25 serisi tamamen sd işlemci ile gelecek. |
SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] (1977. sayfa)
-
-
Samsung 28 Ekim'de Galaxy AI için yeni dil desteğini verecek(Flemenkçe) ve ya aynı tarihte ya da ondan kısa süre sonra Türkçe dil desteği gelecek. Kaynak: sammobile.
sammobileGalaxy AI to support more languages starting next weekhttps://www.sammobile.com/news/galaxy-ai-to-support-more-languages-starting-next-week -
Snapdragon ile çıkmasını ben de çok istiyorum ama Exynos olacağına Dimensty olsun istiyor insan 8 elite çok ayrı bir şey olmuş zaten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben 8 elite için de çok umutlu değilim. Isınma ve şarj tüketimi olacaktır bence. 4.3 ghz çok yüksek bir hız + Samsung kasa tasarımları da çok serinletebileceğini sanmıyorum. Ancak performansı düşürebilir önceki serilerde yaptığı gibi, xiaomi 8 gen 3 50 dereceyi geçiyor
Zaten onu daha sonraki seride görebiliriz gibi. S25'de 8G4 serisini görebilirsek yeter bence.
Biri silikonlu biri silikonsuz olduğundan.
Silikonlu olanın ses yalıtımı güzel kafe toplu taşıma gibi ortamlarda güzel oluyor. İş yerinde sık telefon kullanan biri olarakta silikonsuz modelleri tercih ediyorum.
-
gram inancım yok ama inşallah gelir
-
Spigen kullanıyorum çok iyi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Parmak izi nasıl tekleme yapıyor mu
Arkadaşlar, s23 te Always On Display ekranındaki saatin boyutu değiştirilemiyor m?
LockStar kurdum ama onda da boyut çalışmıyor, bir yöntemini bilen varsa anlatabilir mi?
-
Koruyucusuz hali kadar hassas değil ama güzel şekilde okuyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yıllardır aynı muhabbet
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
İlk defa gördüm nereden indirdiniz?
Galaxy storedan samsungun kendi mail uygulaması. Açtığım hesap exchange, işyeri mailim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
iş mailiyse olabilir. Bende bu kadar izin yoktu veya sormadı. Normal mail için diyorum muhtemelen iş olduğu için cihaz yönetimi vb de var
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X