Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] (1981. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
40.223
Cevap
726
Favori
2.476.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
150 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
61. Sırada  bugün en iyi #15
Sayfa: önceki 19791980198119821983
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Halen aynı bu arada hocam. Patlama mevcut.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1_3multijet kullanıcısına yanıt
    Gece modunu, yapay zekayı, HDR'ı da kapatıp denediyseniz ve halen aynı ise malesef yapacak bir şey yok gibi hocam. S23'ün renklerle ilgili problemi baştan beri biliniyor ama yazılım ayarlarını değiştirerek bir noktaya kadar çözülüyordu, belli ki sizin için çözüm olmayacak.

Düşük bir ihtimal donanımsal olabilir ama kesin öyledir denemez karşılaştırmadan, çünkü bu telefonun böyle huyları var ne yazık ki.

Ekleme: Donanımsal bir sorun yoksa Pro veya Raw modlarında bu durumun önüne geçmek mümkün olacaktır hocam ama bununla uğraşır mısınız bilmem... Ben hiç kullanmıyorum o modları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Team McLaren -- 29 Ekim 2024; 13:34:18 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 1_3multijet kullanıcısına yanıt
    Teknik bir problem olabilir mi

• hikmetgven4tr kullanıcısına yanıt
    Örgülüler bana kaba geliyor. Bu zwbeple anker almıştım. Örgüsüz ama kalın bir kablo. Malzeme kalitesi samsung kablodan çok daha iyi. 1.5 senedir kullanıyorum. Hiç bozulmadı formu.

• Sonunda gelmiş be Türkçe dil paketi 🎉 SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU]

• emre2327 kullanıcısına yanıt
    Sadece kadın sesi mi var?
    Bana mı öyle geldi

• SuperMert kullanıcısına yanıt
    Evet sadece kadın sesi var

• Sözlü çevirmeni deniyorum. Sanırım bir bug yakaladım. Sesli olarak 3.333.333 sayısını türkçe söylüyorum ancak ısrarla 3333 (üçbin üçyüz otuzüç) olarak çeviriyor. Aynısını Google çeviri ile denediğimde sorun olmuyor. Yorumunuz nedir?

Düzenleme; ekran videoları eklendi

Sözlü Çevirmen

Google Ceviri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neselikelebek -- 29 Ekim 2024; 22:29:17 >
  • Bir deneme daha yaptım. Belki benim hatalı yaptığım birşey vardır. Sıralı olarak;
    1.111.111 ok
    2.222.222 bug
    3.333.333 bug
    4.444.444 ok
    5.555.555 bug
    6.666.666 ok
    7.777.777 bug
    8.888.888 bug
    9.999.999 bug

Video

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neselikelebek -- 29 Ekim 2024; 23:6:22 >
  • Chat çevirisi Türkçeyi görmemeye başladı herkeste öylemi

• Arkadaşlar sarj soketi temassızlık yapıyor şarja taktığımda sari kesip kesip geri başlıyor başına gelen oldu mu garanti halleder mi.

• ONUR-40 kullanıcısına yanıt
    Temizlemeyi denediniz mi? Bende de yapmıştı içi toz dolmuş temizleyince düzeldi

• SoldaTr kullanıcısına yanıt

Temizledim hocam gene yapıyor malesef

• bursali46 B kullanıcısına yanıt

Ayarlar - Galaxy AI - çeviri kısmına gir orada dil paketleri görünüyor olması lazım kademe kademe geliyor bana da geç geldi. Güzel bir şey ama çok iyi bulmadım ben Google Çeviri ve ChatGPT çok daha kullanışlı şu an için belki yavaş yavaş geliştirilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaRK_KniGHT_ -- 30 Ekim 2024; 8:46:31 >
    O zaman kabloyu da test ettiyseniz servise vermekten başka çare yok maalesef

• Teşekkür ederim hocam garanti kapsamına girer mi yoksa kendim halledeyim mi hiç uğraşmadan

Girer hocam. Ben servise gittim temizlediler düzeldi düzelmese işlem açıp değiştireceklerdi

• Arkadaşlar samsungun bizim telefona kamera güncellemesi verme ihtimali var mı? Yapay renklerden sıkıldım artık. Sırf kamerası yüzünden değiştirebilirim bu telefonu

• Arkadaşlar merhaba, eş zamanlı "canlı çeviri" özelliğini deneyen oldu mu S23 ile acaba? Bugün bir deneyelim dedik, dil paketlerini vs. yükledik. Özelliği ayarlarda açtıktan sonra deneme amaçlı başka bir telefondan bir arama yapıp arama ekranında bu özelliği kullanmaya çalıştım ama pek randıman vermedi. Google translate gibi özel isimleri başarılı şekilde algılamıyor, onun yerine çeviri yapıyor isimleri. Onu geçtim, sesi eş zamanlı yazıya döküyor ama okurken ciddi gecikme ve bazen de echo oluyor. Verim alan var mıdır?

Bu arada bu canlı çeviri AI sayılmaz, bildiğiniz feature aslında ama geç bile kalındı getirilmesi için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 31 Ekim 2024; 3:7:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • csc ile bölgeyi değiştirip one ui7 betaya katılmak istedim ama başaramadım. hiç deneyen oldu mu ? böyle bir şey mümkün mü

• 
Sayfa: önceki 19791980198119821983
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.