok yetki istiyor genelde. Kullanmak için vermek zorundayız.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Kurumsal emaillerde böyle çok yetki istiyor genelde. Kullanmak için vermek zorundayız.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vcihan -- 26 Ekim 2024; 20:38:8 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bende sıkıntı yok. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Valla şimdiye kadar yaşamadım ama işin gereği mecbur kullanmak zorundayım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2 aydır S23'ü severek kullanıyorum. Daha yeni fark ettim ki gece çektiğim fotoğraflarda bu şekilde patlama efekti oluşuyor. Kamera ayarlarıyla oynamadım, hatta ayarları sıfırlayarak da denedim fakat halen aynı. Telefonu da sıfırladım, yine değişen bir şey yok. Sizce neden olabilir? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bu da farklı bir örnek < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hayır hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Lensi sildiniz mi hocam? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yapay zeka kapalı hocam. Sürekli 12mp modunda çekiyorum, 50mpyi hiç kullanmadım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Şimdi yüklüyorum. Akşam deneyeceğim hocam sağ olun. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Evet hocam. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yazılanlara ek olarak gece modu açıksa kapatın. Işıklı ortamlarda gece modunda patlamalar oluyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |