< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] (1979. sayfa)
-
-
Gece modunu ilk kullanmaya başladığımdan beri kapalı olarak kullanıyorum. Dediğiniz gibi patlamalar çoğalıyor. İşin ilginci şu ki, S20 FE'm geceleri daha düzgün fotoğraf çekiyordu :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
son güncellemeden sonra pil performansında düşüş yaşayan var mı? Bende bariz oldu 3 4 saatlere düştü ekran süresi. 13 14 saat kullanımda. Eskiden 5.30 alıyordum. Başlıkta yazan da olmamış?
telefonu yaklaşık bir buçuk yıldır kullanıyorum. bu zamana kadar mobil temassız ödemede hiç sorun yaşamamıştım. uygulamalar kapalı olsa bile direk ödeme gerçekleşiyordu. Sanırım 6.1 e güncelledikten sonra maximum mobil ve bonuş flaşda temassız ödeme doğrudan çalışmıyor. uygulama açıkken deneyince çalışıyor. benzer sıkıntı yaşayan var mı acaba?
-
Aynen hocam bende de aynı sıkıntı var Ziraat Bankası uygulamayı açınca çalışıyor son güncellemeden sonra oldu umarım düzelirquote:
Orijinalden alıntı: Axy_telefonu yaklaşık bir buçuk yıldır kullanıyorum. bu zamana kadar mobil temassız ödemede hiç sorun yaşamamıştım. uygulamalar kapalı olsa bile direk ödeme gerçekleşiyordu. Sanırım 6.1 e güncelledikten sonra maximum mobil ve bonuş flaşda temassız ödeme doğrudan çalışmıyor. uygulama açıkken deneyince çalışıyor. benzer sıkıntı yaşayan var mı acaba?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
amFilm (2+2 Paket) için uyumlu Samsung Galaxy S23 5G için OneTouch Ekran Koruyucu, Sertlik 9H, Temperli Cam Kamera Lens Koruması, Kolay Kurulum ve Baloncuksuz https://www.amazon.com.tr/dp/B0BMWQMMQS?ref=cm_sw_r_apan_dp_JT0V2GWYKGM7QPNCSYCF&ref_=cm_sw_r_apan_dp_JT0V2GWYKGM7QPNCSYCF&social_share=cm_sw_r_apan_dp_JT0V2GWYKGM7QPNCSYCF&starsLeft=1&skipTwisterOG=1
Gelmesi bir haftayi gecebiliyor ama parmak izi sanki koruyucu yokmus gibi calisiyor. Forumdan biri tavsiye etmisti. Bende cok memnunum. Takmasida oldukca kolay
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Aşağıdaki ekran koruyuculardan birini almak istiyorum. Aramızda kullanan var mı? Yada cam ile nano arasında parmak izi okumasında fark oluşur mu?
Birde ek olarak en alta da spigen koruma kılıfı bırakıyorum, onu kullanan memnun kalan var mı?
www.hepsiburada.comSpigen Galaxy S23 Plus Ekran Koruyucu Film Neo Flex Solid HD Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/spigen-galaxy-s23-plus-ekran-koruyucu-film-neo-flex-solid-hd-2-adet-afl05951-p-HBCV00003S54KU?magaza=Hepsiburadawww.hepsiburada.comSpigen Galaxy S23 Plus Cam Ekran Koruyucu Kolay Kurulum Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/spigen-galaxy-s23-plus-cam-ekran-koruyucu-kolay-kurulum-glas-tr-ez-fit-2-adet-agl05952-p-HBCV00003S54KS?magaza=Hepsiburadawww.hepsiburada.comSpigen Galaxy S23 Plus Kılıf Ultra Hybrid Crystal Clear - Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/spigen-galaxy-s23-plus-kilif-ultra-hybrid-crystal-clear-acs05668-p-HBCV00003S54ZV?magaza=Hepsiburada
-
Instagram, whasapp, Amazon gibi uygulamalarda ekranı kaydırırken çok saçma hatalar oluyor. Konuşmanın en ortalarına götürüyor bir anda. İnstagramda takılıyor kaydırma animasyonunda ne yapacağını bilemiyor takıla takıla Bi yer bulmaya çalışıyor. Buna benzer sorun yaşayan var mı? Çözümü nedir bu sorunun gerçekten uyuz etmeye başladı bu durum.
Sonunda AI Türkçe dil paketi gelmiş hayırlı olsun
Nereden gözüküyor acaba? ben ayarlarda galaxy al a giriyorum dil paketlerinde türkçe gözükmüyor henüz
-
Nereye gelmiş? Göremedi ben
Maalesef bende de düşüş var.
Türkçe dil güncellemesi daha tüm cihazlara gelmiş değil. Yavaş yavaş veriyorlar.
Aynen hocam bende kontrol ettim gelen bişey yok şimdilik
Arkadaşlar yeni güncelleme gelmiş. Önce onu indirin arkasından Türkçe dil paketi görünüyor.
Hocam bende henüz görünmüyor ama ara ara kontrol edeyim teşekkürlerquote:
Orijinalden alıntı: balcihArkadaşlar yeni güncelleme gelmiş. Önce onu indirin arkasından Türkçe dil paketi görünüyor.
Düşünen olursa bende Amfilm bir tanesi duruyor Ankara'dayım elden 150tlye bırakırım düz s23 için
Hocam valla yeni almış olmasaydım sizden alırdım. Nasip değilmiş
Aynen hocam kısmet. Güle güle kullanın :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X