Halen aynı bu arada hocam. Patlama mevcut. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Halen aynı bu arada hocam. Patlama mevcut. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Team McLaren -- 29 Ekim 2024; 13:34:18 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neselikelebek -- 29 Ekim 2024; 22:29:17 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neselikelebek -- 29 Ekim 2024; 23:6:22 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Temizledim hocam gene yapıyor malesef < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ayarlar - Galaxy AI - çeviri kısmına gir orada dil paketleri görünüyor olması lazım kademe kademe geliyor bana da geç geldi. Güzel bir şey ama çok iyi bulmadım ben Google Çeviri ve ChatGPT çok daha kullanışlı şu an için belki yavaş yavaş geliştirilir < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaRK_KniGHT_ -- 30 Ekim 2024; 8:46:31 > |
Teşekkür ederim hocam garanti kapsamına girer mi yoksa kendim halledeyim mi hiç uğraşmadan < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Girer hocam. Ben servise gittim temizlediler düzeldi düzelmese işlem açıp değiştireceklerdi |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 31 Ekim 2024; 3:7:39 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
csc ile bölgeyi değiştirip one ui7 betaya katılmak istedim ama başaramadım. hiç deneyen oldu mu ? böyle bir şey mümkün mü |